Me te vertete qe kjo varet nga lidhja qe kam me te dashurin. Nese jam teper e sigurt qe mund te kaloj jeten me te sigurisht martese.
Por nese s'jam gati per martese ose s'jam 100% e sigurt per personin, atehere bashkejetese.
Me te vertete qe kjo varet nga lidhja qe kam me te dashurin. Nese jam teper e sigurt qe mund te kaloj jeten me te sigurisht martese.
Por nese s'jam gati per martese ose s'jam 100% e sigurt per personin, atehere bashkejetese.
Bashkejetese perjete.
O lale ku i dihet ne ditet e sotme me kete Stres kaq te madh qe kemi.Mund te ndodh qe 1 nga te 2 kalon ne Depresion edhe meqe je i martuar duhet ta durosh 1 gje te tille.Jo aman se spo sqarohemi dot me veten tone jo me me tjeter person.
Il Matrimonio è l"arte di risolvere in 2 quelli problemi che da solo non li avevi.
Thenie e goditur sipas mua.![]()
Bashkjetese.Nese tek ne arihet kjo,do te thote qe femra jone eshte baraz me mashkullin.
Bashkejetese pastaj martese keshtu qe ne qoftese kam te bej me nje njeri qe nuk pershtatet per mua ose une per ate ndahemi si njerez.
Bashkejetese fillimisht me mire
Bashkejetese fillimisht e mendoj edhe une pastaj e di ......
PO JU cka mendoni
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
...Nji koh Bashkjetesa, mbasandes Martesa, kejo per mua eshte gjeja qe e preferoj dhe qe me duket me normale....dhe keshtu deshiroj ta bej ...Postuar më parë nga mitjuk
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
\Martesa nga ana jone me mire
Une mendoj se fillohet me nje bashkejetese,pastaj vendos me mire dhe me kthjellet per martese![]()
Krijoni Kontakt