Komplet i paekujlibruar parafolesi
Komplet i paekujlibruar parafolesi
Postuar mė parė nga LONDON-TIRONC
london duartrokitje per imagjinaten qe ke, por imagjino nese ke nje grua bipolar?
pls na sill mendimet e tua per kete ceshtje![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Lere te beje mendje fyelli ca doje, as nuk me behet vone fare, une vetem seks dua, pastaj te tjerat regullohen me regjim te perditshem seksi. Gruaja eshte vetem per seks dhe pune eshte si nje benz qe e ble per qejf, i hipen dhe del xhiro, pastaj e lan dhe shkon ne pune. Keshtu eshte dhe femra seks, femije, larje, tharje ku jane njerez keto kafshet. Ne mendjen time keni shume te drejta, na e mbushte televizorin me telenovela, se doni dashuricka, dhe pastaj doni dhe komanden e televizorit, po te fus nje une qe te le ne vend, budallacka. Une jam me ate kazakstanin Borat, qe thote ti fusim femrat ne kafaz dhe qe vetem burat duhen puthur jo femrat. Hajde te na roje shkopi magjik.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ligesia : 25-05-2006 mė 17:04
E shof qe paske shkrujt shume qe femren po e mysin, mbase ke pa noi rast ose ke pas noi rast ke te aferm apo edhe tek vetja. Te them dicka ate barazimin qe thu ti tek mashkulli edhe femra ajo smenoj se mund te bohet noi her, pse do thush ti, sepse ka gjona qe femra i bo edhe mashkulli si bo. Ka dhe gjona qe mashkulli i bo edhe femra si bo, kjo osht ne shume aspekte. Une pershemull kur kom qen i vogel plaka mfillote pun heret ene mkas pas cu plaku mcerrdhe, kaiher ene e bosha nbrek. Normal qe me nderrote, do thush ti u qeka nji rast. Gjyshi me gjyshen, gjyshja ka pas pune te rond plus bote dhe punet e shpis kurse gjyshi mate kalamojt u gatute, tashi jo ato qe gatu femra po me ate te veten ai gatute edhe fmit ishin ne rregull. Ene sa e ma men plaka ime gjyshi im deri sa ka pas fuqi me u cu nkom si ka kerku njeriu i got ujti. Pra du me dal qe smund te barazohen mashkulli me femren sepse prsh ne pune mashkulli bo pune mo te rond femra e bo mo te leht, ne shpi femra di te gatuj me shume se mashkulli kurse mashkulli di pak etj etj. Nuk e di un ca rasti ke pa ti, mase e ke pa me noi ven ose me noi fshat qe rrin ala nusja duhet ti laj komet vjerrit mjes drek dark. Thon per rrespekt amon me ca lesh rrespekti se ne evrop nuk osht pa kjo gjo.Postuar mė parė nga elen
Pranej zemra mos i kap ne pergjithsi po thuj rastin qe te ka rastis![]()
Mr_Tironci
Une mr Tironci fola dhe ne pergjithesi dhe ne vecanti. Pastaj nuk te ka rastisur ty qe kur femra eshte per se mbari ,mashkulli eshte ta marresh dhe ta pushkatosh.Ose rasti tjeter qe kur mashkulli eshte per se mbari, femra hedh vickla. Sidomos tek ne shqiptaret kjo ndodh.
Ne shtepi i paske pasur per se mbari,mos te qahen fare,,,,Gjyshi im eshte si Hitleri ,eshte 94 vjec dhe akoma e ka frike gjysma e fshatit,personalisht nuk jam nga fshati (edhe sdo ta kisha problem)por jam Sarandjote.Bye.
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Lale flas per familje tamom un jo per familje qe jan kotem kot, zakonisht anej nga fshatrat e largeta nodhin kto gjona se kon tradita ene plus jon pak mrapa, jo se jom un noi intelektual por ne cdo ven ato ne qytet jan pak me ndryshe se ato ne fshat. Po te llogarisesh familjet tamom sfuten ato qe baba pijanec ene nona tu shku tu bajt dru, ene masnej i bojn fmijet gjysem tap. Te gjith kan menime te ndryshe kshuqe kshu menoj un.
Mr_Tironci
Lali une dakort jam me ty po nuk e marr vesh konflikti midis nesh ku eshte .Nuk mund te kundershtosh faktin qe 70 per qind e shqiptareve jane fshatare dhe si perfundim shumica jane fanatike ,vene dore mbi gruan dhe i sillen keq etj.etj.
te pershnes
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Femra ne rrezik -keshtu e pat titullin kjo teme ?
Une mendoj se kurre femra nuk ka qene me afer realizimit te barazise se plote ne shoqeri.
Ne rrezik ka qene koherave te mehershme ku nga mashkulli eshte konsideruar si rob dhe asaj iu eshte mohuar ēdo e drejte.Por edhe ketyre furtunave ajo i ka perballuar dhe tani dita dites po vijne gjenerata te shkolluara dhe civilizuara qe eshte inkurajuese per barazine e femres ne shoqeri.
C alloj edukimi te japesh tek femra?..cfare do te thuash me kete tem ..ka ndonje problem ?cili eshte..do zgjidhet vetem nese flasim per femren..do edukuar vetem femra?,,pse meshkujt qenkemi perfekt?,,qe kur keshtu!ne shqiperi ndodh :Na nje ana femra te sillet si te doj ..per cdo gje ...e te shesin p....gjoja bota rrotullohet rreth tyre.perfiilin cdo njeri ci cili nuk perballon kerkesat e tyre etc kjo eshte munges edukate ..kurse na ana tjeter ka femra..te cilat rrin edhe akoma jan me kohen e babaqemos bejen se ca tu thote burri sikur skan mendje vet ato..keto jan dy ana te kunderta..por ekzistojen si do qe te jet keto besoj se jan perjashtime te shoqeri qe po vjen besoj se do pakesohet numri i tyre ne te ardhme si do qe te jet Shqiperia eshte mbrapa na edukata shoqerore ..seksuale ..arsimore etc...duhet edukim per te by sekset jo vetem per njerin
Mind is like a parachute it works best when it is open
Dalai Lama
Krijoni Kontakt