Une do e leja te bonte cte donte , ne kto raste vihet ne prove sa i vlen lekurase pengoj per asgje , fundja se kom gru po te dashur , pastaj sipas vendimit qe do marr ajo krijoj dhe un nje konkluzion timin o per keq o per mire .
Une do e leja te bonte cte donte , ne kto raste vihet ne prove sa i vlen lekurase pengoj per asgje , fundja se kom gru po te dashur , pastaj sipas vendimit qe do marr ajo krijoj dhe un nje konkluzion timin o per keq o per mire .
INSIEME
...CON IL DIAVOLO IN CORPO!
Postuar mė parė nga Gogla e Kuqe
hej o gogle flm njehere per keshillen !!! po puna eshte te jete ndonje person tjeter ai qe do takoi ajo shkon edhe si alternative !!! por kur takon exin ajo per cfarre do e e takoj per te kujtuar kohet e vjetra !!! kshu qe nuk vete !!! tani po te jete e zgjuar e dashura ime i thote ex-it une jam nje me te dashurin tim kshu qe do vij me ate !!!kshu qe edhe pike i ngre vetes ajo edhe ai pastaj e tregon synimin e vet pse do ta takoj te dashuren time !!kshu qe nuk eshte pune mos besimi !!! puna eshte thjesht kujdesje !!!ia kalofsh sa me mire gogla e kuqe !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
nje JO te madhe
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Postuar mė parė nga BaBy_BiRbA
Pozicion pak i veshtire per partenerin, por gjithsesi nuk u be qameti. Vendimi ne kete rast i mbetet partneres/partnerit sesi do te veproje, nese e shikon te arsyeshme te shkoje ne ate takim, duhet te shkoje e nese jo s'duhet te shkoje. Problemi ne keto raste qendron fort i lidhur me karakterin e personit qe ka perkrah momentalisht, dmth nje njeri i zgjuar duhet te dije mos krijoje krisje te kota dhe qejfmbetje ne lidhjen aktuale.
Dito.
Postuar mė parė nga Deni Moskatit
ja kush e ben llogarine me laps ne dore
![]()
e c'hesape thuaj:
zemra ime o bo si hotel
njona hyn e tjetra del
I loved this, truly.![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Mos po e therret ndoshta per te rreguulluar punet ,ne kete rast shpejt mund te behemi ex-i i tij apo saj![]()
![]()
Edhe une nuk e kisha penguar per ta vene ne sprove.
I them mbylle se te mar un .....
I łnderstånd yoł.....Błt ģ dont gģve å fłck.....
fłck P.A ....!!!
lolPostuar mė parė nga Visage
Me ket menje qe ke , ka me ti ba i dashuri mbas shpine..
What you're gonna do about it ?!
Masandej "time' is the main factor ! Nese takohen mbas 6 muajsh qe jane prish , nomalisht qe do pritesh reaksione te rrezikshme po nese takohen mbas 5-6 vitesh...mendoj qe s'ka asgja te keqe !
Un per vedi do kisha pase qef me pi nji kafe me ex-in , kot me e dite si i ka shku jeta so far..!
...
Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
Mendjen qe kam une e kam per vete dhe per ate NJONIN. Keshtu qe ti s'ke hic pse te shqetesohesh, po shif e jep mendimin tend dhe mos gjyko te te tjereve. :P
Ti mqs e lejon tenden te takoji ex-in, bujrum, leje, une s'e le. Kaq.![]()
Dhe ne radhe te pare, besoj se nese personi me do dhe e dua, as qe nuk do me veje ne pozite ku u te them jo, sepse do t'a beje ate zgjidhje vete, duke menduar edhe per ate qe ka ne krah.
Krijoni Kontakt