Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 79
    Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Temat e ktij tipit po me duken si impulsi kokeforte i nje njeriu qe kerkon te degjohet packa se s'ka gje per te thene. Temat s'jane te qarta, mgjth nuk kerkohen te jene... duhani ne kte rast eshte element random... kurse femra eshte artikulli subjekt i impulsit kokeforte te njeriut qe kerkon te degjohet packa se s'ka gje per te thene, nepermjet ktij artikulli tipi shpreh pakenaqesine e tij personale ne formen e nje ankese ontologjike, i drejtohet botes: Kujdes, kometa halley, femra ne rrezik... bota ne rrezik... hahahah, fiks Don Kishot!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aragorn I : 28-05-2006 mė 10:29
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2002
    Vendndodhja
    In the real world.
    Postime
    10
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    E nis kete teme me nje qellim mireberes dhe aspak me tendencen per t'i hequr te drejten seksit tjeter.
    Perdite ne rruget e qytetit ku une punoj e jetoj, shoh gjithmone e me shume femra qe tymosin cigare njera pas tjetres. Do te doja te dija mendimin tuaj mbi kete aspekt dhe demin qe shkakton tek femrat ky ves mashkullor.
    Do te doja mendimin tuaj se si e njeh historia femren ne lidhje me duhanin, dhe shume gjera te tjera qe ju deshironi te shprehni ne kete teme.

Dito.

Indrit,

nuk di shume mbi historine e duhanit por po te them dicka nga eksperienca personale.e di cfare mu kujtua kur lexova kete temen?

nje shoqja ime me te dashurin, asaj i pelqente te pinte ndonje cigare kur dilte per qejf apo kur ishte me shoqeri dhe ai e dinte kete kur e njohu.Tani qe djali na ka vendosur te martohet me te i thote qe nuk duhet te pije duhan sepse i ben keq per shendetin.Nuk shoh gje te te keqe me kete, por nderkohe qe ai i shpjegonte asaj arsyet e tij me vend, ai pinte cigare njera pas tjetres. Ironike apo jo?nje cigare qe mund te pinte ajo me raste i bente keq per shendetin asaj ndersa tymi i cigareve qe ai pinte pareshtur nuk duket se kishte ndonje efekt?

keshtu edhe tema jote ka paragjykim brenda, ti nuk po diskuton fenomenin e pirjes se duhanit dhe demeve qe shkakton per shendetin, por nje pikpamje personale se si i sheh ti femrat qe pijne duhan.

shkurt tema nuk le vend per diskutim
    There is beauty everywhere. Just put your heart into your eyes...

i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anėtarėsuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    NJERIU DHE DUHANI keshtu trajtohe me mire.

i/e regjistruar Maska e vrojtuesi
    Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Nė tokat shqiptare
    Postime
    237

31 maji - Dita ndėrkombėtare kundėr duhanit

Sipas Institutit Kombėtar tė shėndetėsisė Publike tė Kosovės nė Kosovė ka rreth 700 000 duhanxhinjė apo 1/3 e popullsisė sė Kosovės!!!!!!!

Prej tyre rreth 37% janė tė moshės rinore!!!!

Pirja e duhanit shkakton rreth 50 sėmundje nė organizmin e njeriut.

Njė cigare pėrmban 15mg nikotinė.

Nė Europė ēdo vit vdesin rreth 1.2 miljon njerėz nga pasojat e sėmundjeve qė iu ka shkaktuar duhani.

Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Nė tokat shqiptare
    Postime
    237

Kaloi pa u hetuar sepse nuk flitej pėr pėrkatėsi fetare!

Citim Postuar mė parė nga vrojtuesi
    Sipas Institutit Kombėtar tė shėndetėsisė Publike tė Kosovės nė Kosovė ka rreth 700 000 duhanxhinjė apo 1/3 e popullsisė sė Kosovės!!!!!!!

Prej tyre rreth 37% janė tė moshės rinore!!!!

Pirja e duhanit shkakton rreth 50 sėmundje nė organizmin e njeriut.

Njė cigare pėrmban 15mg nikotinė.

Nė Europė ēdo vit vdesin rreth 1.2 miljon njerėz nga pasojat e sėmundjeve qė iu ka shkaktuar duhani.

Nė bazė tė mos reagimeve tė forumistave pėr kėte temė mjaft shqetėsuese ose janė duhanxhinj tė pasionuar ose nuk e din se cila ishte ajo ditė.

Ndoshta pse kėtu nuk bėhej fjalė pėr pėrkatėsi fetare.

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Pershendetje

Kur ta besh kete gje me fershelle dhe mua..

p/S Pak e pa mundur me duket
    Eshte e mundur po ja vure rendesin kesaj pune .
    Ja nje nga ata qe e ka len duhanin jam une dora vet ,
    kam 10 vjet qe se pi .Elena seshte e veshtir ta lesh duhanin po deshe ti ta them une

Rrespekte ika se skam kohe bye
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

i/e regjistruar Maska e GJESIKA
    Anėtarėsuar
    12-05-2006
    Postime
    57
    une jam kunder duhanit,jo vetem per femrat por edhe per meshkujt.
    duhani te nje femer shkakton shume dem psh .kancer gjoksi,mitre etj por me e rendesishmja eshte se nje grua qe pin duhan dhe eshte shtatzene 87%mund te linde nje femije anormal,gjithashtu mund edhe te abortoje,prandaj i keshilloj vajzat qe pine duhan ta lene sa jane ne kohe.nese duan te kene nje femije te shendetshem.

Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Nė tokat shqiptare
    Postime
    237

Hani molla

Citim Postuar mė parė nga GJESIKA
    une jam kunder duhanit,jo vetem per femrat por edhe per meshkujt.
    duhani te nje femer shkakton shume dem psh .kancer gjoksi,mitre etj por me e rendesishmja eshte se nje grua qe pin duhan dhe eshte shtatzene 87%mund te linde nje femije anormal,gjithashtu mund edhe te abortoje,prandaj i keshilloj vajzat qe pine duhan ta lene sa jane ne kohe.nese duan te kene nje femije te shendetshem.
    Hani molla mos pini duhan! - kėshtu propozonin grupet qė janė kundėr duhanit porse pėr shqiptaėr pak si vėshtirė ta kuptojnė rėndėsinė e kėsaj! Njoh shum njerėz si meshkuj dhe femra qė e pijnė pa masė dhe jo vetėm qė e dėmtojnė vetėn por gjithė mjedisin ku qėndrojnė. Unė shpesh edhe iu them:
    pini ore raki dhe fytni nė barkun e kokėn tuaj sepse kėte duhanin po ma ktheni me tym nė trupin tim.

Unė pėrsonalisht gjersa qėndroja nė njė dhomė tė njė spitali kirurgjik tė njohur kisha nė dhomė personin qė kishte problem me mushkėri dhe probleme tjera qė ia kishte sjellė duhani. Mund tė them se qėndrimi nė dhomė me te ishte mė i tmerrshėm se dhimbjet qė kisha nga operacioni im! Ai na qiti mendsh rreth njė javė nga kollitja dhe mbeturinat qė i delnin nga gjoksi e goja! Kisha dashur tė kisha pasur mundėsi qė gjithė kėte ta xhiroja me kamerė dhe pastaj ta shofin kėta "meraklitė" e duhanit.

Pėrndryshe duhanxhinjėt janė njerėzit mė mospėrfillės tė tė drejtave tė tjerėve sepse i dhunojnė me erėn qė qesin nga goja kur flasin edhe pa pirė duhan e lene ma kur je me ta mė njė dhomė ndeje, me njė zyre pune apo tavolinė nė lokal.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    E nis kete teme me nje qellim mireberes dhe aspak me tendencen per t'i hequr te drejten seksit tjeter.
    Perdite ne rruget e qytetit ku une punoj e jetoj, shoh gjithmone e me shume femra qe tymosin cigare njera pas tjetres. Do te doja te dija mendimin tuaj mbi kete aspekt dhe demin qe shkakton tek femrat ky ves mashkullor.
    Do te doja mendimin tuaj se si e njeh historia femren ne lidhje me duhanin, dhe shume gjera te tjera qe ju deshironi te shprehni ne kete teme.

Dito.
    Kur i afrohesh me puth nji FEMER qe pin duhan me kujtohet gjithmon lalai im ose dajua qe eshte 85 vjec.

Edhe kur nuk e puth vetem kur i afrohesh i vijne floket dhe veshja era tym dmth nuk i afrohem fare se svjen era femer.

NUK I HONEPS DOT FEMRAT QE PIN DUHAN
    larguar forever

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    jo asnjera pale nuk duhet ta pije duhanin

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Duhani dhe demet qe ai shkakton...!!!
    Nga new-man nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 05:42
  2. Duhani dhe ndikimi i tij
    Nga Estella nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 16-04-2007, 11:55
  3. A duhet te ndalohet duhani ne vende publike?
    Nga ganoid nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 19-02-2005, 20:02
  4. Ndalohet duhani nė vende publike nė Shqipėri
    Nga Larsus nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 03-06-2004, 12:03
  5. Aborti, Kush ka te drejten e jetes?
    Nga Estella nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 05-02-2003, 06:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •