Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 80
    i/e regjistruar Maska e vrojtuesi
    Anëtarësuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Në tokat shqiptare
    Postime
    237

Rexhep Osmani

Pasi po grindeni për propozimet e dhëna ja edhe një më shum!

Aeroporti duhet të quhet Rexhep Osmani sepse ky ish ministër afër tij e ka pasë një copë toke bukur të madhe dhe kur është ndërtuar rruga e re për aeroport ka marrë kompenzim një tokë edhe më të mirë afër Prishtinës.

Pra me që ky ia ka pa hajrin shumë kësaj pune le ti ngjitet emri i tij se dikur ndoshta edhe e blen kur ta shet disa herë më shtrenjtë këte tokën që e ka marrë për kompenzim e pastaj kur aerodromi të privatizohet në dokumentat kadastrale kështu ashtu do të figuron emri i tij!

Me këte propozim ne i ndihmojmë pak atij mos me u lodhë me ndërrimin e emrit më vonë!

i/e regjistruar Maska e Toni Malsori
    Anëtarësuar
    27-03-2006
    Postime
    16

Cool Edhe kjo tingëllon bukur, përkrahi mëndimin tënd.

Tek ne në malci thon "mos fol tjeter së e prish", qka don të thot së edhe nga budulla mun të ndegjohët ndo një fjalë e mirë, ndaj shifet qartazi së keni shenja përmirsimi në të menduar fal dardanve dhe malsorve... Më ter qenjën përkrah mëndimin tënd, ndonse në studim të thukët del së edhe Dardanet po edhe Malcoret janë komponente që ju të lugut sot egzistoni...
    Pas qdo fitore (për nga modestia dhe mikpritja që kemi), ne malcoret ideatorve u shtrojmë dark soleme duke ua ndërruar vendin nga lugu i ahmatit tek lugu i arushës, dhe aty bal, forcoj patkojtë mirë së do hash e do pish e do kërcesh ashtu si ua don zemra Dardanve dhe Malsorve. Hajt balit shko pshurru e bjer e flej, gabim kë hyrë ketu...

Citim Postuar më parë nga rrezon
    aeroporti e kish marre emrin - dardan malesori

kjo pune ka marre fund ne votime te lugu i ahmetit

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    sikur mos te ishe gjaku i Adem Jasharit e luftareve te lirise, ju pshurranat toni e dardani, do te ishit duke u pshurrur nderveti ende nen Serbine, ju kopila rrugash, mendimet e juaja jane ato te lugut te ahmetit edhe kurre mos mendoni se aeroporti i Prishtines, do te merr emer tjeter, pos

AEROPORTI ADEM JASHARI.
    Unë vërtetë nuk i kuptoj ata të sojit tëndë që sillën e pështillën dhe thirren në Adem Jasharin dhe famiiljen e tij heroike! Aq të paskrupullt jeni sa që në emër të saj merrni forcë për ti sulmuar të tjerët! Sikur Adem Jashari dhe familja e tij u sakrifikuan vetëm për ju, e jo për tërë Kosovën!
    Unë e përmend shumë rrallë Adem Jasharin dhe familjen tij, sepse nuk jam i dënjë ta përmend, është i madh ai emër, e bëma e tij dhe e familjes së tij është dicka e rrallë dhe dicka e tillë zakonisht ka mbetur nepër mite! Duhet të mendosh seriozisht për ta përmendur Adem Jasharin dhe familjen e tij. Duhet të ndjesh shpirtërisht kur ta përmendësh Adem Jasharin dhe familjen e tij! Duhet të jesh i pastër, sikur loti, sic ishte ai, Adem Jashari dhe familja e tij, për ta përmendur Adem Jasharin dhe familjen e tij! Cdo përulje ndaj tij dhe familjes së tij është e padenjë, cdo lavdatë ndaj tij dhe familjes së tij është e pasinqertë....Cdo thirrje në emër të tij dhe familjes së tij është vecse një hipokrizi...!
    Por, ju e përmendni ditën dhe natën! Natën dhe ditën! Dhe jo pse e vlerësoni figurën e tij, lavdinë dhe tragjedinë e tij, porse e keni të vetmin argument dhe atë të ozurpuar për tu thirrur dhe për të treguar se "ju jeni pasardhësit e tij", ju jeni "bashkëluftëtarët e tij", "ju keni të drejtën për të qeverisur", ju keni të drejtën për të vrarë e kthjellur kudo....! Vërtetë jeni shumë të pasinqertë, cinikë të mëdhenjë, hipokritë të mëdhenjë! Legjenda thotë se ushtarët turq i thermuan eshtrat e Skenderbeut dhe bënë hajmali për të mos rrokur arma në beteja! JU thirreni në autoritetin e Adem Jasharit dhe familjes së tij dhe nga ai autoritet bëni heshta me helm për t´i helmatosur kundërshtarët e juaj! Them kundërshtarët e juaj e jo të Adem Jasharit! "Armiqtë" e juaj nuk ishin "armiq" të Adem Jasharit dhe Familjes së tij!
    Do e dokumentoj!
    Nja dy javë para se të ndodhte gjëma e madhe në Prekaz, ajo qendresë e rënje heroike, ajo masakër, në ish gazetën "Bujku", e lexova një Reportazh të gjatë për familjen Jashari. Autor i reportazhit ishte Dr. Zekeria Cana! Ishte pritur sikur mik shtëpie, i njohur i kahershëm, dhe fjalët e fundit të Nënës së Adem Jasdharit palajmëroni gjëmën që do të ndodhte....Pra, familja Jashari nuk ishte vetëm me majtistët, por ishte edhe me demokratët, edhe me Ibrahim Rugovën, ishte me tërë Kosovën. Ajo nuk bënte ndasi atëherë, sikur që bëni ju "trashëgimtarët" e tij. Trashgëgimtarë fallco!
    Dhe ndodhi gjëma! Ishte ditë e zezë për të gjithë, ditë e rëndë! Arritën, pas dy ditëve, edhe fotoreporterët e parë në Prekaz! Bënë mijëra fotografi për ti dëshmuar botës përmasat e vetëflijimit, të heroizmit, të lavdisë dhe të tregjedisë, pse jo?! U panë në ato fotografi të gjithë anëtarët e familjes Jashari të vrarë, një nga një e grumbuj.... Por, në odat e Jasharajve u panë edhe dy fotografi, dy poster të Ibrahim Rugovës, njëri në mur i bërë shosh nga plumbat e serbit dhe tjetri në disheme i bërë poashtu shoshë nga plumbat e ushtarit serb! Pra, për të gjallë Adem Jashari dhe familja e tij nuk ishte në hasmëri më Ibrahim Rugovën, sic doni të shpifni ju sot. Përkundrazi!
    Eshtë një fotografi ( e vitit 1993) ku Ibrahim Rugova dhe Adem Jashari janë afër, në një konferencë për shtyp, në ATSH, pra në Tiranë, në Shqipëri! Pra ata, Adem Jashari dhe Ibrahim Rugova, nuk ishin të hasëmruar, sic propagandoni ju. Përkundrazi!
    Por, vërtetë, nëse ju thirreni në autoritetin e Adem Jasharit dhe familjes së tij ( arsyet dihen) dhe doni ta "mbroni" atë, edhe pse autoritetin e familjes Jashari askush smund ta mbrojë dhe as ta rrezikoj, sepse ajo ka hyrë në lëgjendë) do ta shtroja një cështje, një mistër që më mundon kaherë! Ku ishit ju "rrëncona" që thirreni në emer të ti, që nuk qitet një pushkë për ta ndihmuar familjen Jashari të rrethuar?!. Përse e latë vetëm në ditë të ligë komandantin "tuaj" legjendar?!. Shoku i mirë dihet në ditë të vështirë, por ju nuk jeni për ditë të vështira, ju jeni për ditë të mira, për tu pasuruar, mburrur me lavditë dhë rënjet dhe tragjeditë e të tjerëve. Adem Jashari dhe familja e tij, në këtë rast, nuk është një përjashtim, ku " luftëtarët" e pasluftës thirren në të bëmat e rënjet e trimave gjatë luftës për të përfituar djathtas e majtas, posht e lartë, gjithku. Por, Familja Jashari dhëmbë më shumë, ajo do kursyer nga të gjithë, ajo do mbrojtur nga matrapazët, frigacakët e luftës dhe trimat e pasluftës, hajnat dhe "politikanët" e "shkolluar" në oda përplot tym e caj rusi!
    Unë thash që në fillim se nuk jam i dënjë( sepse fundja nuk jam dikushi) ta përmend emërin e Adem Jasharit dhe familjes së tij. Gjithmonë do e kursej këtë emër të madh. Do e nderoj në mënyrën time, do e vlerësoj në mënyrën time, do e ndjejë në mënyrën time, i bindur se të gjitha këto do të jenë gjithmonë të pamjaftueshme. por, emërin e tij kurrë sdo ta keqpërdorë për përfitime, sic bëjnë "trimat" e pasluftës dhe "rrenconat" e hajnat!
    Vetëm populli e ndjenë përmasën e trimërisë dhe të tragjedisë së familjes Jashari! Atij duhet besuar! Të tjerët këtë e bëjnë, nga kushdo që të vijnë ata, për të mashtruar, përfituar... Të tjerët shkelin në gjakun e Familjes Jadshari dhe Adem Jasharit! Kjo është tragjedi mbi tragjedi!

Anëtarësuar
    27-03-2006
    Postime
    16

Thumbs down Nese je bektesh merre vesh?

Po pse ore "dost" nuk korigjohësh pak?, po pse i akuzon të tjerët për urrejtje përderisa ti je ai që urrejtjen e ke shpikur nëpër forumet shqiptare?!
    Ke sulmuar të gjith ata që nuk mëndojnë si ti dhe bashkëmendimtaret tu, dhe më të njëjtin tempo je duke vazhduar, je ai që si një ugurzezë thërret vëllavrasje, duke u thirruar në emër të atyre që flijuan qdo gjë për të sotmen, për këte që ti sotë e gëzon, e që mësëpakut e mëriton. Mëndoj që ty o të ka marr truri erë o tvërtet je, thjeshtë një shizofren, së po të kishe qenë ndonjë trim, sotë do kishe pushuar aty ku pushon Zahiri më shokët, andaj të thëmë më të vërtet pusho, nuk je më i mënquri në botë, thëm kështu ndonse tër bota e qmoj dhe respektoj dr. Rugovën, u përkulën pran tij dhe varrit të tij, bile edhe fytyrat më eminente të botës, ndërsa ti e ofendon dhe e quan tërë botën të qmëndur, tok më 70 % të popullatës shqiptare... Pse ore "dost" qfar të ka bërë Rugova ty kur populli e deshi dhe vazhdon ta do edhe në varr? Po a mos po mëndon që ne nuk dim të të kundërvihemi a? Gabim e ke ore "dost" së dim, bile edhe shumë më shumë seq mëndon ti. Krejtë në fund dua ta thëmë edhe një gjë së luften e filloj dhe e mbaroi Amerika, e kreator dhe mjeshtër ishte i njdjeri, e jo ti më shokët e tu...
    Nese je bektesh merre vesh?

Citim Postuar më parë nga Llapi
    PO TI OI VERBUEM NGA URREJTJA TE KAM THAN EDHE ME PAR SE NUK I LEXON FARE POSTIMET E MIA VEQ ME VJEN PAS SI VIQ I LODHET SE KETO ANKETA NUK JAN TE EPOKES POR TE :http://www.kosovapress.com/ POR REZULTATI I ANKETES I KA FAJET ORE BAL HA HA HA

Anëtarësuar
    27-03-2006
    Postime
    16

Arma më e mirë është sulmi...?

Llapi, u nxitove pak, ndonse mos toleranca, urrejtja, ofendimi, fyerja, nencmimi, arroganca, provokimi..., dhe më në fund kërcniimi janë motoja e juaj posaqerishtë e "rrezonës", ndaj kjo është ajo që e kam cituar në postimet e mija të mëhershme
    "...`mbajma djalin ti thëm kurvë përpara", ose më fjalë të tjera sulmoje të pafajshmin për të qenë vet i pafajshëm, por kësaj radhe më dukët së toleranca, dhe durimi kan ardh në skajshmeri, Kemi duruar dhe toleruar qdo gjë vetëm e vetëm që ëndrra jonë shekullore të realizohët, por ju ketë nuk e kuptoni dotë, ndonse jeni mësuar që të jeni të përkedhelur mu si pakicaq sërbe (sotë), të thuani qfar të doni, të vrisni kend të doni dhe më në fund tu themi OK, por mos bëni më, mirëpo ore zotëri, kungulli nuk shkon gjitmon mbi ujë, dhe këte të gjith ne jemi përpjekur tua spjegojmë, pra e drejta është në anën tonë, ndërsa e kundërta e së drejtës është në anën tuaj.
    Për dallim nga ju ne gjithmon kemi qenë për dialogje, diskutime, kritika, mendime, propozime, ide dhe më në fundë pse jo edhe për kundështime, apo polimeika, por gjithnjë mbrenda kufijve të tolerancës dhe mirëkuptimit, pra edhe këtu, ju zotërijë jeni shumë mbrapa, jetoni akoma më sistemin atalinoenverist, sistem i cili na ka sjell mjaft dëme, ndarësi e qka mos, pra edhe kjo i takon të së kaluarës dhe dhashtë Zoti e kurr mos u përseritë më. Burgjet në Burrel të shqiperis kishin pas qenë vetëm të shqiprarve Kosovar ore zotëri (pyeteni mikun tuaj Nanon)!?
    Dhe prap më "avaz" të vjetër gjëja së ne jemi provokator, nuk kemi ide (për tema diskutuese) dhe së bile nuk kemi argumente për tu kundëvu ty dhe akrobatëve të tu!
    Të sigurojë që edhe nga ne (në këtë forum) ka që kan qenë të denuar, bile edhe për pushkatim por nuk lavdërohën si ju..., ndërsa ata të cilet na kan denuar lirshëm shetitetn nëpër Dardanin e lirë, duke u krenuar së gjeja na paskan qenë luftetar...
    Zotri, ta thëmë shkurt dhe truq, kemi argumente për qdo njerin prej jush duke filluar nga kreu e gjër kë ju (bishti), por siq të kam thënë edhe më heret, së të gjitha do vin më kohë dhe në vend, pra për dallim nga ju ne nuk bëjmë HOP pa e kërcye gardhin, nuk dim të vrasim, plaqkisim e qka mos, ndonse këtë rrugë nuk na e trasoi i ndjeri Rugova. Ne e urrejmë vëllavrasjen, së ashtu na mësoi Qetta...
    Shumë nga argumentet mbi Rugoven dhe Rugovasit i din edhe ti, dhe prap insistoni tiu ofrojmë argumente të reja, dhe në të njëjtën kohë përdorni gjuhën më të turpshme, duke e quajtur edhe nënën e të ndjerit lavire. Nuk i pranoni faktet së familja e Rugovës ishte në shënjestër dhe e presekutuar një shekull e gjysëm nga sërbia dhe bashkëpunëtoret e tyre, nuk pranoni faktin së Rugova vlersohej lartë në terë botën civilizuese, bile edhe më plotë cmime...
    Zotri, tu drejtova ashtu siq e mëriton një intelektual, më shpresë së kësaj radhe do më kuptosh drejtë, hudhi armët së ajo kohë i përketë të kaluarës, dhe kape penden së ajo është e ardhmja e jonë.
    Dua të shprtesojë së kësaj radhe do lexosh pak sa edhe npër zbrazëtira të rrjeshtave, e të mos e përdorish qdo herë të njëjtën armë, pra sulmin.
    Respekt për të respektuarin.

\
    Toni Malsori dhe DardaniG

a dini ju te diskutoni per temat e veq i provokoni antaret tier?
    Une nuk e pash nji postim te juajin ne lidhe me temen perveq qe i provokoni e i shani ntaret tier qe nuk mendoin si ju!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Toni Malsor

O zotni po a je ti normal pash Zotin po a qitash po me mban ligjerata e po shet fore e filozofi e po mundoheshesh te me bindesh ta due rugoven e coft a????!!!!!!
    le bre njeri shkruaj diq per temat e mos u merr me mua se kot e ke une ate e kam konsiderue sa ka qen gjall per kryetradhtar e tani per se coft si nji coftin ne prrua e hiq me shume.
    kot e kie se nuk e ke as afer te me bind me ato prralla tua prandaj edhe njiher te lutem merru me temat e jo me postimet e mija se u ka dal fala qe nuk keni ide tjera perpos te mundoheni qe te me detyroni ta dua rugoven e coft.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    27-03-2006
    Postime
    16

Llapi, akoma nuk je duke kuptuar!

O Llapjan, nese kupton shqip, unë po edhe të tjeret jemi përpjekur të tregojmë që nuk janë zgjedhje ofendimet, as kërcnimet, tek e fundit sjelljet e tua janë denoncuese në botën civilizuese dhe ku sundon ligji, ndërsa aty ku sundon shkopi vajhalli për ligjin.
    Unë përsonalisht nuk i përkas asnjë partie, e as që e kam ndërmënd, por kur e shof që ti ke dalur nga binaret atëhër, qdo një njeri i arsyeshëm tenton që të të sjell prap në binar.
    Nuk vuajm as ne të gjlallit e aq më tëpër të vdekurit pse 5% e lugeterve na urrejnë, apo nuk na duan, as që kemi nevoj për ju, por PUSHO më ofendime, shpifje e kercnime, je shum i parsyeshëm dhe i pa logjikshem, nuk ka asnjë forum që nuk i përserit të njëjtat gjëra dhe pastaj thua ja argumenti, në të kundërten vazhdo për të vrar, gjer sa të ngopeni më gjak të shqiptarit, duke filluar që nga Xh. Mustafa e ku ta di unë për të fundit. Hajt bal të qoft rruga e mbar në det të pafund por pa ne, më 5%. Shpresoj së tani e ke kuptuar që nuk e kam ndërmend për të bindur për Rugovën por për të treugar së përkrah mosdijës je edhe i pa ndërgjejgëshem, qka edhe njerëzit e till arsyetohën deri diku, mëgjithate i vije fundi edhe kësaj shakas sat të rrezikshme.!?

Toni Malsor

O zotni po a je ti normal pash Zotin po a qitash po me mban ligjerata e po shet fore e filozofi e po mundoheshesh te me bindesh ta due rugoven e coft a????!!!!!!
    le bre njeri shkruaj diq per temat e mos u merr me mua se kot e ke une ate e kam konsiderue sa ka qen gjall per kryetradhtar e tani per se coft si nji coftin ne prrua e hiq me shume.
    kot e kie se nuk e ke as afer te me bind me ato prralla tua prandaj edhe njiher te lutem merru me temat e jo me postimet e mija se u ka dal fala qe nuk keni ide tjera perpos te mundoheni qe te me detyroni ta dua rugoven e coft.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Dje jam munduar me aq sa kam mundesi te pastroj kete teme nga ofendimet, te sharat, mallkimet, replikat personale te disa anetareve ketu. Me duket po debatohet vetem per te share njeri-tjetrin. Ne fund te fundit, ky vendim s'do merret as me referendum, por me iniciative te qeverise, pra, sado te shaheni ju ketu, qiqra ne hell do piqni.

Nqs tema do vazhdoje me kete fryme negative, do mbyllet.

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    ja vetem analizoni kete shkrim prevers te ketijfar dardangut, mund te vini ne perfundim sa kurverisht shprehet ky mistrec, kur per Adem Jasharin as qe kane fytyre te flasin tipat si ky dardang, kur dihet se tipat e tille te pafytyre, pakurrizore, pa nerv kombetar as qe guxuan ta vizitojne per te gjalle MEMORIALIN ADEM JASHARIT!

Ne Adem Jasharin e Familjen e Tij Heroike, thirren te gjithe ata qe iu bashkangjiten heroikisht Luftes Clirimtare te Kosoves - UCK-se me pende, me djeres e me pushke dhe vetem ata te pasojit siellen e peshtillen kurverisht dhe nuk kane guxim te thone se AEROPORTI I PRISHTINES - ADEM JASHARI do te mbetet perjete e mote!

Vetem ata te pasojit e nenqmuan, degraduan emrin e vepren e Adem Jasharit, duke thene se 'hajt ebu se ka Kosova plot Adem Jashara'' e disa dardangerrba paraqiten aq hipokrite dhe nuk duan ta pranojne se AEROPORTI I PRISHTINES ESHTE PROPOZUAR - ADEM JASHARI si emertim!!!

Ja lexoni ketu perfundi meje, si shprehet ky hipokrit, dardangerrba nje pshurrc rrugove, qe miraton propozimin e sejdiut:

Citim Postuar më parë nga DardanG
    Unë vërtetë nuk i kuptoj ata të sojit tëndë që sillën e pështillën dhe thirren në Adem Jasharin dhe famiiljen e tij heroike! Aq të paskrupullt jeni sa që në emër të saj merrni forcë për ti sulmuar të tjerët! Sikur Adem Jashari dhe familja e tij u sakrifikuan vetëm për ju, e jo për tërë Kosovën!
    Unë e përmend shumë rrallë Adem Jasharin dhe familjen tij, sepse nuk jam i dënjë ta përmend, është i madh ai emër, e bëma e tij dhe e familjes së tij është dicka e rrallë dhe dicka e tillë zakonisht ka mbetur nepër mite! Duhet të mendosh seriozisht për ta përmendur Adem Jasharin dhe familjen e tij. Duhet të ndjesh shpirtërisht kur ta përmendësh Adem Jasharin dhe familjen e tij! Duhet të jesh i pastër, sikur loti, sic ishte ai, Adem Jashari dhe familja e tij, për ta përmendur Adem Jasharin dhe familjen e tij! Cdo përulje ndaj tij dhe familjes së tij është e padenjë, cdo lavdatë ndaj tij dhe familjes së tij është e pasinqertë....Cdo thirrje në emër të tij dhe familjes së tij është vecse një hipokrizi...!
    Por, ju e përmendni ditën dhe natën! Natën dhe ditën! Dhe jo pse e vlerësoni figurën e tij, lavdinë dhe tragjedinë e tij, porse e keni të vetmin argument dhe atë të ozurpuar për tu thirrur dhe për të treguar se "ju jeni pasardhësit e tij", ju jeni "bashkëluftëtarët e tij", "ju keni të drejtën për të qeverisur", ju keni të drejtën për të vrarë e kthjellur kudo....! Vërtetë jeni shumë të pasinqertë, cinikë të mëdhenjë, hipokritë të mëdhenjë! Legjenda thotë se ushtarët turq i thermuan eshtrat e Skenderbeut dhe bënë hajmali për të mos rrokur arma në beteja! JU thirreni në autoritetin e Adem Jasharit dhe familjes së tij dhe nga ai autoritet bëni heshta me helm për t´i helmatosur kundërshtarët e juaj! Them kundërshtarët e juaj e jo të Adem Jasharit! "Armiqtë" e juaj nuk ishin "armiq" të Adem Jasharit dhe Familjes së tij!
    Do e dokumentoj!
    Nja dy javë para se të ndodhte gjëma e madhe në Prekaz, ajo qendresë e rënje heroike, ajo masakër, në ish gazetën "Bujku", e lexova një Reportazh të gjatë për familjen Jashari. Autor i reportazhit ishte Dr. Zekeria Cana! Ishte pritur sikur mik shtëpie, i njohur i kahershëm, dhe fjalët e fundit të Nënës së Adem Jasdharit palajmëroni gjëmën që do të ndodhte....Pra, familja Jashari nuk ishte vetëm me majtistët, por ishte edhe me demokratët, edhe me Ibrahim Rugovën, ishte me tërë Kosovën. Ajo nuk bënte ndasi atëherë, sikur që bëni ju "trashëgimtarët" e tij. Trashgëgimtarë fallco!
    Dhe ndodhi gjëma! Ishte ditë e zezë për të gjithë, ditë e rëndë! Arritën, pas dy ditëve, edhe fotoreporterët e parë në Prekaz! Bënë mijëra fotografi për ti dëshmuar botës përmasat e vetëflijimit, të heroizmit, të lavdisë dhe të tregjedisë, pse jo?! U panë në ato fotografi të gjithë anëtarët e familjes Jashari të vrarë, një nga një e grumbuj.... Por, në odat e Jasharajve u panë edhe dy fotografi, dy poster të Ibrahim Rugovës, njëri në mur i bërë shosh nga plumbat e serbit dhe tjetri në disheme i bërë poashtu shoshë nga plumbat e ushtarit serb! Pra, për të gjallë Adem Jashari dhe familja e tij nuk ishte në hasmëri më Ibrahim Rugovën, sic doni të shpifni ju sot. Përkundrazi!
    Eshtë një fotografi ( e vitit 1993) ku Ibrahim Rugova dhe Adem Jashari janë afër, në një konferencë për shtyp, në ATSH, pra në Tiranë, në Shqipëri! Pra ata, Adem Jashari dhe Ibrahim Rugova, nuk ishin të hasëmruar, sic propagandoni ju. Përkundrazi!
    Por, vërtetë, nëse ju thirreni në autoritetin e Adem Jasharit dhe familjes së tij ( arsyet dihen) dhe doni ta "mbroni" atë, edhe pse autoritetin e familjes Jashari askush smund ta mbrojë dhe as ta rrezikoj, sepse ajo ka hyrë në lëgjendë) do ta shtroja një cështje, një mistër që më mundon kaherë! Ku ishit ju "rrëncona" që thirreni në emer të ti, që nuk qitet një pushkë për ta ndihmuar familjen Jashari të rrethuar?!. Përse e latë vetëm në ditë të ligë komandantin "tuaj" legjendar?!. Shoku i mirë dihet në ditë të vështirë, por ju nuk jeni për ditë të vështira, ju jeni për ditë të mira, për tu pasuruar, mburrur me lavditë dhë rënjet dhe tragjeditë e të tjerëve. Adem Jashari dhe familja e tij, në këtë rast, nuk është një përjashtim, ku " luftëtarët" e pasluftës thirren në të bëmat e rënjet e trimave gjatë luftës për të përfituar djathtas e majtas, posht e lartë, gjithku. Por, Familja Jashari dhëmbë më shumë, ajo do kursyer nga të gjithë, ajo do mbrojtur nga matrapazët, frigacakët e luftës dhe trimat e pasluftës, hajnat dhe "politikanët" e "shkolluar" në oda përplot tym e caj rusi!
    Unë thash që në fillim se nuk jam i dënjë( sepse fundja nuk jam dikushi) ta përmend emërin e Adem Jasharit dhe familjes së tij. Gjithmonë do e kursej këtë emër të madh. Do e nderoj në mënyrën time, do e vlerësoj në mënyrën time, do e ndjejë në mënyrën time, i bindur se të gjitha këto do të jenë gjithmonë të pamjaftueshme. por, emërin e tij kurrë sdo ta keqpërdorë për përfitime, sic bëjnë "trimat" e pasluftës dhe "rrenconat" e hajnat!
    Vetëm populli e ndjenë përmasën e trimërisë dhe të tragjedisë së familjes Jashari! Atij duhet besuar! Të tjerët këtë e bëjnë, nga kushdo që të vijnë ata, për të mashtruar, përfituar... Të tjerët shkelin në gjakun e Familjes Jadshari dhe Adem Jasharit! Kjo është tragjedi mbi tragjedi!

ja tash kulmi i marrezise e hipokrizise se ketijfar dardangerrbe, ku na qenkan shpuar nga plumbat e ushtareve serb dy fotografi te rugoves ne kullen e Jasharajve, kur ai ishte ne mbrojtje te poasaj ushtrie e policie gjakatare qe shkrini Jasharajt!!!

''dardangerrba: '' Por, në odat e Jasharajve u panë edhe dy fotografi, dy poster të Ibrahim Rugovës, njëri në mur i bërë shosh nga plumbat e serbit dhe tjetri në disheme i bërë poashtu shoshë nga plumbat e ushtarit serb! Pra, për të gjallë Adem Jashari dhe familja e tij nuk ishte në hasmëri më Ibrahim Rugovën, sic doni të shpifni ju sot. Përkundrazi!
    Eshtë një fotografi ( e vitit 1993) ku Ibrahim Rugova dhe Adem Jashari janë afër, në një konferencë për shtyp, në ATSH, pra në Tiranë, në Shqipëri! Pra ata, Adem Jashari dhe Ibrahim Rugova, nuk ishin të hasëmruar, sic propagandoni ju. Përkundrazi!''

ja si shprehet ky pshurrc rrugove thuase nuk i kemi pare ato foto e ato qaste prezentuese te fillit te Luftes Clirimtare!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ZANOR : 26-06-2006 më 07:41

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    ja vetem analizoni kete shkrim prevers te ketijfar dardangut, mund te vini ne perfundim sa kurverisht shprehet ky mistrec, kur per Adem Jasharin as qe kane fytyre te flasin tipat si ky dardang, kur dihet se tipat e tille te pafytyre, pakurrizore, pa nerv kombetar as qe guxuan ta vizitojne per te gjalle MEMORIALIN ADEM JASHARIT!

Ne Adem Jasharin e Familjen e Tij Heroike, thirren te gjithe ata qe iu bashkangjiten heroikisht Luftes Clirimtare te Kosoves - UCK-se me pende, me djeres e me pushke dhe vetem ata te pasojit siellen e peshtillen kurverisht dhe nuk kane guxim te thone se AEROPORTI I PRISHTINES - ADEM JASHARI do te mbetet perjete e mote!

Vetem ata te pasojit e nenqmuan, degraduan emrin e vepren e Adem Jasharit, duke thene se 'hajt ebu se ka Kosova plot Adem Jashara'' e disa dardangerrba paraqiten aq hipokrite dhe nuk duan ta pranojne se AEROPORTI I PRISHTINES ESHTE PROPOZUAR - ADEM JASHARI si emertim!!!

Ja lexoni ketu perfundi meje, si shprehet ky hipokrit, dardangerrba nje pshurrc rrugove, qe miraton propozimin e sejdiut:

ja tash kulmi i marrezise e hipokrizise se ketijfar dardangerrbe, ku na qenkan shpuar nga plumbat e ushtareve serb dy fotografi te rugoves ne kullen e Jasharajve, kur ai ishte ne mbrojtje te poasaj ushtrie e policie gjakatare qe shkrini Jasharajt!!!

''dardangerrba: '' Por, në odat e Jasharajve u panë edhe dy fotografi, dy poster të Ibrahim Rugovës, njëri në mur i bërë shosh nga plumbat e serbit dhe tjetri në disheme i bërë poashtu shoshë nga plumbat e ushtarit serb! Pra, për të gjallë Adem Jashari dhe familja e tij nuk ishte në hasmëri më Ibrahim Rugovën, sic doni të shpifni ju sot. Përkundrazi!
    Eshtë një fotografi ( e vitit 1993) ku Ibrahim Rugova dhe Adem Jashari janë afër, në një konferencë për shtyp, në ATSH, pra në Tiranë, në Shqipëri! Pra ata, Adem Jashari dhe Ibrahim Rugova, nuk ishin të hasëmruar, sic propagandoni ju. Përkundrazi!''

ja si shprehet ky pshurrc rrugove thuase nuk i kemi pare ato foto e ato qaste prezentuese te fillit te Luftes Clirimtare!

Ju falenderoj për këto sharje e fyerje "Rrezon"! Unë kurrë më nuk do e shaj e fyej kënd në Forum, bile jo në mënyrë banale, sic ke bërë dhe bënë ti! Por, po e p¨rerseris se ju, pra i gjithë soji i juaj, nuk ka argumente për tu ballafaquar ndaj shani dhe fyeni. Sharjet dhe fyerjet nuk janë argumente, ato tregojnë mungesën e argumenteve!
    Dhe vërtetë asnjë kundërargument, pos sharjeve, nuk ke dhënë për ta demantuar postimin tim më lartë. Ti e di dhe edhe të tjerët mund ta vërejnë këtë.
    E përserisë këtë se ekszistojnë dokumentet ( fotografitë) për këtë. Ish fotoreporteri i Rilindjes, i cili, ishte ndër të parët që arriti në Prekaz, pas masakrës së Familjes Jashari, ka dokumentacion të bollshëm fotografish ( edhe dy fotografi të Rugovës në odat e familjes Jashari) dhe fotografia e tretë e Adem Jasharit në Tiranë(në ATSH) afër Ibrahim Rugovës është botuar në faqet e këtij Forumi.
    Fotografitë e fotoreporterit të Rilindjes janë si deshmi edhe nga Gjykata e Hagës për krime lufte.
    Reportazhi i Zekeria Canës mund të gjëndet në gazetën e botuar jo shumë jkohë para familjes Jashari. Ai reportazh flet shumë.
    Unë sërish të bëjë pyetjeu që aq shumë thirreni në lavdinë dhe tragjedin e Adem Jasharit dhe të familjes së tij, ku ishit që nuk i dolët në ndihmë në ditën e rrethimit?! E keno borxh këtë ta sqaroni para popullit, para familjes Jashari!
    Këto janë argumentet e mia, por ti cfarë argumentesh sjellë pos sharje e shpifje!

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Përgjigje: 168
    Postimi i Fundit: 03-09-2013, 16:18
  3. Historiku i vrasjeve ne Tropoje
    Nga MaDaBeR në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 14-08-2012, 12:42
  4. Fatmir Sejdiu u zgjodh President i ri i Kosovës
    Nga ideus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 08-11-2010, 13:57
  5. Perfundoi gjykimi në Hagë i Limajt, Balajt dhe Musliut
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 470
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 18:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •