Jam plotesisht Dakort Me Porsafolesen Me Lart.![]()
Jam plotesisht Dakort Me Porsafolesen Me Lart.![]()
Dio C'è
gaagagagaggaag Aj hejt Ju! loooooooooooool
Cdo pergjigje es heh si nje mundesi me shume per te vazhduar me ato gjeraaaa!
Une nuk po them te robezohesh mbas femijeve, por edhe te jesh akull i ftohte si shumica e prinderve qe shoh ketu eshte e tepert! Femije nuk kam (as ti mesa di) por e kam te qarte qe do i ndihmoj mesa te mundem dhe do mundohem gjithemone qe ti krijoj kushte ideale! Femija eshte jete nga vete ne, si mund te jesh indiferente, cfare dashurie eshte me e madhe sesa dashuria per krijimin tend?
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
une besoj tek martesa , por ne te njejten kohe nuk kam asgje kunder bashkejeteses, per mua e rendesishme eshte qe ne jeten e ciftit te kete mirekuptim , harmoni & pergjegjesi , dhe mbi te gjitha te pranohet nga te dy partneret qe jeta ne cift duhet te qendroje larg egoizmit,dhe po ashtu te pranohet edhe sakrifica si pjese e jetes ne cift
Epo bashkejeto iher, shif e boj, edhe pastaj martohu
Per vete, po qesh me nje person per disa vjet do bashkjetoja me ate, pastaj fejes/martes etc.
Besoj se per ato pak qe i kuptoj ato tre pikat ne fund esht e qart qe nuk esht shum e thjesht te vendosesh se cila esht zgjidhja me e mire kur i sheh gjerat nga jasht.Kodi PHP:
if(lidhje seriose || afatgjate) do
fejese;
else if(mosh e thyme && beqar) do
bashkjetese;
else if(fejese && harmoni)
martese;
else if(fejese && lidhje afatshkurter)
bashkjetese;
else if(bashkjetese && harmoni)
martese;
else if(bashkjetese e gjate)
martese;
.
.
.
else
ndarje;
Koha eshte vendimmarresja me e mire ne te rilla raste... Neo!
Ju programuesit me shkrini.
Ju duket jeta me shkronja jeshile si "Matrix".
So the **** whaaaat??!!
Un jam kunder bashkejeteses...!
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
shum njerez ekan frik martesen dhe mendojn aste ma mir me bashkejetes
per mendimin tim me mir eshte bashkjetesen e me von martesen respekt ju siper
Krijoni Kontakt