Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    fushori Maska e Ermal 22
    Anėtarėsuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Citim Postuar mė parė nga Rejjan
    Ky person eshte nje nga 1.8 miliarde muslimanet e botes dhe shkollimi i tij nuk i jep te drejte te jape fetva (dekrete per te gjithe muslimanet e botes).
    Ka dijetare te rangut boteror te cilet jane udherrefyes per muslimanet ne bote.
    Tani te sjell une referencen e atij Arqipeshkvit homosksual ne Sh.B.A qe e argumenton homoseksualizmin e tij me ane te bibles ?

Jeni shume larg diskutimit te mirefillte racional.
    kjo me shume se sa diskutim i ngjan nje gare perverse per te germuar neper skuta e per te gjetur ndonje cikerrime gabim.
    Germoni germoni.........
    Behet fjale per myslimane shqiptare qe mesohen po nga te shkolluar islamike shqiptare Rejjan pasiqe edhe gjuha i bashkon dhe eshte me kollaj per tu marre vesh e mesuar me mire Islamin.
    Orioni e vuri albislam.com me shkronja te medha dhe po tek ai websajt sheh kete mesim

Ajo pika C per shembull ia le luften ne dore nje hoxhe, nderkohe qe ka lloj lloj hoxhesh ne bote, dhe po qelloi nje hoxhe me ide te ashpra, atehere plas lufta pa shume problem.
    Ajo pika D shume e ashper duket.
    Po kjo toka e myslimaneve kush eshte? A eshte Shqiperia e tille? Gedafi i Libise thote qe jemi [klikoje]
    meqe deshe nje fatwa nga bota poshte ke nje nga nje myfti. E pyesin se cfare duhet te beje nje grua e virgjer qe perdhunohet? Myftiu thote se ne qofte se femra u perdhunua pasi ajo nuk ishte e mbuluar me hixhab sic duhet, atehere ajo grau fajesohet pjeserisht pasi duke treguar trupin e saj ajo joshi perdhunuesin.

V per Vendeta Maska e ORIONI
    Anėtarėsuar
    10-12-2003
    Vendndodhja
    Shkup-Prishtine-Ulqin-Tirane-Cameri
    Postime
    919
    Citim Postuar mė parė nga xfiles
    ku e di une????
    ku e di ti se ēkam provuar une o ndyresire,
    me njeh ti mua apo te ka folur allahu, apo muhamedi te ka dalur ne enderr.

me ēfare guximi pretendon te dish se ēkam provuar une?
    ta uroj me gjithe shpirt ate qe kam provuar dhe ndjej une kudo qofsh , te pakten ta mbyllesh gojen e te mos pretendosh se di me mire se qafirat ē'eshte dashuria apo ndjenja.

qellimi i jetes sime nuk eshte ti bie me qafe te tjereve vetem se nuk i mendojne gjerat si une.
    Dua te jetoj por dua edhe te tjeret te jetojne e nuk dua tje di se kush beson ne allah apo krisht deri sa te mos me bjeri me qafe.

Po qellimi jetes tende kush eshte ,
    te luftosh qafirat, jobesimtaret, te marresh nje grua sa per te bere kalamanj e duke uruar ta kthesh myslimane sa per te shkuar ne xhennet?
    lum si ti me tregtine qe ben me allahun.

nje keshille ty dhe gjithe miqve te tu te forumit qe flasin per ndjenjat e te tjereve pa i njohur duke e kujtuar veten se dine gjithēka:
    sikur ju te kishit ndjenja do arrinit te kuptonit se jeta nuk eshte vetem fe, dhe se jeta e atij qafirit eshte po aq e vlefshme sa e juaja.
    E para nuk eshte burrerore ofendimi mbas kompjuterit se ... .
    E dyta ti rron kot ne kete bote pa pike motivi .Dhe dicka nese une i kam provuar te dy jetet jeten e besimtarit dhe jeten e nje mospraktikanti me jep te drejten qe te flas per ty dhe gjendejn tende te mjeruar shpirterore.

Kenaqesia e besimit eshte 100 here me e larte se kenaqesia e seksit.Mirepo jo te gjithe e ndiejne kete.

Nese ka dicka per tu vleresuar si kenaqesi ne kete bote

Jane grate per trupin Dhe besimi per shpirtin.

Nese si ke provuar kete te dyja eshte e kot te flasesh per kenaqesine e nje ateisti.Vazhdo tani coji pak vajzat ne shtepi se mos i ngacmojne djemte rruges o shoku urban.

Anėtarėsuar
    10-12-2003
    Vendndodhja
    Postime
    919
    Citim Postuar mė parė nga Ermal 22
    Behet fjale per myslimane shqiptare qe mesohen po nga te shkolluar islamike shqiptare Rejjan pasiqe edhe gjuha i bashkon dhe eshte me kollaj per tu marre vesh e mesuar me mire Islamin.
    Orioni e vuri albislam.com me shkronja te medha dhe po tek ai websajt sheh kete mesim

meqe deshe nje fatwa nga bota poshte ke nje nga nje myfti. E pyesin se cfare duhet te beje nje grua e virgjer qe perdhunohet? Myftiu thote se ne qofte se femra u perdhunua pasi ajo nuk ishte e mbuluar me hixhab sic duhet, atehere ajo grau fajesohet pjeserisht pasi duke treguar trupin e saj ajo joshi perdhunuesin.
    Kurse ti pegmenti katolik shiko meso se si jane ligjet nderkombetare te luftes dhe pastaj hajde na meso pse sduhet vra buburreci.

Kurse bibla thote per perdhunimin se nese nje person perdhunon nje vajze atehere ti japi babait te vajzes disa leke dhe mbyllet kollaj kjo pune.Ose te fejohet me vajzen .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga ORIONI
    E para nuk eshte burrerore ofendimi mbas kompjuterit se ... .
    E dyta ti rron kot ne kete bote pa pike motivi .Dhe dicka nese une i kam provuar te dy jetet jeten e besimtarit dhe jeten e nje mospraktikanti me jep te drejten qe te flas per ty dhe gjendejn tende te mjeruar shpirterore.

Kenaqesia e besimit eshte 100 here me e larte se kenaqesia e seksit.Mirepo jo te gjithe e ndiejne kete.

Nese ka dicka per tu vleresuar si kenaqesi ne kete bote

Jane grate per trupin Dhe besimi per shpirtin.

Nese si ke provuar kete te dyja eshte e kot te flasesh per kenaqesine e nje ateisti.Vazhdo tani coji pak vajzat ne shtepi se mos i ngacmojne djemte rruges o shoku urban.
    ne fakt ofendove ti prapa kompjuterit dhe po ofendon, kurse une te thashe ndyresire sepse i meriton nga fjalet qe the.
    Po te them prapa kompjuterit se per ate qe the me pare do kisha deshire ta thoja ne surrat , se edhe ti besoj po mos te ishe mbrapa kompjuterit nuk do kishe guxuar te ma thoje ate qe the.

si fillim po flet komplet gabim se nuk jam ateist,
    e kush foli per seksin , fola per dashurine , jane dy gjera te ndryshme.
    une i kam provuar dy jete besimtari dhe e di se ēdo te thote feja.
    une i kam provuar te gjitha ēfare mund te kesh provuar ti qe konsideron vetem dy kenaqesi ne jete , grate per trupin dhe besimi per shpirtin, shkurt konsideron gruan si objekt kenaqesie dhe kaq, turp te te vije.
    sa e sa njerez kane provuar shume lloje jetesh e nuk nxitohen te gjykojne dike nga ajo qe beson.

ne fund une nuk kam vajza e as djem, nese ke ti keshillen mbaje per vete.
    nuk e kuptoj se si hedh teori apo hamendje per dike qe nuk e njeh.
    nuk ke faj sepse eshte feja qe ju meson se si te paragjykoni ata qe nuk i perkasin grupit tuaj te besimit.

mirutakofshim ne ferr.

Anėtarėsuar
    10-12-2003
    Vendndodhja
    Postime
    919
    shkurt konsideron gruan si objekt kenaqesie
    Te fola per seksin me gruan jo qe gruaja eshte objekt seksi porse njeriu ne dashuri (seks) ndjen kenaqesi dhe qellimi ishte per te treguar kenaqesine e besimit.

ne fund une nuk kam vajza e as djem
    E kisha fjalen per vajzat e klases.lol

mirutakofshim ne ferr.
    Sinqerisht dhe pse ti ofendon nuk ta uroj kete.Jam aq humanist dhe per armikun, ne kete rast nuk je ti.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Te fola per seksin me gruan jo qe gruaja eshte objekt seksi porse njeriu ne dashuri (seks) ndjen kenaqesi dhe qellimi ishte per te treguar kenaqesine e besimit.

E kisha fjalen per vajzat e klases.lol
    ok.
    Sinqerisht dhe pse ti ofendon nuk ta uroj kete.Jam aq humanist dhe per armikun, ne kete rast nuk je ti.
    perderisa me thua qe jetoj kot pa kuptim dhe se une nuk di ēeshte dashuria dhe ndjenja nuk ka nevoje te me konsiderosh armikun tend.
    Pastaj une nuk pretendoj te shkoj ne parajse, e di ku e kam vendin.
    kujdes ju qe kerkoni parajsen apo xhenetin se mos ktheni rruge, si fillim mesoni se nuk jeni me te diturit dhe te miret e kesaj bote pastaj zoti ju ēofte atje ku doni.

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Ku e di ti ceshte dashuria hyjonore dhe dashuria njerzore.Ti se di cfare i bashkon shpirtat dhe cfare i ndan.Ti nuk e di cdo te thote te dashurosh dhe as qe e ke provuar ndonjehere ma merr mendja.Ti ke provuar te adhurosh dashuren ose te dashurin por jo ta dashurosh.Jam kurioz kush eshte qellimi i jetes tende?
    Orion, kjo ėshtė pergjigja ime postit tėnd...

Thonė fotoja vlen mė shumė se 1000 fjalė...
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Biografitė e Figurave Eminente Ne Islam!!!
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 48
    Postimi i Fundit: 02-09-2009, 08:43
  2. Emrat e perendise dhe shpjegimet e tyre
    Nga AuGuSt_ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2004, 12:28
  3. 78-vjecari,4 vjet emigrant per te shkolluar mbesat.
    Nga kolombi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-02-2004, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •