Thjesht do mendoja me te miren per te pavarsisht ndjenjave te mija dhe zgjedhjen e ka ajo ne dorePostuar mė parė nga BaBy_BiRbA
. Cdo njeri eshte i vetvetes.. nuk mendoj se ka ngel njeri me mor men nga te tjeret...gjithsesi
Thjesht do mendoja me te miren per te pavarsisht ndjenjave te mija dhe zgjedhjen e ka ajo ne dorePostuar mė parė nga BaBy_BiRbA
. Cdo njeri eshte i vetvetes.. nuk mendoj se ka ngel njeri me mor men nga te tjeret...gjithsesi
Edhe po edhe jo !
PO do e pyesja njiher ate zocken time dhe do i thosha:
He me,ta ka qejfi,ca do besh do te ikesh apo jo..Pastaj sidihet se cfare pergjigje munde te me kthente :P
Feel the pump √
Po sa paska ecur bota
Tani po do femra si te lejosh ti si jo, po kishte per ta dredhur do te dredhi.
Mua personalisht nuk me duket e drejt te dali e dashura me ex-in. Kuptohet fort mir perse kerkoj ex-i femres per te pire nje "kafe"
◄█ Barcelona e MADHE █►
normale do ta lejoja nuk kam arsye per te mos e bere....
Mahh,mund te jap nje pergjigje pak si diskriminuese?Postuar mė parė nga BaBy_BiRbA
Varet nga nen-shtetesia e ex-it
Mgjth,nese ajo do donte to catch up,pa problem fare,do e bente dhe ne pranine time nese s'do kishte gje per te fshehur
![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
po- pasi do doja te dija se cfare don me te vertete...besoj shum tek komunikimi (pasi nqfse ai nuk shkon- ajo mbase do mendoj ohh nuk vajti pasi nuk e la ajo)kshq do mundohet ta kontaktoj kur nuk jam une aty-ose do shkoj tek puna...e tjera budalliqe- kshq ik sqaro punet.
Athere nqfse ai shkon mbrapsht tek ajo...epo nqfse lidhja juaj paska qene aq e dobet (me siguri) paske qene me njeriun e gabuar- jam shum realiste![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Ish i/e dashuri/a e personit me te cilin jeni i/e lidhur tani, e merr ne telefon te dashurin/ren tuaj dhe e fton per nje kafe...thjesht per te folur per muhabet ( to catch up se sdi si ta them ne shqip)...
NCUK..........![]()
Thuaj tani se i dashuri im me mer leje mua per te vajtur te pi kafe me ishen
une jo vetem qe do ta enkurajoja te vinte, por dhe do ta ndihmoja te zgjidhte rrobat qe do vishte qe ti bej asaj pershtypje te mire!
nga momenti qe ai e mendon per te vajtur te pi kafe me ex-in ske pse te harxhon me kohen me ate person![]()
Aldi ajo pyetja qe une do i bej asaj ka shume domethenie nga pas..Postuar mė parė nga AIRON^BOY
A`m kuuuuuuuuuuuuuuuuuuptoveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Feel the pump √
Krijoni Kontakt