Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 108
    i/e regjistruar Maska e Deni Moskatit
    Anėtarėsuar
    23-04-2005
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    25
    Une do e leja te bonte cte donte , ne kto raste vihet ne prove sa i vlen lekura se pengoj per asgje , fundja se kom gru po te dashur , pastaj sipas vendimit qe do marr ajo krijoj dhe un nje konkluzion timin o per keq o per mire .
    INSIEME
    ...CON IL DIAVOLO IN CORPO!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Gogla e Kuqe
    Te mos ta lesh te dashurin/dashuren te dale per nje kafe me ex-in e vet, dmth qe ju nuk jeni siguri te lidhja juaj.

Po te jeni te bindur qe jeni ju dhe vetem ju ne zemren e tije, nuk do ta canit shume koken.

Tani se sa te bindur jeni, dhe sa ka mundur ai/ajo t'ju bindi eshte teme tjeter.

hej o gogle flm njehere per keshillen !!! po puna eshte te jete ndonje person tjeter ai qe do takoi ajo shkon edhe si alternative !!! por kur takon exin ajo per cfarre do e e takoj per te kujtuar kohet e vjetra !!! kshu qe nuk vete !!! tani po te jete e zgjuar e dashura ime i thote ex-it une jam nje me te dashurin tim kshu qe do vij me ate !!!kshu qe edhe pike i ngre vetes ajo edhe ai pastaj e tregon synimin e vet pse do ta takoj te dashuren time !!kshu qe nuk eshte pune mos besimi !!! puna eshte thjesht kujdesje !!!ia kalofsh sa me mire gogla e kuqe !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    nje JO te madhe
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga BaBy_BiRbA
    Hi All

Kete pyetjen e degjova nje dite ne radio kur isha ne makine..

Ish i/e dashuri/a e personit me te cilin jeni i/e lidhur tani, e merr ne telefon te dashurin/ren tuaj dhe e fton per nje kafe...thjesht per te folur per muhabet ( to catch up se sdi si ta them ne shqip)...Ju do e lejonit qe te shkonte dhe te pinte nje kafe me te?

Ishalla se bera shume lemsh pyetjen po sdi si ta them tamam tamam ne shqip

Pozicion pak i veshtire per partenerin, por gjithsesi nuk u be qameti. Vendimi ne kete rast i mbetet partneres/partnerit sesi do te veproje, nese e shikon te arsyeshme te shkoje ne ate takim, duhet te shkoje e nese jo s'duhet te shkoje. Problemi ne keto raste qendron fort i lidhur me karakterin e personit qe ka perkrah momentalisht, dmth nje njeri i zgjuar duhet te dije mos krijoje krisje te kota dhe qejfmbetje ne lidhjen aktuale.

Dito.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga Deni Moskatit
    Une do e leja te bonte cte donte , ne kto raste vihet ne prove sa i vlen lekura se pengoj per asgje , fundja se kom gru po te dashur , pastaj sipas vendimit qe do marr ajo krijoj dhe un nje konkluzion timin o per keq o per mire .

ja kush e ben llogarine me laps ne dore

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    e c'hesape thuaj:

zemra ime o bo si hotel
    njona hyn e tjetra del

I loved this, truly.
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2006
    Postime
    42
    Mos po e therret ndoshta per te rreguulluar punet ,ne kete rast shpejt mund te behemi ex-i i tij apo saj

Edhe une nuk e kisha penguar per ta vene ne sprove.

:::Mr.Tropojåni Maska e *CuBaNeZ!_83
    Anėtarėsuar
    25-05-2006
    Vendndodhja
    Kam 3 Jav Qe Kam Mar Pushimet.....Dhe akoma Nuk Kan Mbaruar
    Postime
    54
    I them mbylle se te mar un .....
    I łnderstånd yoł.....Błt ģ dont gģve å fłck.....
    fłck P.A ....!!!

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga Visage
    Shkurt, qarte dhe perfundimisht - JO.
    Pse?

Dikur ka patur nje atraksion midis ketyre njerezve dhe ato ndjenja/kujtime sadopak jane prap aty.
    lol
    Me ket menje qe ke , ka me ti ba i dashuri mbas shpine..
    What you're gonna do about it ?!
    Masandej "time' is the main factor ! Nese takohen mbas 6 muajsh qe jane prish , nomalisht qe do pritesh reaksione te rrezikshme po nese takohen mbas 5-6 vitesh...mendoj qe s'ka asgja te keqe !
    Un per vedi do kisha pase qef me pi nji kafe me ex-in , kot me e dite si i ka shku jeta so far..!
    ...

femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Citim Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
    lol
    Me ket menje qe ke , ka me ti ba i dashuri mbas shpine..
    What you're gonna do about it ?!
    Masandej "time' is the main factor ! Nese takohen mbas 6 muajsh qe jane prish , nomalisht qe do pritesh reaksione te rrezikshme po nese takohen mbas 5-6 vitesh...mendoj qe s'ka asgja te keqe !
    Un per vedi do kisha pase qef me pi nji kafe me ex-in , kot me e dite si i ka shku jeta so far..!

Mendjen qe kam une e kam per vete dhe per ate NJONIN. Keshtu qe ti s'ke hic pse te shqetesohesh, po shif e jep mendimin tend dhe mos gjyko te te tjereve. :P

Ti mqs e lejon tenden te takoji ex-in, bujrum, leje, une s'e le. Kaq.
    Dhe ne radhe te pare, besoj se nese personi me do dhe e dua, as qe nuk do me veje ne pozite ku u te them jo, sepse do t'a beje ate zgjidhje vete, duke menduar edhe per ate qe ka ne krah.

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •