Pershendetje,
kisha nje pyetje per EMULE,
A eshte e mundur qe te heq mundesine e shperndarjes se skedareve me perdoruesit e tjere ?
Ka ndonje program qe mund ta modifikoj kete gje tek emule, ndonje crack i vogel si te thuash?
Pershendetje,
kisha nje pyetje per EMULE,
A eshte e mundur qe te heq mundesine e shperndarjes se skedareve me perdoruesit e tjere ?
Ka ndonje program qe mund ta modifikoj kete gje tek emule, ndonje crack i vogel si te thuash?
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Nuk di tė ketė crack por njė mėnyrė pėr tė ndaluar tė tjerėt ėshtė tė boshatisėsh dosjen qė ndan me anėtarėt e tjerė. Po tė mos kesh gjė nė dosje zvogėlon shancet qė do lidhet njeri me ty. Ėshtė njė emule leech por se kam provuar a punon.
Edi
Puna eshte qe kjo shperndan skedarin edhe kur ti akoma nuk e ke shkarkuar ate dhe je ne proces e siper. Pra nuk ka nevoje qe un te kem skedare ne dosjen qe ndaj me te tjeret, mjafton qe te shkarkoj nje pjese te caktuar te nje skedari dhe automatikisht un e ndaj me te tjeret nje pjese te tij. "chunks" me duket se i quajn tek programi. Un kam pare ne disa website gjermane qe thone "emule crack" po nje here qe u futa ma coroditen kompjuterin me programe spiunash, virusa e lloj lloj sendesh.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
E di qė shprėndan skedarin qė ti po merr, prandaj thashė qė zvogėlon shancet. Me sa kam lexuar, shpejtėsia qė tė lejon tė shkarkosh varet nga shpejtėsia qė ti lejon tė tjerėt tė shkarkojnė nga ty. Sa mė shumė tė ngarkosh, aq mė shpejt do shkarkosh. Statistikat se sa ke ngarkuar e shkarkuar ti, mbahen nė server dhe kjo e bėn tė vėshtirė, pėr tė mos thėnė tė pamundur tė bėsh hile.
Po tė kishte njė crack tė tillė, emule, edonkey, overnet, etj do kishin dalė jashtė pėrdorimit. Kėrkova ca nė google dhe tė gjithė dilnin nė konkluzionin qė ishte e pamundur.
Ka mėnyra tė tjera pėr tė shkarkuar nga interneti. E mira e programeve p2p ėshtė se gjen programe tė vjetra qė nuk i gjen dot nė faqe apo mirc.
Edi
me kontakto ne kete mail durrsaku@hotmail.de
dhe do te keshe nje shpejtesi ne download qe se ke menduar kurre.
dhe upload sa te duash ti-by durrsaku
Per ta minimizuar shperndarjen e skedareve me perdorusit e tjere ndiqet kjo rruge:Postuar mė parė nga Cyclotomic
Hapet E Mule,klikohet ne butonin preferenca.Ne dritaren tjeter klik ne Files.Lart nen,"shiko skedaret/direktorite e mia"(see shared files/direktories)kliko te rrethi "nobody"Me poshte,
pastro kutine e bardhe nga shenja e V-se, ku thote"Try to upload full chunks at upload).Klikohet ne Lidhjet(connections).Pastro katrorin me shenjen e v-se ku thote download limit. Tek Upload limit ndrysho numrin e shpejtesise duke e lene 1kb/sek dhe i vihet shenje e v se katrorit perpara.Vendosja e vleres 1kb/sek te upload e ben praktikisht te pamundur shperndarjen e ndonje skedari nga kompjuteri jot.Edhe ai pak sinjal qe do dale ,nuk do arrije dot ne destinacion,per shkak te ngadalsise se madhe dhe ka shume te ngjare qe paketat te humbin ne rrjet.Klikohet poshte tek Extendet settings.Ne menu kliko ne katrorin e bardhe
ku thote "lowest allowed upload speed"ndrysho numrin 10 me 1.Per cdo ndryshim qe do besh,mos harro te klikosh te butoni apliko poshte.Ajo qe thote durrsaku sqendron.Nuk mund te kesh shpejtesi me te larte se 38kb/sek ne modemat qe lidhen me dial up.Kurse uploadi eshte akoma me i ulet,dhe eshte i kontrolluar nga serveri qe lidh me internetin.Vetem ne qofte se ke lidhje dsl shpejtesia eshte e larte ne download.Ne upload,varet nga kompania qe te siguron sherbimin,varet se sa jane kufijte,megjithate uploaded nga kompjutera personal i kufizon serveri ne shpejtesi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 27-12-2004 mė 18:09
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
pershendetje benseven11.por qe te kesh nje shpejtesi te larte duhet te keshe sa me shume credits tek perdorusit e tjere. kete gje duhet ta manipulosh.se me 1kb upload
nuk mund te krijosh credits.dhe per kete duhet te kesh nje program qe e manipulon sistemin.une kam dsl-1000, dhe arrij nje download nga 40 deri ne 180.por jo non stop.
Ke te drejte durrsakNuk e kisha vene re ate punen e krediteve. Qe te shkarkosh me shpejtesi te larte duhet te kesh kredit te larte.Kusht qenka qe duhet te besh upload me shpejtesi sa me te larte ne menyre qe te marresh sa me shume kredi.Marrja e sa me shume kredive,te jep mundesi te shkarkosh me shpejtesi me te larte.
Faleminderit
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Mirmbrema te gjithve!
Kush mund te me shpjegoje si te perdor eMule??
Me kan thene se eshte nje "site" per download-ime por une nuk di ta perdor. Aty mund te gjesh shume gjera per te shkarkuar apo jo?? Une jam i interesuar te shkarkoj programe te ndryshme, vecanarisht inxhenjerike.
Ju faleminderit shume!
degjo ketu! Po do te downloadosh programe dhe gjera te tjera per mua siti me i mire eshte www.download.com, te keshilloje te hedhesh nje sy.
Krijoni Kontakt