Pershendetje te gjith shqiiptarve kudo qe jan ....ju uroj fat dhe mbaresi ne jet ....JU kam kerkojtur gjith andej po me ne fund ja ku erdha midis jush ....Me behet zemra prush dhe ndihem mir ne mes te bashkatdhetarve te mij ...un jam LONA FEJZAJ lindur dhe rritur ne qytetin bregdetar te Vlores ne vitin1973 kam mbaruar shkollen e mesme ALI DEMI ne Vlor ....Endrrat e mija jan prer ne mest per arsye qe gezonte shteti jon ne ate perjudh.... nuk me eshte dhen e drejta e studimit per infermieri arsyet i dini (po...).Jam martuar ne nje mosh te re dhe kam 2 sindorela te bukura ... hobi im eshte muzika poezia dhe te letzoj .Kur isha ne Vlor me pelqente te meresha me aktivitete te ndryshme ...... Per arsye te ndryshme fati me hodhi ne kete kontinent ku enderr e kisha dikur fati me trokiti ..... dhe un si shum bashkatdhetaret e mij ndodhem prej 4 vitesh US .....malli per shoket shoqet per shakan humorin barsoletat qe tregonim me njeritjetrin ndonjeher i kalon kufit ....mendoj se me ne fund jam mes jush me shum vuajtje me shum mundime epo ja dhe forumi i shqiptarve te zemres time...![]()
Malli per ty moj nene po me tret ....
kam shum vite e larguar ketu ne kurbet ...
shoke ne agim kam djellin qe lind dhe me jep pak ngrohtesi ...
ne mbremje flas me henen moj nene kur ndihem ne vetmi...
vitet ikin nje nga nje lash nenen ne Vlore ...
te gjall nuk shpresoj ta gjej me ....
nje zile telefoni bie pa pushim ...
nje lajm i hidhur plagosi shpirtin tim ....
nje ze nga larg me jep ngushellim ...
beju e fort te rrojn femjet ....
ishte dite dimri bor dhe stuhi ....
doja te kethehesha ne zog te vija nene tek ty ...
te te vija pran te ulesha ne prerin tende ....
sdoja ta besoja se kishe nderruar jete....
te ti puthja duart me kallo dhe zhubra ...
te te puthja ballin e rrudhur nga jeta .....
do te vij nje dit pranvere un do te vij perseri ...
po me dil moj nene nder ato livadhe me prit si ateher ...
me duar hapur me shtrengo fort si femij ne gji ...
kam mall moj nene ohhhh sa mall kam per ty.....
kaq per tani shendet e te mira kudo qe jeni......labja![]()
Krijoni Kontakt