Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 80
    i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga RTP
    ...lexoja shprehjet ....

Llap,i mjeri une per gjuhen tande!
    Une nuk kam faj kur kam thane se dyshoj ne kombesin tande!
    Faj kane moderatoret qe lejojne nje anetar te tille ketu .
    S´ke pse dyshon në kombësinë e tij! Ai dhe bashkëmendimtarët e tij nuk kanë kombësi, janë vecse monstrum të pjellur nga laboratorët rus, kinez e serb, por që flasin dhe shkruajnë deri diku shqip!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga DardanG
    S´ke pse dyshon në kombësinë e tij! Ai dhe bashkëmendimtarët e tij nuk kanë kombësi, janë vecse monstrum të pjellur nga laboratorët rus, kinez e serb, por që flasin dhe shkruajnë deri diku shqip!
    ta qifshin e qkerdhefshin ftyren e gabelit rust kinezt e serbt ore pisi i pisit po kush e pat me ty
    Po jo jo si ke fajet ti po keta qe te nersejn si zagar te me shajsh pa pik faji bravo staffit te forumit shqiptar bravo bravo bravo
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    ta qifshin e qkerdhefshin ftyren e gabelit rust kinezt e serbt ore pisi i pisit po kush e pat me ty
    Po jo jo si ke fajet ti po keta qe te nersejn si zagar te me shajsh pa pik faji bravo staffit te forumit shqiptar bravo bravo bravo
    "Mos e t´vet se të kallxo vet!", thotë populli. Kështu shajnë vetëm serbët!

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    "Mos e t´vet se të kallxo vet!", thotë populli. Kështu shajnë vetëm serbët!
    BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO per staffin BRAVOOOOOOOOOOOOOO
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 12-07-2006 më 15:58

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ju kisha lut shum SMOD Lioness qe kjo tem te mbyllet mbase kaloi tani dhe u be lamsh ketu..!

Gjith te mirat.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    dardanG mbrem e ke tregue veten se sa i aft je ti edhe fatmir sheholli keni "shkelqye" ne ate emisionin jeta ne Kosove ne RTK me shkie e magjup haaaaaaaaaa
    bravo veq perpara ne ate ministrin tane ku punon

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2007
    Postime
    3

Ncncncncn

boll mo o njerz me kto politikuaj..ncncnc,..kto ishin ne nje emision valamala show,,tash harroni edhe nuk eshte etike ti thuhet kryepolitikali apo....
    Na gjithmon jemi mesuar te interesohemi per gjera te kota,per punet e tjereve,p[o tani vllazni te bardh e te zi,secili punet e veta edhe pergjegjsit e vata,sepse kshtu vetem komentojm e nuk behet asgje...sa per aeroport,kurr ma mire sa ''DARDair'' nuk kish mu kon...une edhe kam punu 3 logo me ket emer,por nuk i kam dergu hala.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2007
    Postime
    3

hmmm u right

te gjith pothuajse keni te drejt.Por mos harroni se per ne eshte hera e pare,e para ejjj e para here qe po jem shtet.Me vule e flamur..hehe
    E tash d.m.th nese i qesim emrat e figurat e fundit qe i kemi,kto ma hite qe jan,gaboooojm shume,se pi harrojm edhe disa tjere qe kan luftu 200 vjet ma heret,500 vjet ma heret.....,per te njejten dit si sod"statusi,pavarsia,shtetesimi.."
    Mendoj se kemi mjaft elemente unike ne shqiptaret...ti lem pak per nje kohe anash,emrat e luftetaret.Ta ndertojm shtetin tone me nje identitet shqiptare perfshire gjitha periudhat e shqiptarise,e mandej do mbetet vend per te gjithe deshmoret.
    gjithqka ne kohen e vete....
    ju dua shqiptare anej e knej ;-)

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    He mo si eshte puna e airoportit nese ato poltikuajt nuk e kane zgjedh nje zgjidhje,ndoshta edhe ju nuk e keni gjetur nje pajtim me lidhjen e kesaj temes, nese te ishte per mua sipas mendimit tim do ta kisha lene nje propozim AP AIRPORTI I PRISHTINES sipas mendimit tim do te ishin te gjithe te kenaqur sepse fundi i fundit edhe popullata do te ishte dakort me mua.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    rtp e te tjere..

emri i aeroportit ska shum rendesi..

ti e di qe statusi i kosoves eshte big prabllemi tani.. dhe kur te kryehet ajo pune athere kollaj punet e emrave..

se mund ta vesh emrin e rugoves aty.. por a eshte i zoti fatmiri ta mbroje ate pllaken e mermertë ku do jet shkruar emri i rugoves?

nuk e mbron dot ..

dy metra truall kerkoj pd per azemin e sja dha edvini.. dhe ja coj policet e ja tundi dhembet pd-se..

i vun tritoll bustit te azemit ne jug dhe nuk u kapen tritol-venesit..
    i dhan plumb studentit ne shijak dhe vrasesi iku e as qe kujtohet kush ta kerkoj..

cohen naten dy tre llapoista te lim kup qose demaqit dhe ja ven tritolin pllakes se rugoves dhe fatmiri sejdi ska cben hic..

servantesi ne goj te don kishotit thote..

degjo o sanco.. ( se u be gubernator Sancoja) mos nxirr shum ligje po ato pak qe do nxjerresh zbatoi.. se po nxorre shum e nuk i zbaton.. do thon mileti.. i mencur princi.. di te shkruaj ligje po ska shpate ti mbroje..

ja shiko berishen.. mori votat po nje sallak nuk e hoqi dot e shkoj ne berllog gjith ajo shprese e entusiazem se do te shkaterronte mafien..

perkundrazi mafia po e tkurr po e cakerdis po e telendis po e damkos cdo dite sa nje dit do degjojm se plasi..

ja e vran gazetarin bardhyll..
    cfar u be.. a u kap vrasesi..jo..

e di cpash dje ne ALSAT..

pash ne tv nje konference a simpozium shkencor.. ne prishtine.. per mbrojtjen e te dretave te barive deleve desheve dhive kecave qingjave e kaprojve.. dhe fliste ne presidium te mbledhjes zv ministri i mbrojtjes se dele dhi keco kingjave dhe a e di kush ishte si mysafir nderi ne at far konference..
    ishte nje cakall shum i njohur..i cili mbajti dhe fjalim se si duhen mbrojtur te drejtat e delo dhi kingjo kecave nga nderhyrjet e ujqerve..

kulmi..

kjo eshte kosova dhe shqiperia se kush eshte e tregon sot gazeta shqiptare..
    keshilli i larte i Drejtesise mbushur me Cakej.. dhe ata i mbron prsidenti plak.. me saallakun..
    dhe ata bejne konferenca per drejtesine..

kulmi..

Kshu dhe puna e emrit..
    Kur tja ven emrin athere duhet te jen te zote qe tritol-venesit qe do shkoj me prish pllaken me porosi te .. e di ti te kujt.. te jen aq te zot sa qaty tu vnue tritolin ta kapim e qat tritol me ja vnue ne guzic e me ja plas me celularin e tyne..
    a jemi te zot qe ata qe hedhin perdit ne media berllog kunder Rugoves me ja u a shti ne goj nja nji killo m-ut perdit?
    jooo..

e ben kush kte..
    joo..
    athere trus.. thuj sejdiut me pun emnash..
    mos baj ish kur ske pula.. thot poplli..
    pra kur sje i forte ma mir hesht..

..

rrnoft Amerika qe po don me na e dhan qat Pamvaresi..

qashtu..i nderuar rtp..

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Përgjigje: 168
    Postimi i Fundit: 03-09-2013, 16:18
  3. Historiku i vrasjeve ne Tropoje
    Nga MaDaBeR në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 14-08-2012, 12:42
  4. Fatmir Sejdiu u zgjodh President i ri i Kosovës
    Nga ideus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 08-11-2010, 13:57
  5. Perfundoi gjykimi në Hagë i Limajt, Balajt dhe Musliut
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 470
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 18:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •