Postuar mė parė nga inter_forever
Normale qe e meriton, edhe une do ta vendosja po po me vjen gjynaf te heq MILANIN per ate![]()
Ka me skandale ?
Postuar mė parė nga inter_forever
Normale qe e meriton, edhe une do ta vendosja po po me vjen gjynaf te heq MILANIN per ate![]()
Ka me skandale ?
Jeta ime, mban emrin e saj..
Ki kujdes me Milanin se jane hap Llafe per Galianin![]()
Poooo edhe per Milanin flitet prandaj kujdes nuk shkoni ne B por disa pik mund tju shkojn
O inter,Postuar mė parė nga inter_forever
Po c'ja fusni kot, paskan dhene urdher qe te mos i cojne Interit lojtaret me te mire????
Interi eshte ekipi qe ka pas nga 4-5 lojtare yje per cdo rol, si italiane si te huaj, dhe asnjehere s'ka dit me i menaxhu, qe te japin maksimimin,
Me thua, ca bene me Kristiano Zanettin dhe Toldon? Ca do ju bente Xhanikeda tu pas Zanettin apo edhe ate argjentinasin e Realit,?
Keni pas nje duzine me anesore te majte, dhe asnjehere s'jeni kenqa nga asnje, as ngA Roberto Kalsos, sa shkoi tek Reali dhe fitoi cdo kupe qe ishte ne qarkullim...lol.
Apo Berkamp, Kanu, qe ja thate arsenalit se tek ju lodhen kalamjate qe rrine pas portes, tuj kap topat ne hava.
Si e menaxhuat Rekoben?
Po Pirlon, Seedorf, qe e bene Milanin kampion Italie dhe Evrope?
Inter, s'ja u ka fajin asnje juve, as Juventuas, as Milani,
Pse dolen kampion Roma dhe Lacio?
Kshu qe lani gjynahet me gjermanet njehere pastaj kerkoni kampionat.
Kishit Simonin, alamet Tranieri dhe e hoqet moret nje duzine qe nga Roy Hodgon Mircea Lucesku e kompani dhe po aty qe aty mbetet...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Xhuxhumaku....
Drejt me thene ndonjehere mendoj mos ti pergjigjem disa postimeve pa llogjike....
Mos cito postime vend e pa vend ...Po ta shofesh me vemendje une i jam pergjigjur Muah , sepse me thoshte qe kete TITULL lidhur me Interin e kam shpikur une ....
ME FAKTE i kam treguar edhe linkun ku eshte ky lajm ....
Kete titullin apo lajmin ''URDHERI : NDALOHET TI JEPEN INTERIT LOJTARET ME TE MIRE '' nuk e ka KRIJUAR inter_forever , por eshte marre nga ai sit e ai link ....
Po shkruaj shqip o cuna , se na e hoqet trurin....Njeri i bie thundres tjetrri patkoit .....
Kurse per ato gjerat e tjera qe ke shkruar je me vonese .... Keto psotime mund t i shkruaje para disa muajve , kur te GJITHEVE i kishin zene LESH syte ....
Nuk besoj se NUK KE ASNJE INFORMACION PER SKANDALIN QE PO NDODH NE ITALI ............!!!!!!!!!!!!!!!
Sepse po te kishe informacionin edhe me elementar do shifje qe INTERI ka FITUAR ne fushe TE PAKTEN 3 KAMPIONATE ....
Jane te VERTETUAR me fakte GODITJET NDAJ INTERIT ne disa kampionate....
FAKTET i kam shkruar edhe ne postime te tjera....JANE FAKTE te bazuara ne HETIMET E PROKURORISE ...
Nuk jane ANKESA INTERISTESH , sic na kane thene gjithe keto vite....
PROKURORIA tregoi qe INTERISTET kane patur TE DREJTE ..... KUPOLA ka bere cfare i ka dash suma ne keto 12 vite....
Mos kujto emrat Lazio e Roma se eshte turp ... Jane 2 fitore AKSIDENTALE (te vertetuar nga prokuroria) ...
Sa per gabime merkato , kane bere dhe do bejne cdo ekip ....Ky eshte argument tjeter...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
E kush ishte ky kengetari me kete repertorin? Po se pate bezdi dmth.Postuar mė parė nga Bokerrima
HOLLAND...
Ore se na habite ti ne, po ti je avokat, gjykates apo cfare? Po rri mer lal se tifoz si te gjithe je, ene tifozat nuk meren me ato pislliqe.
Tifozi duhet te mbeshtesi skuadren jo me u mar me llafe si grate e kqia.
Ai siper po te thote shume qarte, ku mi ke faktet qe Interit i eshte penguar ndonje lojtar dhe qe se ka mare?
Nese kembngul me XHanikeden atehere kot qe bojm muhabet.
Romeooo kujdes kur flet me gjykatesin , se ti hudh celsat ne det....Apo nuk e shef Moggin sa eshte dobesu pas hekurave...
Nuk ka lidhje xhaketa apo xhamadani , PROBLEM eshte menyra sesi pengonin merkaton , duke u mbeshtetur tek GEA ....
pregatitu shpirterisht per ne seri C ate bej....
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Ore un gjum do flej si cdo nate, po un po te pyes konkretisht ku ju ka penguar moggi ne merkato? Apo bjeri ti bim!"![]()
Sa po u ndava ne telefon me Moggin. Ju ben te fala te gjithve edhe tha hic mos e shejvni se me mir do bohet.
Juves shume shume do i hiqet 1 ose 2 kampionate. Ne serine A do mbetet. E kam shume inat Juven megjithate eshte kote te cohet ne Serie B. Deno Moggin edhe mbaroi filmi.
HOLLAND...
Krijoni Kontakt