Ja na thoni ketu ca cmendurije keni ber per te dashurit tuaj?Dhe per dashurin ne pergjithsi!
Ja na thoni ketu ca cmendurije keni ber per te dashurit tuaj?Dhe per dashurin ne pergjithsi!
Interist Deri Ne Vdekje!
Adriano 10 is The Best!!!
Kam shkuar me tren qe ketej ne tirane me nje qerre idiote te tjere si puna imese skish me bileta avioni se krishtlindje hesapi
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ato s'quhen cmenduri, ato jane gjerat me absurd dhe me pa sens qe i ben me kenaqesine me te madhe, and "the worst"- me e keqja eshte yet to come--Postuar më parë nga DuPI_I_KeQ
s'ka limit dmth ..
Une cmendurite me te medha i kam bere per veten!!! Kam shkuar kilometra larg, kam qene pa gjume, kam krijuar pa pushim, kam gatruar gjera te mira, kam shkuar koncerte e opera pa mbarim, kam bere shopping terapi kur doja, kam qene vetem buze ujit atehere kur kisha nevoje -- me e keqja deri me tani (qe me persekuton ende)
kam besuar ne dashuri ...per veten te gjitha![]()
TBD
Postuar më parë nga DuPI_I_KeQ
Cmenduria me e madhe per mua qe kam bere ka qene se jam dashuruar me nje njeri te pasionuar mbas Jetes!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
..Jam dashuruar.
+
..Kam dhene shume duke kujtuar se do te merrja po aq
+
sherr
Asnjeeeeeeeeee.
Po kur ta bej nje dite nje,do te cuditen te gjite (LoooooL)
Ne reale nuk kam bere ndonje gje shume te rendsishme.Jam ngrene me rrobat e mia, pasi e kisha une fain. Ne reale dhe mund ti thoja ''Burgut Hapu'' :P . Ne virtuale kam bere me shume.Kam ndejtur dhe pa gjume, kam lene jeten reale per virtualen , dhe keto per dashurine. Do me thoni eshte chat, si mund te dashurohesh ne chat.. CHATI TE BEN TE DASHUROHESH DHE ME HASMIN TEND... PO ASHTU DHE TE ZIHESH ME SHOKUN ME TE NGUSHTE..Beja mu ne koke ketij muhabeti...Nejse nuk jam deshperuar per asgje .. Jeta vazhdon![]()
kam genjyer mamin edhe babin, kam lene oret e mesimit,kaq me bien ne mend tani
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Postuar më parë nga CeLi
CeLi ,yllo gjithmon sakte flet po aman keto qe the me pelqyen shume !![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
cmenduri per dashurine?
i kam shkuar ne shtepi, qe e kishte qindra km larg Tiranes dhe jam kthyer brenda dites, i kam falur tradhetine, dhe tani ai eshte i lumtur me ate qe me tradhetonte,
kurse une....
po c'kemi? si jeni ju ketej nga Forumi? e?
merreni me dashurine e? po pune tjeter s'keni?
hajt tung!
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
Krijoni Kontakt