Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Hahaha ne krahasim me ate budallin tjeter tu duk Hot , hot kokekuqi .. oops bruni . lol

Mire mire jo keq ishte . Po ky Taylor na qenka 28 vjec? Woowww une mendova se eshte nja 45 vjec.

PS:Susglob , si show me pelqeu dhe mua ndonese kisha pare vetem naten e pare .. dhe fap si papritur u kujtova te shikoja dhe te fundit . lol
    Taylor eshte 29 (s'te lene te konkurosh pas 28 vjec, po ai ishte 28 te audition time).

Clay Aiken ne fillim nuk e njoha fare, goja vetem nje " O mama" me leshoi, pastaj kur e mora vesh kush ishte prape " O mama" thashe but this time followed with a halfhearted "Damn, he's so gay!"
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar mė parė nga Gio
    Susglob,
    Budallait i qafshi hallin juve He can sing to me anyday.

Isha une apo u duk Clay Aiken shume hotttt mbreme?!!!

LOOL no question about it por une thjesht po them opinjonin tim. Ai mori shumicen e votave dhe bravo. POr kjo s'do te thote te me pelqej dhe mua. Mua me duket si i mare dhe si zeri atij do ishte perfekt ne vite me perpara ndoshta si Jazz ose dicka e tille. Kishte plot kengetare qe i kishin te gjitha qualitetet.. Dhe zerin dhe te pashem ose qe kercenin shume mire. Por nejse ai doli e une gri sallate
    Bravo i qofte fundja....

hahahahahahahahhahaha Clay Aiken i mire ishte sikur ngjante i cik si shume me ate budallain tjeter LOOL... Sic duket i shkonin floket me balluke prandaj (kjo nuk eshte a joke I mean it)

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Hahaha ne krahasim me ate budallin tjeter tu duk Hot , hot kokekuqi .. oops bruni . lol

Mire mire jo keq ishte . Po ky Taylor na qenka 28 vjec? Woowww une mendova se eshte nja 45 vjec.

PS:Susglob , si show me pelqeu dhe mua ndonese kisha pare vetem naten e pare .. dhe fap si papritur u kujtova te shikoja dhe te fundit . lol

Une dje isha e semure dhe keshtu qe s'leviza nga shtepia dh eprandaj u kujtova ta shikoj. Pastaj kudo qe ta coje TV-n American Idol e American Idol. Keshtu qe as njeri ste lente ta harroje.

Pastaj une nismetarja e temes si ka mundesi qe une te mos e shikoja LOOL I had to take care the "Forum" LOOOL

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  2. Kameramane ne kerkim
    Nga diikush nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 02-11-2005, 04:54
  3. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  4. Perkujtohet 60 vjetori i Hiroshimes!
    Nga ~Geri~ nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 25-09-2005, 17:25
  5. Muslimanėt Amerikan dhe Politika e Votimit nė Bllok
    Nga PrInCiPiEl nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 04-09-2004, 13:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •