Po , do ta lejoja , por do prisja nga e dashura te me thoshte a po vjen edhe ti , ( nuk do shkoja por po qe se nuk me thoshte te shkoja do kisha dicka per tu bere merak)Postuar mė parė nga BaBy_BiRbA
Po , do ta lejoja , por do prisja nga e dashura te me thoshte a po vjen edhe ti , ( nuk do shkoja por po qe se nuk me thoshte te shkoja do kisha dicka per tu bere merak)Postuar mė parė nga BaBy_BiRbA
Postuar mė parė nga BaBy_BiRbA
Ne english boyfriend dhe girlfriend nuk jane 100% me vete,pasi girlfriend quhen dhe shoqet jo vetem te dashurat.
Mos ti bim shume gjate : PO do e lejoja,
1. Ska asgje te keqe
2. Perderisa jam me ate person normalisht qe ajo mdo vetem mu.
3. Kur e fton ai Robi nuk eshte ne doren time, edhe e dashura ime PSH sdo me e taku.
Nahhhh Ne Shpirt Sdo Isha E Qete , Por Do E Lejoja.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Prandaj s'duhet me pat' ex-a...![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
C'jane keto tema nonsense mer yahoo . Nese do e merrte ex-i ket timin dhe une gjithe qef .. posi ... i dathur te vesh .. qe cke me te . Plz mos harro beni dhe nje tegel qe te kujtoni kohet e "bukura". Jeez .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Edhe e keqja eshte ku?Postuar mė parė nga Visage
Qysh kur qenka gabim te flasesh me njerez qe e di qe te pelqejne?
Keshtu pra goca, shkoni e takojin te gjithe ata qe i doni e ju duan.
Po e pate mendjen me ja dredh dashnorit, ke per ta bo sido qe te vije puna, ex or not.
Edhe po qe se ke per t'ja bo...pse mos t'ja besh me nje qe e njeh![]()
normale qe nuk do e lejoja !!! cfare eshte kjo pyetje !!! per cfare do takohen ata pervecse per nje gje !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Te mos ta lesh te dashurin/dashuren te dale per nje kafe me ex-in e vet, dmth qe ju nuk jeni siguri te lidhja juaj.
Po te jeni te bindur qe jeni ju dhe vetem ju ne zemren e tije, nuk do ta canit shume koken.
Tani se sa te bindur jeni, dhe sa ka mundur ai/ajo t'ju bindi eshte teme tjeter.
Pa problem,kjo eshte miresjellje .Pse me urejtje ne pafundesi?
Wild and crazy can't be lazy
Krijoni Kontakt