Postuar më parë nga Janka
Me pelqen shume ...
Postuar më parë nga Janka
Me pelqen shume ...
Janka!Postuar më parë nga Janka
Besoj qe kjo do kishte patur nje sharm totalisht tjeter nese do kishe hequr fjale si "tragjikomedi,hipnotik,subkoshence,perligjur biologjikisht,primate,guva..."dukshem nuk eshte fjalori yt i penes pasi nuk je I/e rrjedheshme kur i perdor.Shkrimtari duhet te beje nje zgjedhje para se te filloje te shkruaje dickase te perdore fjalorin poetik ose ate psycho-shkencor.Qe ti kombinosh duhet nje aftesi/talent i jashtzakonshem qe se ka cdokush.Ne rastin tend do te keshilloja ti evitoje derisa te fitosh rrjedheshmerine/vetebesimin e duhur.Mgjth,jam e sigurte qe do e arrish.
Pervec kritikes te mesiperme,te tjerat me pelqyen,kane goxha ndjenja ne to.
Suksese me tutje dhe qendroji besnik/e zhanrit tend.
Kam vetem nje limit: qiellin!
tek cila shtepi botuese ke punuar si editore ti 'zyshe' me qafsh?Postuar më parë nga Blue_sky
![]()
Bukur....!Postuar më parë nga Janka
Fyelli ka dhe vrima te tjera!Postuar më parë nga diikush
![]()
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 18-06-2006 më 17:59
Do te ishte bukur te mos kishim shume njerez qe kane limit Veten.
Faleminderit per interesimin qe keni treguar ndaj ketyre pak vargezimeve te mija.
Faleminderit ty qe pranove kritikat ne forme aq konstruktive,fundja,cfare vargetaret do ishe sikur te mendoje qe ke arritur perfeksionin?Cfare vargetaret do ishe sikur te mos pranoje kritikat?Cfare vargetaret do ishe sikur te pranoje kufinjte e Vetes te Tjereve,e te mos shihje kufinjte e fjalorit te Vetes Tende?Postuar më parë nga Janka
Shpresoj te lexoj me tutje vargjet e tua...deri atehere kalofsh mire![]()
E/i dashur "Blue sky". E keni marre pak si shume nxituar kete pune. Se pari me lejoni t'ju saktesoj se me "Ti" (veta e dyte, numri njejes) me drejtohen vetem miqte dhe ju nuk e keni ende kete status dhe e dyta, nese ndiheni kaq i/e frymezuar per te shkruar me nje fryme, perse nuk vazhdoni te shkruani me nje teme tuajen me mire dhe te na kenaqni edhe ne, shtresen modeste, me fjalorin tuaj te pasur?
Sa per korrektim, nuk thuhet "cfare vargetaret..." por: "cfare vargetari...".
Ju uroj gjithe te mirat,
Janka.
Varr ne ty te bej folene
Jashte fryn ere dhe nis shterngate
dhe une bulkth pa strehe jam.
Marr dhe jap me frymen time,
por kjo fryme qe kam eshte pak.
Se ta celje pakez deren,
une i stepur ftohtesisht,
nje, dy hapa dhe i bej,
qe me mund e gaz te vij.
Neper shi e ne acarr