Kisha e Lacit? Vend i mrekullueshem dhe i duhur nese papritmas te hipen deshira per te kaluar ne boten tjeter lol (mos u keqkuptoni flas gjithmone per nivelin e lartesis) :P
Kisha e Lacit? Vend i mrekullueshem dhe i duhur nese papritmas te hipen deshira per te kaluar ne boten tjeter lol (mos u keqkuptoni flas gjithmone per nivelin e lartesis) :P
Without deviation from the norm, progress is not possible
Bėhet diqka sebep, ne kete kish shkojn vetem jo-besimtarėt dhe ateistėt.
Ai qė beson fuqishėm nė Zot, e din qe ndihma nuk mund ti vie ndryshe pos duke iu lutur Zotit tė vėrtet.
Kjo kishe u be e famshme permjet mitologjive te saja.
Siperfolesi....jo teresisht e sakte. E vertete qe shkojne shume ateiste, por ne pergjithesi vene njerez qe besojne, njerez me paaftesi fizike, medore etj...dhe ne baze te asaj qe tregojne njerezit, shpeshhere njerezit kane gjetur kurim dhe mrekulli kane ndodhur ne ate vend.
Une nuk besoj ne fe....kur bie fjala per Kishen e Lacit nuk mund te jap nje koment me bindje te plote. Ka nje histori mbi menyren se si kjo kishe eshte ndertuar (fillimisht ka qene nisur ne nje vend tjeter perball vendit ku ndodhet tani). Nese dikush eshte i informuar le te shkruaje ne kete teme.
Dhe do ishe mire te kufizoheni ne shkrime duke u permbajtur me teper ne mendimiet tuaja dhe eksperienca juaj personale tek kjo kishe.
Kam nje video qe e kam bere para nje viti e gjysme, po ashtu dhe ca fotografi nga kjo kishe.
![]()
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
z.i.m shume e bukur.
sa shkolla mund te ishin ndertuar ne Laē?
Jo bubi shkolla per femijet.
Fėmijet lindin gjithmone ateist
Ndertimi i shkollave nuk eshte pergjegjesi e kishes por e qeverise. Kisha katolike perdor fondin e saj sipas interesit te saj dhe te besimtareve te saj (ashtu si dhe fete e tjera). Faktikisht, kisha katolike ka ndertuar dhe shkolla...nuk dua te sjell shembuj pasi nuk eshte tema e duhur.z.i.m shume e bukur.
sa shkolla mund te ishin ndertuar ne Laē?
Nese ajo kishe dhe ai vend (pak rendesi ka ne eshte i bekuar apo jo) i ben njerezit te ndihen mire dhe njerezve u pelcen te besojne ne mrekullite e saj, cfare problemi ka ne kete mes?
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Zkto pralla kallzoja BUBIT.
kisha k'tu ne gjermani ka ndertu mijra spitale dhe shkolla.
se mos dalim nga tema![]()
Krijoni Kontakt