Une jam Ona,me pelqen shum drama dhe letersia .me peqen motori,dhe shpesh here motoja ime eshte :VER DICKA MES SHALEVE,BLI NJE MOTOR
![]()
Une jam Ona,me pelqen shum drama dhe letersia .me peqen motori,dhe shpesh here motoja ime eshte :VER DICKA MES SHALEVE,BLI NJE MOTOR
![]()
vër diçka mes shalëve, bli një motor.
mire se paske ardh ti rrusho.. ate moton e ke fantastike, po deshe me ble motorr duhet me ven dicka shume te madhe mes kembeve, jo gjona te vogla se me mall kinez nuk blihet motorrahahhahahahahaha
mire se ke ardh![]()
Postuar më parë nga Rockgirl
Ona Mire se Erdhe mes nesh.
P.S Ajjo gjeja qe mund te vendosesh mes shaleve mund mos te jet gjithmon motorr..Njeriu ka nevoje per te dal nga monotoni,ka nevoje per ndryshim.Une do te sygjeroja te blije ndonje biciklet,ecen me ngadal dhe te ben mire per format e trupi,jo gjithmon motorr ti![]()
Feel the pump √
Po jo mi çike vetem motorr,se mund te vritesh,e po u vrave mjer ai djal qe te kaPostuar më parë nga Rockgirl
..Se nuk i duhesh ma ky asht problemi.
Gjithsesi,mire se na erdhe,edhe ja kalofsh sa me mire midis nesh.
JeTa EshTe E BuKuR.....ShiJoJe..!
JaM TrOpOjAn.....DeMoKrAt i FlAkTe..!
Hajde prezantim hajde si neper filma
Nejse welcom
It's nice to be important, but it's more important to be nice...!
................?????????
JETA ESHTE NJE LIBER.
KAPAKET E TE CILIT JANE LINDJA DHE VDEKJA
NDERSA FLETET DITET
JETOJENI SA ME SHUME
Mireseerdhe Mes Nesh Dhe Te Uroj Ta Realizosh Sa Me Shpejte Endrren Tende !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,ne Mos Motorr.........................dicka Tjeter.............mbase.........?!
Pershendetje
Teper mbreselenes, nejse mire se erdhe.
Jeta ime, mban emrin e saj..
mir se erdhe onaaaa![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Mir se erdhe ne forumin shqiptar kalofsh kendshem![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt