Jo Asnjer Perkundrazi Jam Ok Qe Jam Shqiptare
Jo Asnjer Perkundrazi Jam Ok Qe Jam Shqiptare
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
[QUOTE='[strano]']donna76 ajri atje te paska bo si mish i ngordh LOL
se kam problem shum se ca mendojne mileti, sidomos te huajt !!!
flm per komplimentin.
te dija djale te zgjuar!
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Me kujtove gjimnazin. Qe isha nga Europa e dinin, po se ku te gjithe kishin spekulimet e tyre (edhe pse me ra goja duke thene Albania) se mund te isha Ruse, Gjermane, Italiane (gjasme kisha mbiemer Italian), ose per dike qe e degjoi por e harroi, Armenia. Ma ben njera, c'rrace je? E bardhe, ia kthej. Jo, thote, ti je Albanian.Postuar mė parė nga donna76
Yes, harrova, i thashe.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Met vertet krenohem qdo her kur pergjigjem qe jam shqiptare por shpejt tregoj qe jam kosovare se po nuk tregova dot mendojn qe jam nga shqipria e do ikun te gjith merrne me mend ahahahahaaa
Po ty te paskan frike, jo se je shqiptar, por ngaqe i beke te tjeret copa-copa.Postuar mė parė nga matteo
![]()
![]()
![]()
Per sa i perket temes, per mendimin tim, po te kesh dhe ti ushqesh vetes ndjenja inferioriteti, per shkak te prejardhjes tende, je i destinuar te vihesh perfund nga paragjykimet.
Ne e bejme shume te madhe ceshtjen, se bota ka paragjykime ndaj nesh. Po pune e madhe, se bota ka paragjykime ndaj nesh. Pse ne gjoja nuk kemi paragjykime ndaj botes? Sa te duash. Fakt eshte qe keto paragjykime jane te pavullnetshme, te pavetedijshme, rezultat i perceptimit te botes vetem me ane te titujve te gazetave dhe thashethemeve.
Fundja, kush eshte ai popull, i cili i ka shpetuar paragjykimeve?
Mos kujtoni, se nje gjerman e ka te lehte te thote ne Norvegji ose ne Angli, se eshte gjerman?
Po nje hollandez, kujtoni se e ka te lehte ne Gjermani?
Po nje grek, kujtoni se e ka te lehte ne Turqi?
Kur ankohemi ne, po afrikanet cfare duhet te bejne?
Ceshtja ndryshon, kur keto paragjykime jane tendencioze dhe te vetedijshme. Atehere keto nuk quhen me paragjykime, por rracizem. Dhe kundra rracizmit, i cfaredolloj ngjyre qofte ai, duhet ta ngrejne zerin te gjithe.
Lista nr5
6 kanatjere
6 mbathje
6 shami
prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve
ti e ke mire me kete qe thua, sepse jan te verteta, por ceshtja e gjermaneve ka te beje me luften e dyte botrore dmth 50 e ca vjet me pare, ndoshta ceshtja shqiptare eshte me aktuale perderisa cdo dite del ne lajme (te pakten ktu ne itali) qe nje grup shqiptaresh vodhen nje vile duke vrare ose perdhunuar dhe banoret!Postuar mė parė nga Pedro
Edhe ti duhet te njohesh keto fakte edhe te marresh parasysh qe ato qe ke permendur ti bejn pjese ne historine se kaluar ndersa ceshtja shqiptare esht aktualitet!
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Ups..... 2 here..........
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arcimedes : 23-05-2006 mė 15:56
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
[QUOTE]Postuar mė parė nga matteo
Eshte, apo nuk eshte nje cestje aktuele, nje njeri i rritur nuk e bazon mendimin e tij ke lajmet apo ke ato qe ka ndegjuar dhe perjetuar nga njerez te tjere.
Nje njeri i rritur shpirterisht duhet qe ta shikoj nje njeri tjeter nga personaliteti dhe karakteri i tij dhe jo nga ato cka ka ndegjuar, apo se ca kan bere bashkeatdhetaret e tij.
Keshtu qe un mendoj qe eshte dobsi kur nje njeri kujton se ti je keshtu e ashtu vetem nga fakti qe ai ka ndegjuar kete e ate gje, apo qe kane bere te tjeret keshtu e ashtu.
Per mua cdo njeri eshte nje histori me vete dhe un nuk bej konkluzion dhe as nuk kam nje gjykim, apo mendim per njerez qe nuk i njoh, apo qe sapo i njoha, pa marre parasysh se nga vjen ai njeri.
Eshte e vertete qe njerezit kane ato paramendimet dhe paragjykimet e tyre, edhe un vete mund qe te kem paramendime, apo paragjykime, mirepo un mundohem qe ta minimalizoj kete gje sa me shume, sepse paragjykimi dhe paramendimi per nje komb, apo per nje grup njerezish mua nuk me duken dhe aq te shendetshme, prandaj.
Pragjykimi dhe paramendimi per dike qe nuk e njeh, apo qe sapo e takove per here te pare eshte per mua nje dobesi karakteri dhe dobesi shpirterore.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Mua nje here me kane pyetur nese Shqiperia eshte ne Afrike...Mu bene nervat kacurrel,se une ne fakt afrikane dukem![]()
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Krijoni Kontakt