Close

Rezultati i Sondazhit: Pekerman nuk therret J.ZANETTIN ne Boteror !

Votues
17. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Gabim ... J.Zanetti meriton boterorin.

16 94.12%
  • Ka bere mire .

1 5.88%
  • Se di .

0 0%
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Javier ZANETTI :

<< Jam i befasuar , qe nuk shkoj ne Boteror . Nuk eshte e drejte . Askush nuk me ka thene qe kam lozur keq . Pekerman me kishte lene iluzionin se do me merrte . Akoma nuk arrij te kuptoj arsyen >>

Neper gjithe sitet kam lexuar , qe ky eshte GABIM trashanik i Pekermanit ....Me siguri kane PROBLEME PERSONALE , se eshte jashte cdo llogjike ....

Te marresh COLOCININ , qe eshte lojtar MODEST dhe ka lozur shume dobet ne Spanje kete vit......

Nuk merr as SAMUEL ..... Mos e diskutoni kot , se SAMUEL eshte nder me te miret ne Bote ne qender te mbrojtjes .....
    Krahasoni pak SAMUEL me BURDISSON (rezerve tek Interi ) apo CUFRE.....

PADYSHIM do kete probleme PERSONALE me keta te 2 , qe e meritojne Boterorin padiskutim ....

Nuk ka lidhje ndoshta sherri me Interin se ndryshe nuk merrte CRUZ , BURDISSO ....
    Kurse CAMBIASSO eshte aq i rendesishem , saqe edhe mos ta doje nuk ka nga dridhet Pekushi....

Per mendimin tim J.ZANETI dhe SAMUEL mos te shkoje me ne kombetare derisa te jete plera Pekerman....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Zanetti dhe Samuel dy lojtare qe lozin ne cdo kombetare te Botes,qe nga kombetarja me e dobet e deri tek ajo e Brazilit.
    Argjentina eshte ekipi qe nje jete te tere e kane varrosur gazetaret dhe trajneret.
    Eshte ekipi qe e ka pare dhe sheh ne sy Brazilin.

Pa vene ne dyshim klasin e Zanetin,mungesa e Samuel do jete me e madhe per argjentinasit.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Kolomb, per mua ketu je gabim. Samuel-er ka sa te duash. Javier Zanetti eshte shume, por shume me lart!

Ai eshte lojtari qe kurre nuk i jepet medalje, po eshte ai qe mbulon komplet krahun, endrra e cdo traineri.

Eshte gabimi me i madh qe ben traineri i Argjentines.
    Pa Zanettin Argjentina nuk del nga grupi.

Do flasim pas dy muajsh.

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Ihto,e thashe me kuptimin se kjo Argjentine e tanishme me mesfushore si Riquelme,Aimar,Maxi Rodriguez,Mesi do ndertonte loje e krijonte raste edhe pa shperthimet ne krahe te Zanetit(nga ana tjeter eshte Sorin).

Samuel eshte i domosdoshem,sidomos ne nje boteror.Sidomos kur je afer cerekfinaleve dhe gjysemfinaleve,ku 0 ne porte eshte domosdoshmeri.
    Pa harruarr se Trajneri aktual zgjodhi para ish-mbrojtesit me te paguar ne bote,nje veteran si Ayala,dhe nje lojtar pa pike eksperience ne evenimente te tilla si Colocini,qe me thene te drejten ne kampionatin boteror te te rinjve ku Argjentina doli kampione me la pershtypje mjaft te mira,bashke me Saviolen,Ravaniolin,D'Alesandro.

PS Eshte vone tu benim ndonje pashaporte Gjermane dy interisteve
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Ihti ..
    Nuk do flas si interist , por si brazilian . Na kane bere nderin me te madh duke mos thirrur Samuel dhe J.Zaneti .

Une e konsideroj Samuel qendermbrojtes shume pozicional , super ne lojen ne ajer e njekohesisht edhe i shpejte....Keto 3 karakteristika si gjen ne shume qendermbrojtes . Une e konsideroj Samuel nder me te fortet ne bote .
    SKANDALI i Pekermanit eshte se nuk krahasohen dot Ayala e Colocini me Samuel ...
    Fatmiresisht i kam ndjekur eleminatoret e Argjentines tek SportItalia dhe kam pare gafat e Ayales dhe te Colocinit .
    Po te shtoj edhe gjendjen skandaloze te portierit Abondazieri .... keq e ka Argjentina....

Kurse per J.Zanettin i kam thene te gjitha ... E perdor si mbrojtes , por edhe si mesfushor krahu . Ne momentet e veshtira te ekipit ai merr topin dhe shperthen ne krah apo edhe qender , duke hapur te cara .

Lexova qe De Michelis (loz ne Gjermani) i ishte merzit jeta , ngaqe nuk e thirri ne boteror Pekja . Nuk e kam pare te loze , keshtu qe se vleresoj dot ....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Ja tia djegin shpin mas skualifikimt te Argjentines se kta Amerikano Jugoret i kane zanat kto flaket si mullar tek shpite e trajnereve.

Megjithate une nje gje di dhe po e them. Me Zanet pa Zanet me Samuel pa Samuel, Hollanda do ia u kripi koken ashtu sic ja u kripi kur kishit gjigandin Bati-gol edhe Javierin nga krahu e shume te tjere per mos ti permendur kot.

Gol i Kluivert edhe nji tjeter i papare i Berkamp. Mani men e? :P A tu bofsha..kujtohuni icik.

Se njifini njerzine futbollistike ju...kur thote edhe eksplorusi deteve prof dok Kolombi
    HOLLAND...

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Pall i modh qeka aj trajner te lesh Zanetin jasht kombtares cudi me duket, lojtar qe ka provojen + eshte shume stabil ,sa per samuellin ben ca gafa aj trashanike qe si falen dot , po per zanetin them se e ka merituar te jet ne botror

P.s interforever e kom nigju nje komentator atehere kur humi inter nga villareal lojtari i vetem ishte J.Zaneti qe u pershendet nga tifozeria neroazure sepse eshte nje lojtar qe i jep shpirt skuadres
    M&M

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. GJERMANIA - Argjentina (1:1; 4-2 P)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 268
    Postimi i Fundit: 01-07-2006, 00:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •