Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 108
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    rome
    Postime
    25
    une per veten time te dashurin tim do e kisha vra po qe se do dilte me ish-in e vet sigurisht nqs do ma thoshte ose do e merrja vesh.ndersa une edhe mund te dilja per nje kafe me ish-in tim vetem nqs kisha dicka per te sqaruar se ndryshe nuk ke per ca flet sidomos po qe se e ke dash dikur(pervoje personale)

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga Gogla e Kuqe Lexo Postimin
    Te mos ta lesh te dashurin/dashuren te dale per nje kafe me ex-in e vet, dmth qe ju nuk jeni siguri te lidhja juaj.

Po te jeni te bindur qe jeni ju dhe vetem ju ne zemren e tije, nuk do ta canit shume koken.

Tani se sa te bindur jeni, dhe sa ka mundur ai/ajo t'ju bindi eshte teme tjeter.
    Ne teori eshte e sakte, kurse ne praktike ....hmm jo dhe aq. Sado besim dhe siguri te kete gjithmone ekziston dyshimi....
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    une e kam perjetuar nje situate te tille,nuk eshte e kendshme por gjithsesi nuk ke pse e semure veten nga xhelozia.
    mjafton te qartesosh nja dy muhabete me partnerin e le te bejne c'te duan,nese e ndjen veten me inferiore ose ke frike mos ta dredh atehere e ke humbur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Varet per ēfare merr ne telefon ishi, se nese merr per hall nuk ka pse te behesh xheloze.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Nese nje person, ka ende cfare te bisedoj me dike nga e kaluara, do te thote se ai/ajo ende nuk e ka te spastruar te kaluaren, dhe se e tanishmja ose e ardhmja e tij nuk ka baze fort te fuqishme.

Andaj, gjeja me e mire eshte te largoheni per nje kohe dhe ta lini qe ai/ajo ta gjej veten, pa ju shtyre ju te ngaterroheni ne muhabetet e se kaluares se tij/saj.

Qeshtu po ma merr mendja mu.

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Nese nje person, ka ende cfare te bisedoj me dike nga e kaluara, do te thote se ai/ajo ende nuk e ka te spastruar te kaluaren, dhe se e tanishmja ose e ardhmja e tij nuk ka baze fort te fuqishme.
    Shume dakort !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin

Andaj, gjeja me e mire eshte te largoheni per nje kohe dhe ta lini qe ai/ajo ta gjej veten, pa ju shtyre ju te ngaterroheni ne muhabetet e se kaluares se tij/saj.

Qeshtu po ma merr mendja mu.
    Varet shume nga perosnat.
    Varet dhe nga menyra si jane ndare dy persona.
    Nese ka patur te lenduar nga ndarja me siguri mire eshte te mos kete me kontakte, por nese ndarja ka ardh me gjakftohtesi dhe nuk ka patur "viktima" ne kuptimin qe nuk ka pat dashuri nga asnjeri prej te dyve atehere nese flet me ishin thjesht ne rast nevoje, psh leke borxh ose ndihme per kompjuterin, etj etj, se njerez te gjalle jemi dhe qellon qe kemi nevoje per ndihme, dhe nese ke mardhenie te mira me ishin pse te mos i drejtohesh asaj/atij, perderisa e njeh mire dhe ia ke besen?

Prandaj nuk duhen pergjithesuar gjerat, varet nga njerzit, ka isha ka dhe isha.
    Sigurisht qe jam dakord se ishat nuk duhet te shoqerohen si shoke , ketu jam dakord, por nuk ka arsye pse nuk duhet ti flasesh kur eshte nevoja.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Varet shume nga perosnat.
    Varet dhe nga menyra si jane ndare dy persona.
    Nese ka patur te lenduar nga ndarja me siguri mire eshte te mos kete me kontakte, por nese ndarja ka ardh me gjakftohtesi dhe nuk ka patur "viktima" ne kuptimin qe nuk ka pat dashuri nga asnjeri prej te dyve atehere nese flet me ishin thjesht ne rast nevoje, psh leke borxh ose ndihme per kompjuterin, etj etj, se njerez te gjalle jemi dhe qellon qe kemi nevoje per ndihme, dhe nese ke mardhenie te mira me ishin pse te mos i drejtohesh asaj/atij, perderisa e njeh mire dhe ia ke besen?

Prandaj nuk duhen pergjithesuar gjerat, varet nga njerzit, ka isha ka dhe isha.
    Sigurisht qe jam dakord se ishat nuk duhet te shoqerohen si shoke , ketu jam dakord, por nuk ka arsye pse nuk duhet ti flasesh kur eshte nevoja.
    Se pari spo e kuptoj se si dy njerez mund te kene qene se bashku nese nuk ka pasur dashuri apo te pakten ndonje simpati.

Se dyti, ma merr mendja qe nese vertete e do dike me te cilin/en je, nuk do i shkaktoje ndjenja xhelozie me gjera palidhje, ani cka qe ti ndoshta nuk ke asnje ndjenje per dike qe ke qene me perpara me te. Mua personalisht, nuk e di pse, por mendoj se do te me pengonte shume.

Dhe, mendoj se eshte shume njerezore te te pengoj nje gje e tille!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Normale qe eshte njerezore, kuptoj,
    por ndjenjat ikin me kohen, sepse mendo kete qe nese nje vajze eshte nje ish tashme kjo do te thote se nuk ka me ndjenja, se perndryshe do e kisha perseri te dashur.
    Tani, kuptohet qe varet nese me ka lene ajo mua, une ate, apo jemi ndare pa zemrata.
    Nese eshte rasti i 3, pra qe nuk ka ndjenja as nga njera pale as nga tjetra nuk shoh pse duhet te mos i flas ishit tim. Kuptohet gjithmone per raste nevoje dhe jo per te dale xhiro.

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Se dyti, ma merr mendja qe nese vertete e do dike me te cilin/en je, nuk do i shkaktoje ndjenja xhelozie me gjera palidhje, ani cka qe ti ndoshta nuk ke asnje ndjenje per dike qe ke qene me perpara me te. Mua personalisht, nuk e di pse, por mendoj se do te me pengonte shume.

Kush thote se nuk do i bente pershtypje ose nuk do ndihej pak keq .... genjen veten !

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •