E para: URREJTJEN - nuk dua te urrej askend por nganjehere eshte me e forte se mua.
E dyta: ZHGENJIMIN - dua te shmang te zhgenjehem nga miqte.
E treta: LOTET - dua t'i shmang por nganjehere nuk mundem te bej pa to.
E para: URREJTJEN - nuk dua te urrej askend por nganjehere eshte me e forte se mua.
E dyta: ZHGENJIMIN - dua te shmang te zhgenjehem nga miqte.
E treta: LOTET - dua t'i shmang por nganjehere nuk mundem te bej pa to.
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Tamaqar!...Postuar mė parė nga DEA27
i pangopur (pangopesia -si emer)
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Gjithcka qe do e ishte e padeshiruar ne rrethin shoqeror
Feel the pump √
te behesha shkaktare e loteve tek nje femije
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
Ne Radhe Te Pare Dote Shmangja
1... Lotet E Nenave Qe Po Kthehen Ne Lumenj Per Femijet E Tyre Te Vrar ,te Mbutur ........
2... Paditurin
3 ...emigrimin........
Ju Pershendes Te Gjithve
cili eshte kuptimi i kesaj teme: ēfare do shmangie nga jeta jote apo ēfare do zhdukje nga jeta e botes? Pyes sepse shoh qe disa kane zgjedhur lotet e nenave a ku di une !!!
nejse une siē e mora vesh po pergjigjem se ne jeten time do mundohem te shmang:
1- jeten e rendomte/rutinen/monotonine
2- vetmine
3- ish-at
Cigaren
Alkolin
Bixhozin
Mendoj se keto tre vese mund ta shkatrrojne njeriun ne cfar do drejtimi mjaftojn per gjithshka .
Faleminderit Cobra1
bebybell, flm per mendimin tend
je pergjigjur ashtu siē e ke menduar ti dhe eshte e sakte
tema kerkon gjera konkrete per veten tende, ne jeten tende
pra ēdo te beje qe me cdo kusht te mos ndodhte kjo/ajo gje
Do shmangja pastrimin e ndonje llampe ndriēimim me vaj te kohes se mesjetes, thjesht per mos tu perballur me xhinin e llampes qe do me thonte '' do te plotesoj 3 deshira'' sepse deshira ime trete do ishte '' te udhetoj 3 dite e 3 net ne nje avion 3 katesh me 3 hosteset me seksi ne bote '' , sepse do ta gjeja veten ne nje udhtim ajror me nje hostese shume seksi qe me megafon ne dore me thote '' ok tani po biem ne nje ishull te humbur ne paqesor, ju lutem qetsohuni keni te drejte te merrni vetem 3 gjera me vete'' .
Money Makes Man act Funny
Krijoni Kontakt