Close
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 143
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga bledjona
    si mendon ti eshte me mire te bashkjetosh dhe te ndahesh apo te martohesh te besh dhe femij dhe pastaj te ndahesh saqe eshte teper von te mendosh ndryshe une jam me bashkejetesen
    po pse kur bashkejeton nuk ben femije ?kete se dikam une se u vika kufij vetem per njohje .shume njoh qe kane bere femije ne bashkejetes .
    ti me bashkejetesen ,une nuk jam me bashkejetesen .eh rob te ndryshem lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    po kur ndahesh mbas bashkejeteses si ndahen te mirat materiale? dini te ma thoni kete? me sa di une ne shqiperi ,nuk ka akoma nje ligj te tille, pasi asgje nuk figuron legalisht ne beshkejtese..

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga RULE_partizani
    bebushja shkroi "e kur do na vish ne memedhe se kuadro si ty i duhen memedheut, si shum e zgjate qendrimin aty ne italia,ec e boj icik jete tirone kete ver, boll punove se le nom
    __________________"
    per 3 jav erdha un rrushi,vetem mos na bosh dalje,se ju qe bashkejetoni kshu ta fusni :P
    ketu e the shum bukur si gjithmon qe ata qe bashkjetojn ta,,,,,,,,,,,,
    po pa merak se ke te besh me persona me projkt te sakt per nje martes te bukur.
    --------------------------------------- keshtu thua gjithmon erdha erdha dhe ngele kollovar aty
    shume hugs per ty se vertet na ka marr malli
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-01-2007
    Postime
    12
    Mendoj per bashkejetese pasi jane shume faktore qe influencojne kur je ne marredhenie me te konsoliduar ng at ecilat njohim dhe anet me te panjohura te partnerit. Eshte me e lehte dhe nje parapregatitje me e mir eper ate qe do te vije me pas...
    Por ketu ne Shqiperi nuk para ka dallim bashkjetesa nga martes

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Nese nuk bene ndryshe atehere edhe bashjetesa, eshte nje zgjidhje.
    Por kjo do te ishte , sikur kur thone se kur sesht pula bene edhe sorra.
    Bashkjetesa eshte sorra.
    ================
    JU NJE HAP _ PUNA DY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Postime
    46
    une jam per martesen! bashkejetese vetem nqs eshte marre me pare vendimi per martese.
    per mua bashkejetesa pa projekte per martese te afert nuk ka ndonje vlere te vecante. njeriun duhet ta njohesh me perpara, s'ka nevoje te dish sesi lan dhembet apo sa i bukur eshte kur zgjohet ne mengjes per te vendosur nese do e duash per gjithe jeten apo jo.
    nuk dua ti heq rendesine bashkejeteses, por martesa eshte shume me siper ne shkallen e eksperiencave kuptimplota te jetes qe njeri mund te bej.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    58
    Citim Postuar më parë nga maty
    une jam per martesen! bashkejetese vetem nqs eshte marre me pare vendimi per martese.
    per mua bashkejetesa pa projekte per martese te afert nuk ka ndonje vlere te vecante. njeriun duhet ta njohesh me perpara, s'ka nevoje te dish sesi lan dhembet apo sa i bukur eshte kur zgjohet ne mengjes per te vendosur nese do e duash per gjithe jeten apo jo.
    nuk dua ti heq rendesine bashkejeteses, por martesa eshte shume me siper ne shkallen e eksperiencave kuptimplota te jetes qe njeri mund te bej.
    Jam OK me ju Maty nuk jam per bashkejetese sepse konsumohet gjithcka ne bashkejetese dhe nuk mendoj se arrijne kurre ciftet e bashkejeteses ne martese,vetem ato qe mund te kene femije dhe per hir te femijes vendosin te martohen.Une keshtu mendoj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    154
    une jam per martesen. Vazhdoj ta shoh martesen si ate idealen ku dy njerez qe duhen ndajne endrrat bashke, dhe ndertojne dicka konkrete.

pa dashur te fyej mendimin e te tjereve bashkejetesen e shoh thjesht si ndarje qiraje dhe shpenzimesh te shtepise

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Militik
    Po sikur motra jote te martohet e te moe e caje me koken per familjen???

normale qe nuk do me vinte mire por ama eshte te pakten me burrin edhe jo me dashnorin !!! kupton eshte shume ndryshe fjala dashnor edhe fjala burr !!! ne themi qe jemi per bashkejetese kur duam te rrime me nje goc ama kur vjen fjala per gjinine femerore te familjes tone na pelqen martesa !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga SaS : 20-06-2007 më 06:11
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Clizia
    Anëtarësuar
    26-05-2007
    Vendndodhja
    somewhere...lost
    Postime
    38
    Citim Postuar më parë nga engjellorja
    po kur ndahesh mbas bashkejeteses si ndahen te mirat materiale? dini te ma thoni kete? me sa di une ne shqiperi ,nuk ka akoma nje ligj te tille, pasi asgje nuk figuron legalisht ne beshkejtese..
    Diçka qe merret parasysh kur vendoset te behet bashkejetesa...ne kok te atyre qe e kan marre iniciativen.

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  2. Cfare mendoni për lakuriqësinë e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  3. A eshte gabim seksi para martese?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 06-12-2009, 12:14
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •