Close
Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 143
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    pse nuk shkon ne stadium mor???
    TEUTA-VLLAZNIA
    apo dona me ba tifo ketu ne forum
    se une me vllaznine jam

Like The Dead Maska e Erindi
    Anëtarësuar
    12-07-2002
    Vendndodhja
    Ka Fry Era
    Postime
    203
    Goldian Ti Permbahemi temes Se Do na Persekutojn Pastaj te isha ne durres kisha shku me e pa .

Un them me mire Bashkjetese
    Dio C'è

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Erindi
    Un them me mire Bashkjetese
    MIR TI mendon bashkejetes ashtu sic na pelqen te gjthve .
    po sikur ne kete bashkejetes ndodh lindja e nje femije ,dhe ai ajo nuk pelqejne te rrine me me njeri tjetrin .
    cfar mund te ndodh???
    se kjo bashkejetesa nje fjale goje eshte,po sec te sjell me vone as une as ti nuk e kuptojme dot ..

Femme Fatale Maska e Poison_Ivy
    Anëtarësuar
    01-07-2006
    Postime
    121
    Citim Postuar më parë nga Inteligjentja
    Ne fund te fundit prandaj jemi ne kete Bote: Te Provojme.
    Provoje pra mo...
    Ose po s'deshe na ler neve me "burra" te flasim. looooool

Per mua me mire bashkejetesa. Eshte tmerresisht e domosdoshme. Te jep nje fare lirie te stisur por prape ta mbush mendjen. Shumica mendojne se ne bashkejtese gjerat merren kollas, sic i thone llafit, ose nuk kane ate seriozitetin qe kane ne martese. KUSH THA?
    Monogamia per mua ne vetevete eshte seriozitet. Nuk ka nevoje per letra qe t'a deshmojne se sa serioze eshte lidhja mes dy personave. Sigurisht qe te gjithe e imgjinojne diten e dasmes dhe asnjeri nuk medon qe pergjithmone te jetoje me stresin e prinderve (he, martohu, bej femije, duam niper, etj) ose presionin e shoqerise (te gjithe cift dhe ti tek ne letra). Sot te gjithe jane aq te pasigurte sa nuk mund te besosh as tek vetja jote. Nuk e shte se nuk besoj ke dashuria, perkundrazi!!! (Ci mancherebbe ose mos o Zot, sic themi ne)
    Por, sic me ka thene nje shoku im dhe kam qeshur aq shume kur me ka treguar, pasi i kishte vajtur mbrapa nje vajze per disa kohe dhe kjo e kishte refuzuar, ky e kishte pyetur:
    Po ato mesazhet...une te dua...etj, etj...?
    Dhe kjo qe i pergjigjet:
    E KUSH TE DO SOT?

Prandaj dhe njerezit hezitojne, se jane te bindur se sot ekzistojne vetem mardhenie sibiotike, dhe jo dashuri te verteta.
    Ne fund te fundit, eshte zgjedhja e tyre!
    So the **** whaaaat??!!

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Ti mi, filo-lecke (lool) mos ma ngri zonin mu pisse!

E thame pra qe bashkejtesa duhet per ca kohe po jo gjithe jeten! Ti ke akoma pleq e plaka qe bashkejtojne! Pikaaaa! Ca dun me gjete dashnor/e nga 70 vjec ata? Martesa mund te jete abstrakte , por siguria qe te jep eshte e domosdoshme. Bashkejetesat jane rritur shume dhe te bejne te ndihesh mire se e di qe nuk je i lidhur perjete me nje njeri, po kur te behesh me femije si i behet? Apo jepi o burraaaa! Bej femije eshte thuaji qe shiko zemra ai xhaxhi aty eshte babai yt por jo burri im. Se mami neser mund te takoje nje xhaxh tjeter edhe ti do perfundosh tek nje tjeter xhaxh, xhaxhi psikologu, qe te vish ne rregull. Mendohet ne rradhe te pare per femijet pastaj per komoditetin shpirteror tendin!
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Anëtarësuar
    01-07-2006
    Postime
    121
    O filo-laciane! Mos e hap debatin e pseudo/shoqerirave se e di qe del e humbur sic ke dale shume here.

Pse duhet qe gjithe bota te evoloje dhe jo femijet tane. Tani dynjaja ben nga 5 kalamaje dhe me baballare te ndryshem. Dhe normalisht qe i mesojne femijeve te duan njeri tjetrin. Me thuaj, pse e do ti tet vella, se e keni te njejte mamane dhe babane? Jo, se e ke vella. Se je rritur me te. Se te ka mesuar gjera qe nuk mund t'i mesoje jot eme a yt ate dhe te kupton me mire se ata.

Kush tha qe pleqte e plakat dun me gjet dashnore nga 80 vjec. Thjesht nuk kan takat me u mor me shkresurina. Ose jane me rehat ashtu. Dashuria nuk njeh moshe (kete t'a ka mesuar libri im i preferuar). Pastaj, sigurine e domosdoshme njeriut ia shkakton serioziteti me te cilin e fillon lidhjen, dhe jo rrethi ne gisht.

Po ti je e vogel, duhet te rritesh edhe ca qe t'i kuptosh ca gjera me mire. :P

1 more:

Vetem nga ty te perparuaren nuk e prisja vajtjen ke psikologu si problematike. po i shfaq ca komplekse shqiptare, me duket. Njerezia vene ke psikologu te qartesohen, jo te sherohen. Pse ju fillon nje alergji sa here permenden keta te shkrete psikologe dhe mendja jua lidh padashje psikologun me "pesen". Te lutem, ndaje shapin nga sheqeri!
    So the **** whaaaat??!!

Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Postime
    862
    ncncncncnc edhe ket ma the? Mire ta mbash mend . :P Qe te te straighetn up i cike motra ty :

1. Ku i ke pa keto femije te evolum ne Bote ti mi m'qafsh? Ketu femijet qe kam parre une i ulerasin prinderve ne mes te publikut "I Hate u". Civilizim i madh vallaj! Ngaterrohet shthurrja me perparimin. Te gjitha keto komplekset e inferioriteti, dekadentizmi vijne nga Shba-ja e ashtuquajtur e perparuar. Kriminelet, te cemdnurit , njerezit me probleme kane pothuajse te gjithe nje femijeri te shkaterruar. Baza e njeriut eshte familja. Se c'rruge zgjedh ti me parapa eshte drugo mesele po jo e hallakat femijen ashtu pa piken e turpit! Dashnori i mamait! Qyqja none!

2. Sa per psikologun s'thashe gje te keqe. E mora si rast per ata prinder qe te pakten mundohen per te miren e femijes se ka edhe te tjere qe thejsht i hedhin rrugeve. S;'shfaqa komplekse hic une, jam pro-psikologut mgjth nuk mund ta mohosh qe rritja ne kerkesa te psikologeve eshte shqetesuese ne njefare mase, sidomos kur KLIENTAT (jo pacientet se e e di qe do me cash koken ne per ket) jane minorene. Femija DO SIGURI no matter what! Jepi shembulline mire, dhe po deshi te ngrere krye eshte i lire ta beje ne moshe madhore! Eshte gje e tmerrshme te mos ndihesh i dashuruar nga familja. Familja eshte baza e theklsoj dhe nuk e zevendeson asgje tjeter ne BOTE.

3.pleqte e shkrete leni rehat se s'ua kam qejfin. Veten vrafshin se jane shtu shume!

Like The Dead Maska e Erindi
    Anëtarësuar
    12-07-2002
    Vendndodhja
    Ka Fry Era
    Postime
    203
    Inteligjentja Permbahu temes Sepse Do Perjashtohesh
    Dio C'è

Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Postime
    862
    Citim Postuar më parë nga Erindi
    Inteligjentja Permbahu temes Sepse Do Perjashtohesh
    looooooooooool Shttt ti aty se jam gati te bej ndonje te pabere! Une jam ligji ! lol

Edhe i here si permbledhje! Rrofte martesa!

Anëtarësuar
    01-07-2006
    Postime
    121
    Citim Postuar më parë nga Inteligjentja
    Femija DO SIGURI no matter what! Jepi shembulline mire, dhe po deshi te ngrere krye eshte i lire ta beje ne moshe madhore!
    Dmth ti thua qe sa te jene pa rritur femijet ti te ngrish dhe te robotizohesh. Sic thote llafi: "Qe sa polla, mu tha zorra!"
    Nuk te intereson ty qe per 18 vjet te mos kesh asnje fije jete private dhe te besh vetem gjerat qe mendon se duhen per te rritur femije "te mbare". Beji nja 2 dhe flasim bashke pastaj! Nuk them qe prinderit nuk duhet te jene te pergjegjshem, por as qe te obsesionehen dhe te fiksohen vetem ne pune-femije-pune femije... per shume e shume vjet.

P.S: Pse te vjen zor per lac, kruje dhe ngushtesi shpirterore ty?
    Alberi, ngije koken. Dashuria nuk eshte turp!
    So the **** whaaaat??!!

Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  2. Cfare mendoni për lakuriqësinë e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  3. A eshte gabim seksi para martese?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 06-12-2009, 12:14
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •