Leng S..... "benedeto"
Mod nuk shohin?Postuar më parë nga Arrnubi
ps. Arrubi: Sami Frasheri ishte Bektashi. Jobesimtare dhe i devijuar sipas kanunit tend.![]()
Ankesa duhet te jete e noterizuar !!!!
Postuar më parë nga Cappuccino
Or **** njeriu, po lenemo edhe i mençur na dukesh ti e din çka je nje grek i felliqur qe perzin fejet me popullin tone po hajt pirdhu shko ne greqi atje rri me mire jo te na japesh mend ti morr teveqel surati,mos i provoko shqipetaret me foton qe e ke venduar se gjoja ti je me Skenderbeun, Skenderbeu nuk i perçau shqipetaret por i ribashkojti, por ti je nje leckaman qe shyqir qe paske nje kompjuter dhe gjoja na benke shuren ne ate kompjuterin tendin grek,keto jane propagandat serbosllavgrek ik pirdhu atje nga e ke sateme o nga greqia o ndoshta rusia apo serbia sepse enveri e felliqi shtetin kur e kishte me çfare do race i mbajti,nese ti do te ishe shqipetare i ndershem nuk do ti shkruaje keto tema te ndyra per ti provokuar shqipetaret neper trojet e veta,a eshte musliman apo katolik apo ortodoks apo bektashi po te kunderten ne jemi shqipetare ketu eshte fjale se çfare feje mban eshte puna e çdo kujt edhe ti i thua asaj karadakes tende demokraci ik mor pirdhu fytyre e ndyre grek nuk ka vend per greket dhe per sllavet ne token e shqiponjave shduku idijot .
Dhe per ankesa shko ankohu ne greqi hije e zeze.
Ndryshuar për herë të fundit nga dibrani2006 : 28-05-2006 më 13:52
Shqiptaret e Maqedonise jane ne udhekryq. Tani qe paradigma nacionale u zgjidh duhet te bejne kujdes qe te mos lejojne fene te behet paradigma e tyre udheheqese se po e lane do marrin ne qafe veten e tyre se pari, por do ti japin nje reputacion te keq shqiptareve kudo ku jane.
Thene nga Lunesta BuckovskiPostuar më parë nga Lunesta
Krijoni Kontakt