Postuar mė parė nga Danubi_blu
Epo gjithmone cunat i terheq ajo gje qe se arrijn dot
Edhe kur ta arrijne i japin shkelmin LOL
sa keq... aghahahhahgaghahgahahahaha![]()
![]()
Epo gjithmone cunat i terheq ajo gje qe se arrijn dot
Edhe kur ta arrijne i japin shkelmin LOL
sa keq... aghahahhahgaghahgahahahaha![]()
![]()
Qe eshte loj loj eshte po thuaj qysh nuk e kuptojne ato te shretat.
Mua per vete nuk me pelqene ta luaj se nuk e di se kush do te dale fitimtare ne kete loje.
Pse perpiqeni te beni per vete nje vajze edhe pse Ajo nuk ju intereson?
Eeeeee?
Te besh per vete dike qe nuk te intereson?![]()
Me mua ndodh vetvetiu, fare pa dashje. E ka fajin personaliteti im karizmatik!Postuar mė parė nga Danubi_blu
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Danubi po me zhgenjen shume..Une perhere te kam konsideruar si mashkull,duke u nisur nga emri yt Danub "i" !!
Nejse,ajo qe duhet te them eshte ::
Une kurr nuk kam ecur me iden qe duhet ta bej per vete kete vajze nese ajo nuk me intereson!
Se di por kete gje do ta krahesoja si puna e asaj gjelles qe ta jep gjyshja dhe te urdheron qe ti ta hash & pse ajo eshte shume e shpifur per ty!
Pastaj nese fotn nje vajze per kafe eshte tjeter gje,ketu nuk ka asnnjilloje interesi,e fton thjeshte per te kaluar disa caste shoqerie me te dhe kaq.Se besoje se kjo hyne ke ajo qe ti qauen "E bene per vete" apo "deshiron ta besh per vete"
Mendimi ime..
Dj Dora vete![]()
Feel the pump √
sdo e beja kur nje gje te till
ps ndyshojn ato qe jan one night stand club out
Partizoni
me goca shqiptare skam provuarPostuar mė parė nga Danubi_blu
a gocat nderkombtare, me kan rrafur ne shtrat![]()
June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0
kjo nuk eshte vetem per djemte. eshte per vajzat gjithashtu. te pozicionuar ne menyre te favorshme ne shoqeri djemte kane me shume "guts" se vajzat.Postuar mė parė nga Danubi blu
eshte instinkt ish-kafsheror, ti e do ate sepse ajo ste do ty apo eshte challenge!
ke pare luanet ndjekin kaprodhen e pare qe ndahet nga turma dhe iken nga frika. ate ndjekin ata pikesepari jo te i versulen turmes.
Danubi,
Unė kujtoj se loja ėshtė e dyanėshme, sepse asnjė lojė nuk mund tė zhvillohet pa i pasur dy anėt. Aq sa meshkujt i vejnė femrat nė lojė, poaq edhe femrat e pranojnė lojėn duke e ditur se po bėjnė lojė dhe nėse u shkrep tė lidhin mashkullin pėr kėmbėsh do e bėjnė, sikur edhe meshkujt, po u pėlqeu femra nė karakter veē bukurisė do e martojnė. Vetė jeta ėshtė provė.
Dua tė tė bėj njė pyetje (meqė kėtu i paraqet femrat si viktima). Sa pėrqind e femrave shkojnė me nje fukara dhe sa pėrqind me atė qė ka para, veturė , qė i blen dhurata tė shtrenjta, qė e shoqėron nėpėr restorante luksoze?
Sikur tė ishin ashtu sikur thua ti viktima, do tė viktimizoheshin edhe pėr ndonjė tė gjorė qė mund tė iu ofroj vetėm dashurin, por jo edhe paranė. A nuk pajtohesh nė kėtė pikė me mua?
Shkaku i kėsaj dėshire tė njė pjese tė madhe tė femrave (nuk mund tė pėrgjithėsohen, pėr fat tė mirė) edhe njė pjesė e meshkujve qė ka kapitalin e duhur, vetanak apo edhe tė fituar nga motrat (sikur rasti i PINK) luajn me ndjenjat e femrave qė nė rend tė parė kanė interesin.
Mendim i imi ky.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
kjo ndodh se shoqeria shqiptare i jep credi maskut kur ai gjuan disa femra kurse e trajton femren si nje diamiant i virgjer i cili duhet te shkelqeje dhe ta doje mashkullin me gjithe zemer. Nje arsye tjeter me duket se eshte percepsioni shqiptare per nje lidhje, dole njehere je cift kurse jashte, dil, sex e tjera dhe ty vendosin neqoftese jane cifte, me duket se duhet pak kohe qe te zhvillohen percepsioni i shoqerise per maredheniet dhe sidomos ai individual ku te arrijme te fakti qe do shikojme, do takojme dhe do bejme pak qejf pa u lidhur. Expectations need to catch up to reality where getting together does not mean that it will last and that it is really meaningful.
Krijoni Kontakt