si fillim do me pelqente 1 bashkejetese
ndoshta me vone
pse jo nese na puqeshin karakteret edhe martese
boh se di te 2 per mua
si fillim do me pelqente 1 bashkejetese
ndoshta me vone
pse jo nese na puqeshin karakteret edhe martese
boh se di te 2 per mua
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
une them mos ju besoni shume djemve se fjale dhe genjesher e kan me shume ju duket vetja se cfare jan po me te mire se femrat nuk jan dhe ate nuk jetojne dot pa femrat se keshtu e ka krijuar zoti dhe nuk ke te drejt ti gjykosh ne kete drejtim kaq shume po ndoshta nuk ke patur fat ne jet per asgje ndaj nuk te ve faj ciaoPostuar më parë nga KaLajsi
une mendoj martese
dhe me shqiptare se vetem femnat shqiptare jane ma te bukurat ne bote
looool Ta mbeshtes mendimin!Postuar më parë nga goldian
Bashkejetesa mund te jete e mire deri ne nje fare pike, por martesen nuk do ta zevendesoje kurre. Bashkejetesa eshte "shpikur" si te thuash nga njerez te pasigurte , qe preferojne te presin , te njohin me mire dike dhe eshte e arsyeshme , mjafton qe te mos zgjatet per dekada te tera. Martesa eshte nje ceremoni, nje cope letre e quajne te tjere, por rendesia e saj eshte e padiskutueshme. E pranoj qe koncepti i marteses eshte abstrakt, por ne fund te fundit ato jane gjerat qe na mbushin shpirtin. C'eshte martesa? C'eshte dashuria? C'eshte lumturia? Jane te tera pjese te njeriut dhe plotesojne shpirtin tone si me kenaqesi ashtu edhe me vuajtje. Ne fund te fundit prandaj jemi ne kete Bote: Te Provojme.
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Aha Martesa Osht Me te fut ne BUrg Me t'vo Prangat Ndersa Bashkjetesa Co Ku Hap Kai cik sytInteligjentia Ti c'mendon :P
Dio C'è
po pra ti ma mbeshtet mendimin se eshte mendim per intiligjenta ky ashtu sic je dhe ti vete
Hahahah Goldian U Hodhe N'sulm e !?Do me i Prish menien
Dio C'è
Po nuk bashkejetove ,si mund te martohesh???????
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
jo mo vlla se eshte hsume inteligjente ajo dhe une po jam shume i zgjut e na dalin kalamanet ajnshtajna pastajPostuar më parë nga Erindi
ti erindi durrsak je?
Po Goldian Durrsion jom
Dio C'è
Krijoni Kontakt