mua me duket me shume nje pyetje qe i ka kaluar koha {KUSH DI KA GJITHCKA}
dhe {AI QE KA DI}eshte mese e thjeshte kjo pyetje::::::
mua me duket me shume nje pyetje qe i ka kaluar koha {KUSH DI KA GJITHCKA}
dhe {AI QE KA DI}eshte mese e thjeshte kjo pyetje::::::
SPIRIT OF ALBANIAN(asd)
Te dyja.............
Dobet, Shume Dobet !!!
PEACE & LOVE
edhe une te njejtin mendim me piranha kam sepse jan te lidhura te dyja bashke po nuk dite nuk ke edhe po nuk pate nuk di !!!!![]()
Stjerner er dom som lyser i Mørke
pershendetje, une mendoj sa persa i takon kesaj teme ne ditet e sotit, per disa njerez me vlere ka pasuria se dija, kjo per faktin se sipas tyre te desh do te thote se je edhe i dijshem. duke i kundervene kesaj teze te tyre, mund te them se mendja nuk blihet me para.
ZANA
Keto te dyja nuk mund ti shtrosh si pyetje ku te pritet nje pergjigje e drejte. Te gjithe njerezit ne bote kane pergjigjen e sakte. Je i kenaqur ashtu sikurse i pakenaqur ne C'fardolloj situate. Jemi GOD ne vetveten tone dhe cdo gje e krijojme ne menyre te perkryer, c'do njeri e ka zgjedhur vete se sa i vetedijshem apo i pavedijshem eshte ne krijimin e tij.
Be peacefull in your pursuit of a beautiful life.
e kena thon iher.TE KESH PRA,se meso vet pastaj.
Nje shembull koti: dua te mesoj ti bi nje vegle muzikore,por smund,kurset jane shtrenjt,s'ma mba xhepi I VOGEL,si rrjedh:ngelem ignorante ne ket fushe.etj etj pa fund.
QESHIM SE S'QAJME DOT.
Nuk kam shume cfare t'i shtoj postimit te Nausikes qe e ka argumentuar mjaft sakte.
Me mire te dish, se sa te kesh....se mund te kesh dicka, por po nuk dite ta mbash e humbet...
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
E dini si esht puna, me pak perjashtime, te gjith te njejten pergjigje keni dhen. Me mir te dish, se po dite dhe ke. Mir mer jahu, po hapni syte iher shifni car behet ne bot. 90 % e atyre qe kan pare, sjane njerez te mencur, qe i mbyti dituria. As njerez te shkolluar qe vune pasuri me rroga. Te gjith keta njerez kan ditur ti perdorin ato dy pare mend qe kane dhe kan perdorur me se miri virtytin kryesor qe i dallon ato nga shumica-O-P-I-L-L-E-K-U-N. Pergjigja qe kam une per pyetjen: Nuk vihet as pasuria me dituri e as dituria nuk blihet me pare. Secili ben ate qe ka mundesi ne jete, dhe nqs ne fund nuk je kenaqur me ato qe ke arritur, atehere nuk ke kujt ti qahesh pervecse vetvetes.
interist
Detyrimisht te dish!
Te kesh eshte bukur dhe kete se ve njeri ne dyshim por te dish do te thote te kesh ate qe jo shume njerez e kane sotencurine&Urtesine&Tolerancen&Humanizmin keto jane gjera qe nuk mund ti kesh dhe pse mund te jesh shume i pasur...
Te Dish- Edhe arrin ate qe do ( dhe jo gjithmone).....
Te Kesh-Meson ate qe duhet te dish (dhe jo gjithmone).....
Kshuqe te dyja jane motra me njona-tjetren!
Mgjth te dish ka me shume propabilitet te gjesh e te kesh!
Pershendetje forumista!
Nausika kiss bukuroshe!
Bam bum anej kenej....shukurinaaaaaaaaaaaa!
Friken te me kesh..Se gje s'te bej ;)
Krijoni Kontakt