Jo! perse jo? sepse once u've passed the line between friendship and love, u can NEVER go back to friendship. Kjo esht motoja ime!
Jo! perse jo? sepse once u've passed the line between friendship and love, u can NEVER go back to friendship. Kjo esht motoja ime!
A e lejoj...? Jo.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 28-07-2006 mė 11:32
Une do vazhdoja te te telefonoja vetem per hater te Monte Cristos qe po nez ktu tek kjo fotoja!!!Vetem per kte dhe asgje tjeter!!!Rob tbezdisshem lool..Postuar mė parė nga FLORIRI
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Unė do ta lejoja vetem me nje kusht, qe edhe unė te dal me exin tim
Jo normal qe zdo e lejoja...Mendoj qe kan pak sa ndenja aty dhe mire te ia them nje JO pastaj ai te bej cfar te don...
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Po Do e lejoja se BaBa o shum tolerant me femratse di se si me zbusin baaaaaaaaaaaa
{Mos Harroni Shqipen se keni harru veten }BaBy_BiRbA ku e ke mesuar Gjuhen Shqipe ne radio lol
hahahha te timen se lejoja. por po te merte ih e imja do pranoja se sben per te bere ca qyfyre dhe per te pare qellimet dhe te perfitoja pak. muahaagaga
Hmmm nuk e di por ktu te mbeshtes mendimin pasi ke folur haptazi dhe lirshem dhe jo frenuar si disa ktu qe thojne jo po kshu jo po ashu. Te lumte dhe urime per postimin tend te sinqert.Postuar mė parė nga Gogla e Kuqe
Per sa i per ket temes nuk e di nuk me ka ndodhur ndonje her dhe nuk e kam menduar mire kshu qe booo sdi cte them![]()
Nese merr ishi im nuk ia hap!
Po nese merr ishja e atij do e mbysja!
nese ishja do merte ne telefon.........sorry po do fle icik gjum~!!!
Krijoni Kontakt