Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    Eshte shume e drejte te denohen dhe te paguajne ne Shqiperi, pasi po te shkojne jasht, burgjet ose nuk i bejne fare, ose e kane si turizem ...
    Shpresojme qe lajme te tilla qe na lendojne zemren, te mos degjohen fare!
    Drejtesia tek ne duhet te jeta sa me e rrepte me kata zagare, duhet te jete shembullore, keshtu pasi te vijne tek ne keta pedo..., ta pyesin mire bxxxxn, pasi duhet ta dine sa i vlen lekura ketu! Fatkeqesia me e madhe qendron tek varferia, pasi keshtu realizohen kushtet per keta " vjelle e keqe e njerezimit ", " abort shtazarak "...!

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Xhon Devid Braun eshte shpallur fajtor dhe eshte denuar me 20 vjet burg per marredhenie seksuale me dy te mitur ne fondacionin femijet e tij.

Ai eshte cilesuar nga gjykata si person me rrezikshmeri te larte dhe jo vetem qe duhet ta vuaje denimin ne nje burg te sigurise se larte, por kur ta perfundoje ate, ai eshte person non grata ne Shqiperi

Gjykatesi Gerti Hoxha e dha vendimin me 20 vjet burg ashtu sikurse kerkoi edhe prokurori, Kol Hysenaj tre seanca me pare. Gjyqtari shtoi se sekuestrimi i llogarive te fondacionit kalon ne favor te shtetit shqiptar.

Aktualisht nje tjeter proces po vazhdon te gjykaten e Tiranes per dy te pandehurit e tjere Dino Kristodulu dhe Robin Arnold, te cilet akuzohen per marredhenie me te mitur ne nje qender bamiresie ne kryeqytet.

T-CH
    O Enver te ishe gjalle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Skandali, "The Guardian": Britaniket kishin dijeni

Pjese te fajit ne abuzimin e jetimeve shqiptare ne jetimoren qe drejtohej nga skocezi David Jon Broun ka edhe policia britanike.

Permes nje investigimi te botuar sot gazeta prestigjoze "The Guardian" ka zbuluar se policia britanike kishte informacion rreth abuzimit te femive por nuk njoftoi autoritetet shqiptare.

Sipas gazetarit Paul Lewis qe ka zbuluar kete skandal mesohet se Sherbimi Kombetar i Inteligjences kunder krimit ne Britani, njohur si "National Criminal Intelligence Service", qe 18 muaj perpara se David Braun, te arrestohej kishte informacion se cfare ndodhte brenda qendres "Femijet e Tij".

Por ky sherbim deshtoi ne kalimin e informacionit policise shqiptare."The Guardian" shkruan se David Broun gjate nje bisede me oficere te "National Criminal Intelligence Service" u tregoi atyre se si disa prej femijeve ishin abuzuar dhe se ai kurre nuk ishte perzier ne ngacmimin seksual te tyre.Gjate ketij takimi David Broun i cili u denua dje me 20 vite burg, ka akuzuar Dino Cristodoloun, si personin i cili kishte kryer abuzimet nderkohe nuk ka permenduar asnje fjale per Robin Arnold duke u shprehur se nuk kishte dijeni nese edhe Arnold ishte i perfshire.

Si per te mos mjaftuar ky sinjalizim se cfare po ndodhte ne jetimoren "Femijet e Tij" policia britanike nuk ka reaguar edhe atehere kur eshte zbuluar se Robin Arnold ne vitet 80 ishte perfshire ne ngacmimin e dy djemve.

"Nuk pati asnje perpjekje nga policia britanike per te shpetuar femijet rome ne jetimore, ku David Broun flinte me keta femije qe jetonin atje" shkruan "The Guardian", duke akuzuar direkt autoritetet britanike qe deshtuan ne njoftimin e policise shqiptare.

Denimi i djeshem i David Broun ka gjetur jehone ne te gjitha mediat e shkruara dhe televizionet britanike.

Ne shkrimet apo raportet tekevizive komentohen fjalet e gjykatesit Gerti Hoxha i cila gjate leximit te pretences, u shpreh se fondacioni "Femijet e Tij" ishte nje kamuflazh per pedofili dhe se kjo mase denimi do te dergoje sinjale te qarta per te ndaluar te tjere pedofile se menduari se Shqiperia eshte parajse ku mund te abuzohet me femijet.
    "Askush nuk është aq i verbër , se sa ai i cili nuk dëshiron të shohë"

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar më parë nga bledikorcari Lexo Postimin
    mos u merzisni o njerez se nuk del i gjalle nga burgu ky motherfcukeri,duhet te dini se te burgosurit kane kod nderi ne burgje dhe ca me denime per keto lloj gjerash ja u bejne jeten sketerre
    dhe i detyrojne te vetvaren.
    Faleminderit Bledi se pikërisht këtë do të shkruaja dhe unë!
    Nuk kam shumë njohuri për burgjet e Shqipërisë por të paktën këtu ku jetoj unë, të burgosurit me akuza si abuzim ndaj grave dhe fëmijëve rrallë qëllon që ti mbushin 3 vjet sepse "vetvriten"
    Ata nuk hanë dot në të njëjtën mencë me të burgosurit e tjerë, ata nuk dalin dot në ajrim me të burgosurit e tjerë por edhe stafi i burgut i përbuz
    Aspak nuk e paskan dënuar me 20 vjet unë mendoj se duhet që ligji për abuzime seksuale duhet të jetë më i rreptë, jo vetëm ndaj këtyre monstrave por edhe ndaj fenomeneve të tjera.

Po sjell një shëmbull që më ka bërë shumë përshtypje në Shqipëri
    Vitin e Ri 2008 unë e kalova në Shqipëri dhe një ditë Janari po pija kafen me një grup shokësh të vjetër në një nga lokalet e Bllokut. Në rrugë po kalonin një grup nxënësish dhe shumica e tyre ishin vajza. Në tavolinën ngjitur me ne ishin një grup tjetër çunash dhe filluan duke i ngacmuar këto gocat që nuk i kalonin të 13 apo 14 vjeçe.
    Mua mu errën sytë fare dhe nuk i dëgjoja dot kur flisnin lloj lloj maskarallëqesh se çfar ishin në gjëndje tu bënin këtyre fëmijëve. Pasi u larguan ato vajzat unë nuk e mbajta dot me dhe i thash njërit prej tyre që mbahej si më "i forti"
    -Çfar po bën mor burr i dheut se është gjynaf ato janë fëmijë
    Ai ma ktheu:
    -Po mor po ato i bojn zbor *arit, dhe kur ta hajë këtë timin do bëjë kështu dhe ashtu .......
    Dhe shokët që unë isha ulur në tavolinë filluan dhe po qeshnin sepse nuk u bënte përshtypje, gjithashtu nuk e kishin kuptuar se sa serjozisht e kisha unë, por më pas i thash atij çunit:
    -A ke motër në shtëpi ti, shko dhe jepja motrës tënde motër*ir!
    Dhe aq u desh për tu ndezur sherri

Ajo që dua të them është se në Shqipëri ky fenomen konsiderohet si normal dhe nuk i bën njeriu përshtypje. Nuk ka rëndësi ku je në cilën zonë të Shqipërisë je do të dëgjosh të njëjtin refren dhe kjo nuk është një dukuri që ka filluar tani vonë por e ka zanafillën shumë herët kur vajzat martoheshin në moshën 13 vjeçare dhe në meshkujt Shqiptar është kultivuar ky mentalitet se është normale të kryesh mardhënie seksuale me vajza të kësaj moshe. Gjë që këtu ku jetoj unë ka ligje shumë të rrepta, nuk i thuhet gjë fëmijës në qoftë se ajo kryen mardhënie me një adoleshent tjetër por në qoftë se partneri është mbi 18 vjeç dhe kryen mardhënie seksuale me një vajzë nën 18 vjeçare qoftë dhe me dëshirën e saj klasifikohet si Abuzues Seksual dhe përgjigjet përpara ligjit dhe ligji në të tilla raste nuk është shumë i butë. Të vendoset një njollë në biografi dhe në çdo vend ku shkon për të aplikuar për punë apo çfardo lloj gjëje tjetër nuk je i mirëpritur. Do me thënë jeta jote merr tatëpjetë.

Të më falin moderatorët në qoftë se dola pak nga tema por në mënyrë të tërthortë dhe kjo ka lidhje me ngjarjen në fjalë
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

“Pedofilët donin t’u urinonim në gojë”

“Pedofilët donin t’u urinonim në gojë”

» Dërguar më: 23/12/2009 - 13:24

Klodiana Lala

Zbardhen dëshmitë tronditëse të fëmijëve që u abuzuan seksual isht në qendrën “Fëmijët e tij” në Tiranë. Dy të pandehurit, Dino Christodoulou dhe Robin Arnold rrezikojnë përkatësisht dënimin me 22 dhe 17 vjet burg për veprën penale të “kryerjes së marrëdhënieve homoseksuale dhe seksuale me të mitur”. Prokuroria i kërkoi gjykatës si masë plotësuese, shpalljen person “non grata” të dy shtetasve anglezë, pra largimin e tyre nga territori i Shqipërisë pasi të vuajnë dënimin. Sipas prokurores Erida Lamka, dy të pandehurit duhet ta vuajnë dënimin në një burg të sigurisë së lartë për shkak të rrezikshmërisë shoqërore që paraqesin. Gjithashtu, përfaqësuesja e organit të akuzës solli në vëmendje të gjykatës dhe faktin se i pandehuri Dino Christodoulou e ka kryer veprën penale me egërsi dhe mizori, duke përdorur litar apo pinca për të kryer marrëdhënie seksuale. Sa i përket të akuzuarit Robin Arnold, prokurorja evidentoi faktin se ai ka qenë i dënuar dy herë më parë në Britaninë e Madhe, për kryerjen e veprave të turpshme me të mitur të seksit mashkull nën 14 vjeç, si dhe ka qenë i abuzuar në fëmijërinë e tij. Dy anglezët u arrestuan në vitin 2007 dhe u ekstraduan drejt Shqipërisë për t’u përballur me drejtësinë, ku u zbardh një prej skandaleve seksuale më të rënda të ndodhura ndonjëherë në Shqipëri. Më poshtë do të botojmë rrëfimet tronditëse të fëmijëve të abuzuar…
    Rrëfimet e të abuzuarve
    I pandehuri Dino Christodoulou ka kryer marrëdhënie homoseksuale me fëmijët D.A, A.Q, M.Q, E.M, D.M, F.H, F.M. Në gjykim, fëmijët e abuzuar seksualisht nga ana e të pandehurit Dino shpjeguan konkretisht:
    Në vendimin penal nr.1581, 502 akti datë 19 nëntor 2008, është provuar se dëshmitari A.Q. ka thënë: “Kam fjetur një herë te dhoma e Davidit. Këtë herë Davidi më ka thënë llafe të pista. M’i hoqi tutat, më rrahu, më gjuajti, m’i hoqi brekët, me gjuajti tek b…nxori bibilushin, unë qava sepse ma futi në b… i kam thënë Davidit se Dino dhe Naci na gjuanin tek b…, na hiqnin rrobat, na bënin gjëra të këqija”.
    Dëshmitari D.A, sqaron: “Kam qenë 1 vjeç dhe derisa jam bërë 8 vjeç tek Davidi (në qendrën ‘Fëmijët e tij’ të administruar nga David Braun). Dino është sjellë keq me mua. Dino më ka hequr tutat, ka qit bibilushin dhe ma ka futur tek b…. Këtë gjë e ka bërë dy herë. Këto veprime ai i bënte tek dhoma e tij natën. Unë kam ndjerë dhimbje dhe u përpoqa të kërkoja ndihmë. Ai më mbante aty e më mbyllte gojën me dorë. Ai më ka lidhur me litar tek duart dhe tek këmbët në kohën që kryente ato veprime që përmenda më sipër. Kur më lidhi me litar, unë isha në pozicion barkas, i shtrirë në krevat siç më kishte vendosur Dino. Aty nuk kishte njeri, se pasdite shokët ishin duke luajtur jashtë. Këto gjëra ia kam treguar E. së vogël, A. dhe L.”.
    Dëshmitari M.Q: “Dino ka qenë shumë i ndyrë. Më ka bërë llafe të ndyra. Më ka nxjerrë çiçin, bibilushin dhe ma ka futur në gojë. Më ka lagur me ujë të nxehtë. Vinte afër dhe më kapte nga prapanica kur lahesha në dush... Një mëngjes Robin (i pandehuri Robin Arnold) më futi bibilushin mu në b... para se të hanim bukë. Ai më zhvishte, më lidhte me rrip duart dhe me ngjiste gojën. Këmbët nuk ia lidhi. Unë kisha frikë. Mua më zgjoi M. se ai po përpiqej të kërkonte ndihmë dhe unë mbylla sytë nga frika dhe bëra sikur flija se kisha frikë mos me kaptë mua... Dino është sjellë shumë ndyrë me mua. Më ka bërë bibilushin në gojë dhe në prapanicë, më ka futur leckën e tokës në gojë. Ma ka bërë plot herë në dhomën time dhe në banjo. Ndodhte paradite, mbas shkollës dhe në mëngjes vinte te krevati im, më rrihte me kamxhik, më lidhte duart, këmbët, gojën me lidhte me ngjitës që të mos lëvizja, pastaj më fuste çiçin në gojë dhe më bënte llafe të ndyra në prapanicë.
    D.M, Dino i lidhte tek hekuri i krevatit duart dhe i fuste bibilushin në gojë dhe i bënte çiçin në gojë...Vetëm unë i pashë veprimet e pista të Robinit me M., ai vinte për të bërë punët e pista në orët 12 dhe 2 të natës, pasi të tjerët ishin në gjumë. Ai e bëri vetëm një herë me M. Ata të dy ishin mbuluar me çarçaf. Kur Robin iku në Angli, mua më tha të dua dhe M. i tha më fal”.
    Nga dëshmia e E.M. datë 16.12.2008 u provua se: Fëmija ka shkuar tek fondacioni kur ka qenë 6 vjeç. Dino sillej keq, ai na rrihte, na bënte llafe të ndyra, na linte pa bukë. Na lidhte dhe nxirrte bibilushin, na nxirrte prapanicën, na rrihte keq. Sa në bëri ashtu dhe ika. Këto veprime i bënte tek dhoma. Ai më hiqte tutat, ai e futi bibilushin tek b...ime. E ka bërë njëherë te dhoma jonë, në darkë tek krevati. Këto llafe të pista i ka bërë edhe me M, D, dhe A. U ka lidhur gojën, u hiqte tutat njëherë dhe pastaj i lidhte. Ai filloi me A, D, M dhe pastaj me mua. Secili në krevatin e vet dhe Dino na zhvishte dhe, na lidhte na bënte llafe të pista dhe shkonte tek secili me vete. Ne ishim në gjumë por ai na zgjoi. Të gjithëve u bëri llafe të pista, unë i pashë me sytë e mi A dhe D. Pasi mbaroi punë me mua, ai e bëri prapë me Andonin dhe Denisin, pastaj iku dhe na la lidhur deri në mëngjes. Drita rrinte fikur dhe ishte errësirë, por Dino mbante elektrik me vete kur na bënte llafe të pista. Fjalët që thashë para gjykatës janë të vërteta.
    Fëmija F.M dëshmon: “Dino më hiqte tutat dhe brekët, e nxirrte bibilushin dhe e fuste te b... ime. Ka qenë natë, më mbylli gojën me ngjitëse. Këto llafe të pista m’i ka bërë vetëm një herë. Ia kam thënë mamit e babit. E njoh, është ai me syze.
    I mituri F.H. ka dëshmuar para gjykatës se: ka jetuar tek Davidi që nga viti 2002-2004. Ai sqaron se, i pandehuri Dino është sjellë keq me të. Dhe me M. ashtu ka bërë. Nuk i ka treguar njeriu se kishte frikë, as motrës së tij. “Dino kishte një pincë dhe na pickonte te bilja. Dino me mua është sjellë keq. Më ka bërë llafe të pista, më vjen turp, më ka bërë urinën në gojë. Kam qenë i vogël dhe më bënte frikë si presion”.
    Në dëshminë direkte të G.B, i datëlindjes 1992 (ardhur nga SHBA shteti i Floridës, ku ishte birësuar) provohet akuza për të pandehurin Robin Arnold.
    “I njoh të pandehurit, Dino dhe Robin. I kam njohur në shtëpinë e Davidit, në vitin 2004. Unë shkova te shtëpia e Davidit kur isha dhjetë vjeç. Ne atje ushqeheshim, shkonim në shkollë, flinim dhe çdo të diel shkonim në kishë… Shkojmë tek Dino. Ai me mua është sjellë shumë keq. Kur më rrahën çunat, ai më lidhi këmbët, duart dhe pastaj më futi një kukull në gojë që të mos bërtisja. Dhe më pas të gjithë fëmijët më shihnin dhe Dino më dogji gishtat me çakmak cigareje, ky veprim u krye në kuzhinë ku ishin të gjithë kalamajtë aty. Një herë tjetër, kishim marrë rroba të reja një ditë, nuk e di kush i solli në fondacion rrobat dhe Dino më mori në dhomën ku ishin rrobat e reja. Ai u shtri në krevat dhe më hodhi mua sipër trupit të tij, më puthi në buzë dhe më pas më dha rroba të reja dhe ika…
    Një natë kur flija me N. erdhi Robin tek dhoma ku flija unë dhe fjeti me ne në një krevat. Fjetëm të tre, krevati nuk ishte aq i madh dhe në mëngjes herët ai u largua. Atë natë Robin në mes të natës na bëri seks. Robin të dyve na bëri seks, një herë njërit dhe një herë tjetrit. Robin na puthte në buzë mua dhe N. na prekte me duar në trup dhe b.... Atë natë vetëm na puthi dhe na preku me duar. Robin ishte shtrirë në mesin tonë në krevat. Mbaj mend që nuk ka qenë verë. Unë isha me kanatjere dhe me tuta, por N. nuk e di se çfarë kishte veshur. Atë natë nuk na bëri seks, por vetëm na preku në trup dhe nuk e futi p... e tij në trupin tonë. Një natë tjetër unë isha vetëm pasi N. Kishte ikur nga shtëpia. Robin erdhi tek dhoma ime dhe më tha që Davidi i kishte thënë të flinte me mua atë natë. Mua atë natë më mbajti në krahë dhe më çoi në banjo për të bërë sh... dhe më pas më puthi në buzë, më mori bibilushin tim tek goja e vet, pasta bëri seks. Isha i veshur si gjithmonë. Ai më futi p... e tij në b... time dhe më çoi prapë tek dhoma. Rrobat atë natë mi hoqi Robin. Unë isha i vogël, 11 vjeç, i thashë, unë jam djalë, jo vajzë dhe bërtita, ishte mesi i natës dhe nuk erdhi asnjeri të më ndihmonte pasi të gjithë ishin në gjumë...Unë u ankova te Davidi dhe nëna ime u tha që Robin na ka puthur dhe na ka prekur, por nuk i thashë që më bëri seks, pasi kisha frikë se mos shkoja në burg, nuk e dija ç’mund të më ndodhte mua”.
    Në deklarimet e saj para policisë gjyqësore, shtetasja Bonnie Springthorpe shpjegon se: I mituri M. ka treguar se e urrente Dinin, se ai i fuste gishtin në lëkurën e penisit të tij, i urinonte në gojë dhe që të mos tregonte, e kapte nga këmbët dhe e varte nga ballkoni. Kjo gjë nuk kishte ndodhur njëherë, por disa herë. Fëmijët kanë thënë që ishte më keq kur Davidi kishte ditën e tij pushim. Edhe fëmijë të tjerë si A, E, D kanë thënë të njëjtat histori se Dino i puthte duke u futur gjuhën në gojë i detyronte që të urinonin në gojën e tij... një mbrëmje unë zbrita poshtë në bodrum dhe pashë G që i kishte futur dorën në pjesën e përparme të trupit dhe i prekte p... Robinit në një dasmë. Ai u deh dhe filloi t’i kapte fëmijët dhe i puthte ata duke u futur gjuhën në gojë. Atij i thanë që të largohej pasi ne zbuluam që ai abuzoi seksualisht me G dhe N. Ato na e thanë këtë gjë.
    Në deklarimet e tij D.M. të datës 16.05.2006, para policisë gjyqësore dhe në prani të psikologut shprehet se: “Dino na rrihte dhe na godiste. Kurse një ditë tjetër më mori në dhomën e tij dhe me zhveshi të gjitha rrobat. Dino me mbyllte gojën me ngjitëse, unë vazhdoja të qaja, nuk bërtisja dot, por ai vazhdonte përsëri nuk ndalonte. Më pas ai më tërhiqte me pinca organin tim seksual. Unë nuk doja se kisha shumë dhimbje, por ai më godiste me shkop. Këtë gjë Dino e bënte rregullisht.
    L.K., në deklarimet e tij para policisë gjyqësore ka shpjeguar se: “Dino fliste të qendra jonë, ai lëvizte si femër, lyente flokët me xixa. Ai i merrte fëmijët lart tek dhoma e tij kur ishte koha e gjumit të drekës. Pasi Dino rrahu G., ai u largua nga Davidi dhe më vonë u morën vesh që ai kishte bërë llafe të pista më shtatë fëmijë të vegjël. Robi e ka kapur G. ai ka bërë seks me të, kështu më tha G. Ai mund të ketë bërë shumë herë me G, por mua më tha vetëm një herë”.
    Printo Dërgo me e-mail

GSH
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Një epidemi e rrezikshme
    Nga Apolloni31 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-05-2009, 16:08
  3. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  4. Atropina
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  5. Të mësosh aktrimin njëherësh me abetaren
    Nga TiLoNcE në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-09-2005, 09:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •