Pershendetje forumi!
A jeni te dashuruar?
Nese po, a jane ndjenjat reciproke dhe jeni te lumtur?
Nese jo, a ju pelqen dikush vecanerisht?
Pershendetje forumi!
A jeni te dashuruar?
Nese po, a jane ndjenjat reciproke dhe jeni te lumtur?
Nese jo, a ju pelqen dikush vecanerisht?
E dashuruar jo..por kam qejf nje cun![]()
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
c`fare pyetje!Postuar mė parė nga Visage
pergjigja eshte POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
JAM I DASHURUAR
nese eshte ndjenje reciproke nuk e di . nese do te ishte, atehere do te isha edhe i LUMTUR
Po , pra po dhe me pelqen shume, po luaj menc.
![]()
![]()
![]()
Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom, Edhe jom, edhe s'jom,
Nuk e di fare, eshte ngatarru keq muhabeti.
Dito.
Postuar mė parė nga Visage
Se pari duhet ti pergjigjesh vet tems pastaj ti pyesesh te tjeret![]()
M&M
Jo derman deri tani shyqyr Zoti sjam dashuru.Shpresoj mos te me marri Perendia mend e kokes.![]()
Postuar mė parė nga IL__SANTO
Akoma e ban ate vesin me te gjet nuse ty mer! Ore ste gjej sa te pellcases!
Postuar mė parė nga SoN`i
Soni ske faj ti jo po fajin e kam vet une.Prit kur te te vij aty ene e shef ti pastaj.LooooooL
Jam i dashurum me njonen, me pelqen shum.
Ndjenjat reciproke jan, ajo me do shume, edhe un e du akoma me shume, edhe ajo me do akoma akoma me shume, edhe une akoma akoma akoma me shum e du, etj etj....
Edhe jam i lumtur qe e kam njoht kte person.. sepse eshte me vertete femer e mrekullueshme... eshte gjithcka qe doja me pak fjale.
Sot jam Neser sdo jem kjo eshte dashuria per mua.
Krijoni Kontakt