Fillimisht bashkejetese, pastaj martese.Postuar më parë nga mitjuk
Fillimisht bashkejetese, pastaj martese.Postuar më parë nga mitjuk
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
jam dakort me ty..... me mire bashkejetese se sa martese pa e njohur d.m.th(derr ne thes)...Postuar më parë nga ildushja
Dihet... po fundja fundit po e deshe dike aq sa merr hapin te bashkejetosh do te thote qe pak a shum ja duron edhe veset e keqia.Postuar më parë nga Akili-A
![]()
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
jo vetem kjo...se nuk i dihet se sa duron njeriu,jo vetem ne bashkejetese por edhe ne martese.......por e rendesishme eshte se duke u njohur gjate bashkejeteses edhe zgjedhjen per martese do ta beshe mbi baza me te forta,sepse do e kesh njohur me mire personin........pra martesa do jete me e shendoshe......Postuar më parë nga ildushja
PERSHENDETJE
Ma mire ne fillim nje bashkejetese se do ta njoh me mire se me cilen do jetoj
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Per mendimin tim bashkjetesa eshte me e mire njihen me mire martesa eshte me shume simbolike ne keto kohe, nuk eshte ajo copa e letres qe e mban ciftin te lidhur por dashuria besimi dhe mirkuptimi
Duhet nje jete te njohesh nje njeri. Njeriu evolon me kalimin e kohes, nuk ka gje qe mbetet si diten e pare te njohjes. Gjithmone do dalin gjera te reja per t'u konfrontuar, gjera qe do testojne lidhjen. Sigurisht qe duhet te kalojne nje kohe se bashku para se te vendosin per martese, por bashkejetesa eshte vetem nje martese pa marr persiper pergjegjesi. Po mungon pergjegjesia, mungon edhe "perpjekja" per te dhene maksimumin. Pse duhet bashkjetuar? Shume mire mund te qendrohet me gjate duke njohur njeri tjetrin, para se te martohen.
He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.
Jam per Martesen , martesa eshte me e mire se bashkjetesa ke me shum liri dhe dashuri..
Sui generis
Per martes......... ska ger ver te talli ai....... kaq kohe e te thote njatjeta,
e cte mbeti ty?Ke pak respekt per veten tende ? Lidhjet pa pergjegjsi jan teper te shkutra dhe me ofenduset ne shumicen e rasteve,nje lidhje e qendrushme do gershetuar ndjenjen e dashurise me shume element te tjere qe te jet e qendrushme(bashkjetesa eshte lidhje gjysmake )
jam per martes dhe... 3 pika![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 12-06-2007 më 03:45
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
.................................................. ..........
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 12-06-2007 më 03:45
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt