Jam per martesen, martesa mban pergjesin e cdo veprimi ne cift,
ndersa bashkjetesa naaaaa![]()
pra sta ndjen shum per pergjesi ne kete lloj jetese
Jam per martesen, martesa mban pergjesin e cdo veprimi ne cift,
ndersa bashkjetesa naaaaa![]()
pra sta ndjen shum per pergjesi ne kete lloj jetese
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
NESE KE GJET TIPIN E DUHUR EDHE UNE JAM PER MARTESEN POR AMA NESE NUK JE I SIGURT SE AI APO AJO ESHTE TIPI YT HMMMMMM KUJDES KNEJ NGA ITALIA GRATE IA NXIJNE JETEN BURRAVE,BILES KETA KANE I THENIE :NJERIU LIND I VOGEL ,BEHET FEMIJE PASTAJ BEHET BURRE BEHET DHEBUDALLA DHE NE FUND MARTOHET![]()
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
hahaahaahah e bukur kjo e funditPostuar më parë nga ELDORADO
por se kisha per aty,por thjeshte si e mendoj une
te pershendes
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 19-11-2006 më 08:31
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
bebushe edhe une e mendoj si ty por ne shqiperi ka tjeter mentalitet por theksova per ktu ne itali ne vende te tjera mund te jete akoma me mire martesa ,as qe e ve ne diskutim qe martesa ka me shume gjera te bukura dhe pergjesi zemla [-_^]
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Pyet 7 apo 8 e bej di di vete![]()
Feel the pump √
Ej Un Mendoj Martese.familja Eshte Gjeja Me E Mrekullueshme Qe Ekziston.nqs Do E Nisjame Bashkejetes Nuk Do Te Bindesha Kurre Te Martohesha,do Gjeja Gjithmone Gjera Qe Sjane Perfekte.
Postuar më parë nga alnosa
si mendon ti eshte me mire te bashkjetosh dhe te ndahesh apo te martohesh te besh dhe femij dhe pastaj te ndahesh saqe eshte teper von te mendosh ndryshe une jam me bashkejetesen ok ciao
Si fillim duhet ta njofesh mire te dashurin/en kshu qe duhet te bashkjetosh
Me vone pasi je e/i sigurt per gjithcka atehere mund te kalosh te martesa
Ky eshte mendimi im personal!!
Ne raste se Cifti duhet shum me gjith zemer pa dallavere normal qe eshte Martesa!!Martesë apo bashkejetesë,si mendoni ju ?
PS: Ne Rast te kundert Per Qef Eshte bashk`jetesa
Personalisht Jam Pro Mrteses !!
Respekt From BaB-ELBaSaNi !!!
Bashkëjetesa është një kopje e shëmtuar dhe një tentativë e dështuar, që kurrë s’do mund ta imitojë minimalisht martesën. Ajo realizohet nga njerëz pa karakter të fortë dhe që s'duan t'i pranojnë përgjegjësitë që mosha madhore të jep!
Ska gje me te mire dhe me te bukur se ajo qe Zoti e ka bere te lejueshme !! Martesa !!
Sa per bashkjetesen eshte dicka qe njeriu genjehet me te, dhe humb kohen duke u mashtruar me bashkjetesen, dhe kur ti numeroje vitet se sa ka shkuar ai njeri e ka te veshtire te beje nje martese te kenaqshme !!
Katastrofa me e madhe eshte humbja e kohes , duke bashkjetuar njerezit po gjejne deshtim te madh ne jete !!
"Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"
Krijoni Kontakt