"Hene pa drite"
"Hene pa drite"
Nese Jeta Ime Do Te Ishte Film (liber ) Dhe Pse Jeta Ime Ka Shume Te Kaluara Te Hidhura Dhe Te Bukura Un Jeten Time Do Ta Titulloja
Jete E Dyfishte .....
Bota Eshte E Juaja...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Teme e re per librin me te vjeter...,dieht qe cdo gje qe kalon iken dhe nuk kthehet me,dhe seicili nga ne thote ah sikur te kthehesha dhe jehere ne filan pune apo ceshtje te beja keshtu e ashtu,librin tim do e titulloja:
"..ditari i jetes time,lexo fletet n+1 dt.." pra qe te kujdesemi per te ardhmen....
Ndryshuar për herë të fundit nga i fundit : 21-06-2006 më 04:00
me mire vone sesa kurre....
Jeta ime................................................... .................................................. ....
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Disa tituj te mundshem!
"Fortuna caeca est" "Fati është i verbër"
"Scared to death" "Frika nga vdekja"
"Scared to Lord" "Frika nga Zoti"
"Cogitare de lana sua" "Të mendosh për punën tënde"
"Horae volant" "Orët fluturojnë"
Dhe ne fund te ditarit tim, kur te vije çasti i vdekjes do te doja te kem force bile t'i shkruaj ca fraza t'i shpreh ato Çka kam perjetuar ne kete bote.
My finaly note is: I have had a good life and thank the Lord. Goodbye and my God bless all!'
"Unë kam pasur nje lete te mire falemnderit Zotit, Lamtumire dhe Zoti i'u Bekofte"
Ndryshuar për herë të fundit nga Spirituoziii : 21-06-2006 më 06:20
Nese do ishte liber do ja vendosja titullin "Deshira Dhe Dashuri"
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
"E harruar"
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Realizimi i Idealizimit, Ky Eshte Qellimi
njesia e fundit : Ismail Kadare jeta,dhe vepra
(REALITETI I HIDHUR)
joto sepese ke per te vdekur,gezohu sepse do te vuash etc etc
"te jetosh apo jo? -kjo eshte qeshtja" hahahah
Krijoni Kontakt