Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 51
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Mua me ka ndodhur qe jam njoftur me shum njerez te vendeve te ndryshme, edhe e them me krenari qe jam shqiptare, ne shum raste kam pare reagim jo te mir per shqiperin, po i dont care mundesisht edhe jam zir, i kam futur nje te shar ,edhe i kam then po pse re ju rre menja qe jeni me te mir se ne .
    Po me e madhja kur me hiqen me te mencur ,se na din vend ku ha pula gur ne .
    Jam krenare qe jam shqiptare ..........

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Mua ketu nga pamja me marrin per ruse, gjermane ose suedeze.
    Dhe po flisnim nje dite me nje shokun tim ne shkolle, dhe me pyeti ku mua: Pse sdo ti qe njerezit te mendojne qe je ruse apo gjermane? ...LoL...i kam dhene nje shikim aq te keq.
    ....I thashe: Jam shqiptare,dhe se nderroj me ndonje kombesi tjeter.

Jo te gjithe njerezit mendojne gjera te mira per ne,sidomos ata qe i kane cdo gje me te degjuar. Fakti eshte qe nuk jemi popull perfekt,por ama skemi pse te ndihemi inferior ndaj te tjereve, pasi skane ndonje gje te mrekullueshme.

Eshte thene me qindra here... Pyll pa derra ska!!!
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Baby pyll pa derra ska ama edhe kshu full si e kemi ne sbesoj se gjen

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,078
    Citim Postuar mė parė nga matteo
    Mua me ka ndodhur qe kjo gje te me pengoje p.sh nje rast banal: kur doja te shkoja te ndaloja ndonje goce, kisha frike kur ti thoja qe isha shqiptar cfar do te thonte, sepse jo te gjith njerzit jan te edukuar.
    POR TANI E KAPERCEVA SEPSE NDODH E KUNDERTA NGA AJO QE MENDOJA!

cfare thua ore burazer

shqiptaret jane rrace kaq e zgjuar sa nuk behet , te shikosh debilitetin e ketyre italianeve apo grekerve e etj etj te vjen per te qeshur

tek zona ku jetoj (ne tri-veneto) une, femijet e shqiptareve jane te paret e klases , nese ne nuk kemi shtet qe te na mbroje kjo nuk eshte faji yne por i klases drejtuese politikane shqiptare

ne lidhje me kete difekt te madh shqiptar i madhi faik konica ka thene se:

SHQIPTARI KA VUAJTUR GJITHMONE NGA SHQIPTARI

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    A ju pengon fakti i te qenit shqiptar ne raportimin me te tjeret?

lol...
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Mua me ka ndodhur qe kjo gje te me pengoje p.sh nje rast banal: kur doja te shkoja te ndaloja ndonje goce, kisha frike kur ti thoja qe isha shqiptar cfar do te thonte, sepse jo te gjith njerzit jan te edukuar.

Nje rast shume i njohur per mua, matteo. Edhe mua me ka ndodhur shpesh dhe po me ndodh akoma, ketu ne Hollande.

Ke frike me ju thene njerezve qe je Shqiptar, sepse menjehere mund qe te ftofet muhabeti. Un kam shume besim ke vetja e ime dhe e njoh veten time shume mire, mirepo ka shume njerez qe nuk kan besim dhe nuk e njohin akoma veten e tyre, keshtu qe ata nuk me besojne as mua.

Shume njerez ketu jane mjaft racista, mirepo ata nuk e shprehin kurre kete gje. Shume Hollandeze diskriminojne, por ne menyre 'pozitive'. P.sh. : "Pse nga Shqiperia vjen ti? Vend i varfer Shqiperia, he? Lufte e madhe atje, he? Shume burakraci, shume vjedhje, jetojne shume muslimane atje ne Shqiperi, he? Etj, etj.."

Domethen: shpeshhere Hollandezve ju shkon mendja per te keq kur behet fjala per Shqiperine. Un kam jetuar vete me Hollandeze dhe me vajza Hollandeze, kam ndejtur neper shtepite e tyre, kam hengur buke bashke me ta, punoj bashke me Hollandezet, e njoh shume mire historine, kulturen, traditat dhe rituelet e tyre, por prape per shumicen e Hollandezve un mbetem nje i huaj, nje i varfer, apo nje musliman.

Hollandezet jane ne pergjithsi nje popull xheloz, nje popull hipokrit, arrogant, te pabese, teper krenar dhe nacionaliste dhe nje popull me shume 'fytyra' te ndryshme.

Jetoj ketu me shume se 13 vjet (gati gjysmen e jetes time) dhe e di shume mire se per cfare po shkruaj ketu dhe jam shume i sinqerte ne ato qe po shkruaj.

Konkluzioni: Hollanda eshte vend i veshtire per Shqiptaret. Sado qe te kesh studjuar, sado i mire dhe punetor qe te jesh, apo cfare do lloj pune qe ti ben dhe sado i ngritur qe ti te jesh ne piramdinen njerezore, prape per shume Hollandeze mbetesh nje njeri i dyshimte.

Ky mosbesim dhe racisem ndaj te huajve, nuk eshte aq veshtire per tu shpjeguar. Hollandezet e kane te veshtire qe te besojne veten e tyre dhe jane kritikues te medhenj. Japin shume lehte kritike, por e kane te veshtire shume qe te pranojne kritike. Ata kujtojne se dine gjithshka dhe qe jane te Zotert e botes dhe cdo gje qe ata bejne i duket sikur e kane bere mire dhe mundohen qe ta jusitifikojne ate dicka edhe kur ajo dicka nuk eshte me per tu justifikuar.

Ne Hollande mund te rrezistosh dhe te mbijetosh si nje njeri i rritur vetem neqoftese e njeh veten tende shume mire, neqoftese je shume social dhe neqoftese din shume gjera rreth Hollandes.

Dikur mendoja qe Hollanda ishte e mrekullueshme, mirepo atehere un isha akoma ne shkolle. Tani un punoj dhe e di dhe e shikoj cdo dite se sa e veshtire qe eshte jeta per nje te huaj. Duhet qe te kesh karakter shume te forte, te jesh shume i qete, te kesh besim dhe te njohesh veten tende shume mire, perndryshe eshte shume veshtire per te mbijetuar.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Pse nga Shqiperia me tha njera jeee????
    po ti je e bardhe..!!!!!!!!!
    i thashe jam e bardhe se jetoj ne Itali dhe ajri ketu me ka zbardhur..!!!
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    donna76 ajri atje te paska bo si mish i ngordh LOL

se kam problem shum se ca mendojne mileti, sidomos te huajt !!!

edhe ju them atyre: Besa eshte diēka qe nuk ekziston ne boten TUAJ, e kam per nder se jam SHQIPTAR mesazh per nje te huaj (2DIE4)

jam tip menefregisti ne fakt edhe sme interesojne shume se ca menojne ata, se funja njeriu nuk shifet nga ēvend eshte, por shifet se ca personi eshte.
    Edhe te qėnit shqiptar sme ka prish noj her pune kur isha jashte shqiperie, DUHET TE JESHE I ZOTI QE TI BESH TE NDERROJNE MENDIM PER SHQIPTARET, se neve na ka dal nami keq, ama e kemi ne dore tjua tregojme atyre se nuk jena te gjith njelloj....
    Ka shqiptare te keqinj, por ka edhe Italian te keqinj..... ka Shqiptare te mire, ka edhe italian te mire....
    un gjith shoqnine italian i kam pas, me shqiptare sjam perzi sepse kshu i kisha punet, ama shumica e italianve e dinin qe jam Shqiptar vetem se ua tregoja une, se nryshe se vinin re.

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA
    Baby pyll pa derra ska ama edhe kshu full si e kemi ne sbesoj se gjen

Trust me...ke sa te duash LoL po ne na kap ciftja me kollaj
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460

Un i riferohem faktit kur i prezantohesh nje personi qe ste njeh, dmth hera pare qe te njeh dhe kur dallon faktin qe sje p.sh ne rastin italian, te pyet se nga je, dhe kur i pergjigjesh qe je shqiptare, nuk i kalon indiferent ky fakt(pastaj sic kam then me lart varet nga personi).

TASHTI Per mendimn tim kjo gje verifikohet me shume ne Europe pasi ne Amerike me sa di un akoma se kan filluar aktivitetin e tyre mafjozet shqiptare (jo per gje, po gomonet andej nuk arrijne dot edhe nuk ja vlen:PpPPp

NE kete teme nuk vej ne dyshim idealet edhe faktin i te qenit krenar qe jemi SHQIPETARE, por i riferohem REAGIMIT qe mund te kene te tjeret kur ne i themi qe jemi shqiptare.

SHQIPERINE nuk ma shan dot njeri mua se e bej copa copa pastaj, qe ta vij e ta mbledhi mami me luge!

BESOJ SE E SQAROVA ME MIRE TEMEN!
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2002, 13:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •