Shume te bukura fotot ashtu sic qenke dhe vete.
uroj tia kaloni sa me bukur.
Shume te bukura fotot ashtu sic qenke dhe vete.
uroj tia kaloni sa me bukur.
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
Tungjatjeta te gjithve. Sic e shihni po fryhem si tullumbace dhe po i afrohem dites se madhe.
Urime qe po prisni nje bebe ne radhe te pare.. dhe ju lumte juve qe postuat keto foto personale duke i bere ato publike pa kurfare ndrojtje.
Une nuk i kam pare te gjitha por vetem kete faqen e fundit dhe me lindi nje pyetje: Mos valle punoni ju apo i dashuri juaj ushtarak sepse pashe disa foto me ushtarake dhe me makina ushtarake, dhe nese po cpune kryeni n.q.s. mund te thuhet dhe ku?
ju pershendes fort.
O yllo shum e bukur qenke.Shpresojm qe te kesh edhe nje Fmi te bukur si vetja.Pergezime.Edhe me jet te gjat ishalla.![]()
Sui generis
Pershendetje uroj qe ta sjellesh ne jete nje femi te shendishe dhe te bukur asht si je vet ja kalofsh mire edhe ne diten e madhe te kam lakmi qe tani po pret femije dhe po behesh MAMI .
Jetė tė gjatė dhe perplot shėndet ju te dyve dhe bebes,dukeni qift shum i lumtur,dhe te ju kaloj jeta perplot hare dhe lumturi,qao qao
Egla,e di ca thone plakat?
Kur bebi te ndryshon cike ne fytyre gjate shtatzanise atehere eshte vajze.Te paska ndryshuar i cike tek keto fotot e fundit ty.Ku i dihet?Ndoshta fjongo roze![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Tungjatjeta.................
Tina jeni shum e bukur ishalla e paci nje femi te shendosh dhe te bukur si nena.
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
Krijoni Kontakt