Postuar mė parė nga Poeti
shum e sakte kjo
kurse une per vete nje lidhje kam pasur dhe kam,kure te me mbaroj ajo do ju ve ne djeni per kohzgjatjen e saj![]()
Postuar mė parė nga Poeti
shum e sakte kjo
kurse une per vete nje lidhje kam pasur dhe kam,kure te me mbaroj ajo do ju ve ne djeni per kohzgjatjen e saj![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
personalisht jam njohur vetem me nje person ne jeten time...dhe uroj te jete i pari dhe i fundit....dhe po ti mbledhesh te gjithe kohen me ups and downs i bie 2 vjet e gjysem......dhe akoma vazhdoj![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Undefined : 21-05-2006 mė 09:55
Tani lidhja ime e pare ka qene ihaaaaaaaaaa heret heret...
Mu fillimisht me kane propozu kur kom qene 5-6 vjec, ka qene komshia ime 8 vjec
Vinte me nenen tek ne dhe ja nisnim lojes.
Nje dite prej ditesh u futem nga dhoma e gjumit, dhe as vete se mora vesh sesi me propozoi se ka sot e 17 vjet, por di qe me tregoi pune llokumesh dhe me erdhi embel
Me pas u zhveshem lakuriq, dhe u futem nen carcaf, dhe po prisja llokumet una mirepo erdhi nena dhe u habit kur na pa ne krevat.
Pastaj mori nje rrip pantallonash te babait, dhe me nxiu fare, ah te keqen e llokumes qe hengra.
Hengra gjithe kete dru, e se mora vesh pse.
Ky qe propozimi i pare dhe lidhja e pare njekohesisht.
Me pas sa here jane munduar te me peropozojne e sa me kane propozuar e me propozojne perdite, por nuk du une me ka zene frika qe me llokumen e pare
Pranaj nuk i ngacmoj gocat una.![]()
Injoranca nuk zhduket me top
une lidhjene me te gjate e kam pasur 6 muaj edhe me te shkurten 2 dite !!!e vertete eshte ajo qe jane bere lidhjet si puna e celit ndrrohen njehere ne 1 muaj !!!interesi qendron gjithmone ne nje lidhje se ndryshe nuk do quhej marrdhenie !!! zoti iu bekofte edhe ia kalofshi sa me mire !!!salut, peace and money
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ahiii tash dashuria eshte be haj me det, njerzit i ndrojn partnerat e tyre si corapet kur i ndrojn perdit
Une lidhjen me te gjate e kam pasur 1 vit e gjysme, por isha ca i vockel atehere nga viti i II-tė ne deri ne mesin e vitit te III-tė ne gjimnaz.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Postuar mė parė nga ^LINDI^
Jom ne mujin e 6
Minimumi ka qen 3 muj...!
Maximumi ka qen 7 muj ...!
Llaco te ecte mbare ishalla edhe shto ca muaj mer![]()
Po sikur te doje Llaci te kerceje me noi dege tjeter?![]()
Ignore List: Snow~Drop
Postuar mė parė nga Gogla e Kuqe
Sa qejf e ka ate pune ky ta dish ti
Po nu ke di ne ja mban Litarin lidhur mire mikja apo jo![]()
Krijoni Kontakt