Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 108
    <-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga Visage
    Mendjen qe kam une e kam per vete dhe per ate NJONIN. Keshtu qe ti s'ke hic pse te shqetesohesh, po shif e jep mendimin tend dhe mos gjyko te te tjereve. :P

Ti mqs e lejon tenden te takoji ex-in, bujrum, leje, une s'e le. Kaq.
    Dhe ne radhe te pare, besoj se nese personi me do dhe e dua, as qe nuk do me veje ne pozite ku u te them jo, sepse do t'a beje ate zgjidhje vete, duke menduar edhe per ate qe ka ne krah.
    Ti jeton ne boten e perrallave ku perfundimi asht gjithmone 'happily ever after..'
    Tash ose je e re ne moshe , ose je e re ne kry...lol
    Personi qe e do dhe te do , ka edhe 'dashuri' dhe pasione tjera ne jete jo vec ty !Nese ti gjen dike qe te minimizoje boten vetem ne konturet tuaja , atehere mos ju ndaj se ke arrit ne komunizem..lol

p.s Un ate timen e lejoj ta takoj her ex , if she could find one..
    ...

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Edhe po nuk e le ti ate qe ta takoje ,ajo do e bej patjeter.Kjo do ndodhte edhe me djemte, me X-et e tyre.
    Keshtu qe, e mira eshte te vini veten ne te njejten pozite dhe ta shikoni me shtruar problemin.Ska gje te keqe fare ne ket mes.
    Wild and crazy can't be lazy

femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Citim Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
    Ti jeton ne boten e perrallave ku perfundimi asht gjithmone 'happily ever after..'
    Tash ose je e re ne moshe , ose je e re ne kry...lol
    Personi qe e do dhe te do , ka edhe 'dashuri' dhe pasione tjera ne jete jo vec ty !Nese ti gjen dike qe te minimizoje boten vetem ne konturet tuaja , atehere mos ju ndaj se ke arrit ne komunizem..lol

p.s Un ate timen e lejoj ta takoj her ex , if she could find one..
    Ore ti ke ndonje problem mendor apo si? Mbete duke u kap me shkrimet e mia. Te vjen inat e se s'ke as 1/10 e llogjikes time.

Ik re shif punen. Se c'bej une me ate qe dua s'te jap ty llogari. Dhe se sa e re jam une nga ekperienca dhe nga mosha e tregojne vete postimet e mija.

Ti deri tani vec nje gje ke treguar qe di te gjykosh te tjeret, gje qe s'eshte karakteristike e nje personi te emancipuar ose te zhvilluar nga trute.

E ke lexuar ate qe postove ti apo ishe akoma ne gjume kur e shkruajte? dmth ti thua qe ajo e jotja ka "dashuri" ose pasione per te tjera gjera si psh ex-in dhe ti e lejon t'a takoje?

Hec shif punen tani se s'ta ka njeri ty vaktin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Visage : 28-05-2006 mė 17:02

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar mė parė nga Leila
    (Kur them une s'duhet te keni ex-a, s'degjoni juve.)
    Po e mendoja seriozisht kete... Se ne fillim e merr ne tel, pastaj e fton per dreke pastaj e con ne kinema pastaj me fton dhe mua ne dasmen e saj dhe te exit. Kam vene re se vajzat sa me shume ex-perience kane aq me te coroditura behen. Sa per tju pergjigjur temes, jo ne tel ta merrte nuk do e lija po sikur nje fjale me shume se cduhej te me thoshte per ex-in nuk do e merrja seriozisht ate goce.
    Mos guxoje te me gjykoje njeri!!
    Ezekiel 25-17.

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Jo mi jo, ia shfarosi AAO-ja ex-at asaj. Ketij i thone burre azgan... lol.
    (Kur them une s'duhet te keni ex-a, s'degjoni juve.)
    Ose s'kishte ēfare te ēfaroste...it would make more sense wouldn't Leilushke ?

Citim Postuar mė parė nga Visage
    Ore ti ke ndonje problem mendor apo si? Mbete duke u kap me shkrimet e mia. Te vjen inat e se s'ke as 1/10 e llogjikes time.

Ik re shif punen. Se c'bej une me ate qe dua s'te jap ty llogari. Dhe se sa e re jam une nga ekperienca dhe nga mosha e tregojne vete postimet e mija.

Ti deri tani vec nje gje ke treguar qe di te gjykosh te tjeret, gje qe s'eshte karakteristike e nje personi te emancipuar ose te zhvilluar nga trute.

Hec shif punen tani se s'ta ka njeri ty vaktin.
    1/10 e llogjikes tende ? Dhe un gjykoj te tjeret ? lol
    Ti nuk ke sensin e replikes dhe kjo shpreh inferioritet !ti duhet t'ja mbushesh menjen tjetrit me fakte qe eshte ashtu sic thua ti jo me nota patetike inferioriteti si puna e 's'te jap llogari ty , je i pazhvilluar , 1/10 e llogjikes etj etj' pasi ketu asht forum dhe si i tille ka mendime dhe kundra-mendime !
    Psh un mendoj qe ti je budallaqe...tashi eja ma mbush menjen mu qe s'je e tille...
    E ke lexuar ate qe postove ti apo ishe akoma ne gjume kur e shkruajte? dmth ti thua qe ajo e jotja ka "dashuri" ose pasione per te tjera gjera si psh ex-in dhe ti e lejon t'a takoje?
    Ketu eshte e meta jote..! E sheh gjithe boten ne pasqyren qe ke perballe !
    Jo te gjitha femrat kane ex-e..!
    Ka edhe prej atyre qe te kene aq mend sa 'not to get dumped' por te marrin ate qe duan dhe ti kursejne lotet per ndonji romantic movie
    Hajt tash..baju !lol
    ...

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Bingoja. lol

Julius, po kur meshkujt behen vete kureshtare per ex-at e nje femre? Pyetje budallaqe kjo. Realisht s'ka rrezik se ndo nje femer do te te tregoje me shume se c'duhet per te kaluaren e saj... rreziku eshte se femra nuk tregon 1/1000, lol ("Ti je i dyti per mua," ) Jane te rralla femrat qe ta thone te verteten ne lidhje me subjektin e ex-ave. Trimeria e vertete eshte sa me shume te fshehesh neper ditare... lol.
    Ashtu sic eshte per gocen trimeri te fshehesh neper ditare moj Leila ashtu eshte dhe per cunat plotesimi albumit fotografik me ex-et nudo te dollapi personal.
    Seriozisht, nje here e nje kohe besoja ne gjera qe me zhgenjyen, mendoja se ishte e realizueshme ajo qe kisha une ne mendje. Po ne kete bote nuk te lene te jesh i mire. Duan te jesh i keq. Qenka lufte e hapur. Sapo te marrin vesh qe je i ndjeshem fillon e humbet respekt. Atehere... atehere ndryshoj mendje e them se ka ca gjera qe nuk duhet t'i ndjej ashtu si e bej tani po ca me ndryshe.

Vetmoderim postimi:

Nese exi i asaj times e merr ne tel kete, une nuk do i thosha jo po do te shkoja e ta takoja vete exin e do flisnim per ndonje hot topic si psh ca pozicioni i pelqente ta benin, per sa minuta vinin, vendi me i bukur ku e kane bere ndonjehere.

P.s Qurre po tani si te dukem?
    Ezekiel 25-17.

Jeta eshte e cuditshme!!! Maska e *SaBiNa*
    Anėtarėsuar
    24-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    82
    Se di si do reagoja por nqs ai do donte ta takonte nje JO e imja sdo e pengonte per ta takuar,kshuqe do e lija ate te vendoste..
    Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!

Nese ex-ja e te dashurit tim do merrte ne telefon, une do tja thyeja atij telefonin ne koke.

Me pas nese ai perseri do donte te dilte me ate, une do ta gjemoja nga pas, dhe do ti beja skandal.

Do ta kapja ate ex-in e tije per flokesh, dhe do t'ja cirrja gjithe fytyren me thonj qe te mos guxonte kurre me te ma merrte te dashurin tim ne telefon.

Nese nuk merrte vesh ky i imi, do ta rrifja per vdekje ate ex-in, dhe nese nuk merrte vesh perseri, do ti vija flaken.

Perse e merr ne telefon ajo? Vetem per ta shfrytezuar, mbase kur ai eshte i dobet. Mbase do doje dhe trupin e tije. Vetem per nje gje do ta kerkoje ajo ate. Dhe ajo do doje ta beje ate te shkele ne derrase te kalbur.

Por une nuk do ta le. Do ta bej 400 copash!!!
    Ignore List: Snow~Drop

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    [QUOTE=Gogla e Kuqe]Nese ex-ja e te dashurit tim do merrte ne telefon, une do tja thyeja atij telefonin ne koke.

Me pas nese ai perseri do donte te dilte me ate, une do ta gjemoja nga pas, dhe do ti beja skandal.

Do ta kapja ate ex-in e tije per flokesh, dhe do t'ja cirrja gjithe fytyren me thonj qe te mos guxonte kurre me te ma merrte te dashurin tim ne telefon.

Nese nuk merrte vesh ky i imi, do ta rrifja per vdekje ate ex-in, dhe nese nuk merrte vesh perseri, do ti vija flaken.

Perse e merr ne telefon ajo? Vetem per ta shfrytezuar, mbase kur ai eshte i dobet. Mbase do doje dhe trupin e tije. Vetem per nje gje do ta kerkoje ajo ate. Dhe ajo do doje ta beje ate te shkele ne derrase te kalbur.
    Hahahahaha...Me fal,po qesh nga sikleti qe me zuri nga ky postimi yt!!Nje femer e zgjuar dhe krenare si puna jote,sdo arrinte der ne ate grade!!!Nuk ja vlen!!!Kur te arrije puna deri aty,jepi rruget atij tatit!!!Me respekt per ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Gogla e kuqe!
    Ne lexim te pare i kenaqet shpirti robit me ate pershkrimin tend,jemi cike si hakmarrese ne femrat Por nese e lexon per here te dyte kupton qe me nje sjellje te tille mund ta humbasesh Puna eshte qe ti te jesh me mire se exet e tija,e si mund te jete dikush me mire nese i leshohet thonj ne fyt cunit te botes?
    (kam qeshur me lot duke e lexuar)
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •