Close
Faqja 4 prej 26 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 251
    automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Sic e kam thene edhe ne nje postim tjeter.

Eshte e vetmja menyre qe Kampionatit Italian ti kthehet ajo bukuri, rivalitet qe ka pasur.

Te shikojme me pas a tifoze do kete juventus
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ndersa Vendimi im eshte : Nuk Ndodh Asgje

Kam lexuar shume ne kete teme dhe shume kam degjuar , kam nje pyetje qe spo i jap dot pergjigje : Te ligjshme ishin ato pergjimet e bera ? Dmth kane aps leje nga Gjykata anej knej se se di legjislaturen Italiane po di kaq qe cdo person ka te drejte te kete biseden e tij private pa u pergjuar nga askush. Leja duhet marre ne gjykate ene gjona te tilla. DMTH Jane apo je Te Ligjshme Pergjimet ?

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga MUA-HHH
    Ndersa Vendimi im eshte : Nuk Ndodh Asgje

Kam lexuar shume ne kete teme dhe shume kam degjuar , kam nje pyetje qe spo i jap dot pergjigje : Te ligjshme ishin ato pergjimet e bera ? Dmth kane aps leje nga Gjykata anej knej se se di legjislaturen Italiane po di kaq qe cdo person ka te drejte te kete biseden e tij private pa u pergjuar nga askush. Leja duhet marre ne gjykate ene gjona te tilla. DMTH Jane apo je Te Ligjshme Pergjimet ?
    Do thoshe Parashikimi , e jo Vendimi ...

Juve do fluturoj me gjithe lecka minimalisht ne serie B ...E te jene te lumtur , se me ato qe kane bere shkojne edhe ne C , D apo diletantet ...

Sa per pergjimet mos e vrit trurin shume , se jemi ne Itali , gjithcka behet brenda rregullave .
    Prokuroria ka aq fuqi sa pergjoi e i futi tegelin edhe ministrin e brendshem Pisanu ...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

i/e regjistruar Maska e SKAI
    Anėtarėsuar
    04-04-2004
    Postime
    53
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    SKAI ...
    Per muhabetin e pasaportave , ku u perfshine disa skuadra , u dhane DENIMET sipas rregullores .....Keshtu qe mos e kujto kot se cdokush u denua sipas gjithe procedurave...
    ....
    Munde te me thuash se cfare denimi mori INTERI per fallsifikimin e pashaportes se Recobes&co? Mos harro se te aktivizoshe nje lojtare ekstrakomunitare si komunitare( kure kalohet numri i lejushem i ketyre te parve) eshte njesoj si te aktivizoshe nje lojtare te pa teseruar.Dhe denimi ne baze te rregullores dihet por qe nuk u vu ne zbatim per Inter&co
    Persa i perket titullit kampion dhe renies ne serine B-i per te mos fjetur me endrra te keshilloj te lexoshe fabulat e La Fontenit.

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga SKAI
    Munde te me thuash se cfare denimi mori INTERI per fallsifikimin e pashaportes se Recobes&co? Mos harro se te aktivizoshe nje lojtare ekstrakomunitare si komunitare( kure kalohet numri i lejushem i ketyre te parve) eshte njesoj si te aktivizoshe nje lojtare te pa teseruar.Dhe denimi ne baze te rregullores dihet por qe nuk u vu ne zbatim per Inter&co
    Persa i perket titullit kampion dhe renies ne serine B-i per te mos fjetur me endrra te keshilloj te lexoshe fabulat e La Fontenit.
    Po hedh bomba tymuse ....

Muhabetet e pasaportave qe bejne emigrantet per te lozur ne europe jane me mijera .... Atehere nuk i dinin hilete dhe shkonin fallsifikonin ...
    Kurse tani FALLSIFIKIMIN e bejne zyrtarisht , duke gjetur dashnorin e gjyshes me origjine italiane....

Pse thua Inter & co ?????? Mos te rezultojne 111 interista me pasaporte fallco ?

Vetem Recoba ishte nga Interi ...pastaj ishin edhe DIDA (milan) , Veron (Lazio) e nje tufe andej nga Sampdoria ....
    Recoba u denua 1 vit , kurse Dida 7 muaj . .....

Recoba apo Dida .... Per ate qe bene u denuan sipas rregullave ... Ekipet nuk kane lidhje me dokumentat e identifikimit te lojtareve...Policia ka detyren e kapjes se fallsifikimeve ...

Shifni KUPOLEN qe ka degjeneruar futbollin ne keto 14 vjet.... Gjithe skudetot ju duhen hequr , se asnje skeni merituar ....

Juve ne B e ke te padiskutushme .... Mos shif enderra me sy hapur , se eshte turp per skuadrat e serie A te lozin me juven vitin tjeter...
    Kam pershtypjen qe edhe skuadrat e serie B do protestojne ...me mire ne serie C ...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Nigjo Plako ! Nuk bohet Kampionati me Treviso Ene Messina. Nigjo mu. Asigjo ska per te ndodh. Ne itali mund te jesh plako po shif ihere verdalle nei lajm se une sdi Italisht shif mos moresh vesh kane marre leje ka gjykata per pergjim ata mjeshtrat. Nejse, Duhet mbledhja dhe vertetimi i provave ihere. Se si dihet, "Mekataret" mund te mos "Rrefehen".

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga MUA-HHH
    , Duhet mbledhja dhe vertetimi i provave ihere. Se si dihet, "Mekataret" mund te mos "Rrefehen".
    Pergjimet telefonike jane prova te pakundershtushme . Tjeter muhabet eshte nese gjate marrjes ne pyetje dalin skandale te tjera .

I vetmi problem eshte se UEFA i ka dhene afat deri ne 10 korrik per te vendosur ...Ne Itali ka shume shkalle gjykimi dhe mund te veshtiresohet vendimi perfundimtar ...

Eshte ne te mire t e futbollit italian qe te mbyllen shpejt hetimet dhe t e jepen shpejt vendimet ....Ndryshe ASNJE skuader italiane nuk do marre pjese ne champions ose UEFA....
    E mund te arrihet edhe ne anullimin e kampionatit per 1 vit....

i/e regjistruar Maska e DarklinG
    Anėtarėsuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    ...
    Postime
    37
    Ndryshe ASNJE skuader italiane nuk do marre pjese ne champions ose UEFA....
    E mund te arrihet edhe ne anullimin e kampionatit per 1 vit....

Sikur !

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Citim Postuar mė parė nga josif
    Dy vitet e fundit dhe sidomos vjet Milani ka patur ekip superior ndaj Juventusit.
    Shikoje lojen e ekipit + shpirtin e gares + spektaklin ne fushe.

Ndersa gjate viteve te Interit te Ronaldos dhe Interit te Cuper-it, Interi ka qene superiore ndaj Juventusit.

Si shpjegohet qe vetem Juventusi fiton ?????

.
    Se pari do te theme mos ndro temen, fjala eshte per sezon. 2004/05 dhe 2005/06 se siduket harove,(juve ka qene me e mira)...
    Ndersa inerrrri ne kohen e Cuper-it ka qene si gjithmone pretendete per poz. e 3-te,...
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga Juventus
    Se pari do te theme mos ndro temen, fjala eshte per sezon. 2004/05 dhe 2005/06 se siduket harove,(juve ka qene me e mira)...
    Ndersa inerrrri ne kohen e Cuper-it ka qene si gjithmone pretendete per poz. e 3-te,...

Keto muhabete qe ben ti edhe mund ti pranoja para disa muajve , sepse askush nuk dinte me FAKTE se cfare ndodhte ne KORRUPSIONIN e kampionatit italian ....

Arrini ta kuptoni se Juventus ka VJEDHUR hapur ne 14 vitet e fundit ????????

Ta gezoni serie C .....

Alo ....

Faqja 4 prej 26 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mjegullnaja qė ka mbuluar futbollin
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 02:01
  2. Korrupsioni Ne Futbollin Italian !!!
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 18-10-2004, 19:08
  3. Kisha Serbe dhe urrejtja ne Ballkan
    Nga Hyllien nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 235
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 22:33
  4. Jezuiti italian qė adhuronte Shqipėrinė
    Nga PLaku-i-Detit nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50
  5. Gjuha zyrtare e Shqiperise
    Nga XimiD nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 02-05-2003, 22:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •