Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar Maska e anila_gv
    Anëtarësuar
    24-06-2006
    Postime
    54

Besnikëria në dashuri

"BESA"!!!!!!
    Sa e vlersoni ate dhe sa jeni besnik.Per mua ka shum rendesi.TE GJITH BESOJM E SHPRESOJM.Po sot si duket ka ardhur koha kur njeriu as vetes spo mundet me i besu.

Anëtarësuar
    24-06-2006
    Postime
    54
    po megjithate BESA eshte ajo qe lidh nje dashuri,qe ne e quajme romance.Ku ka dashuri ka edhe romance.Vleresojeni si te doni,ky eshte mendimi im edhe pse nuk desha ta botoj ne kete rubrike.RESPEKTE

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar më parë nga anila_gv
    po megjithate BESA eshte ajo qe lidh nje dashuri,qe ne e quajme romance.Ku ka dashuri ka edhe romance.Vleresojeni si te doni,ky eshte mendimi im edhe pse nuk desha ta botoj ne kete rubrike.RESPEKTE
    Besa-kur i jep fjalen vetevetes dhe personit ne fjale!!
    Dashuri-Ndjenje shpirterore!!
    Romance-Nje maredhenie e shkurter e pasionuar!!!
    Jane tre ndjenja te ndryshme!!!
    Me aq sa kuptova une,behet fjale per nje zhgenjim qe ka pesuar dikush(ose,qe mund te pesoje).
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Besimi ne nje dashuri eshte dicka e rendesishme.Ne nje genjeshter mund te kaloji ne shume genjeshtra me vone.Njeriu po genjeu nje here te dashurin do ta genjeji akoma me shume ne te ardhmen.Ky eshte mendimi im.

Anëtarësuar
    24-06-2006
    Postime
    54
    anisela ti the qe romanca eshte nje marrdhenje e shkurter e apasionuar.Mendoj se pasion fal vetem dashuria.Pasioni rrjedh nga shpirti ashtu sic the se dashuria eshte ndjenje shpirterore qe pajtohem me te.Gjithmon njerzit e dashuruar i lidh besimi tek njeri tjetri.Kur humbet besimi nuk mund te them se ka me dashuri aty.Te pershendes

Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    anisela ti the qe romanca eshte nje marrdhenje e shkurter e apasionuar.Mendoj se pasion fal vetem dashuria.Pasioni rrjedh nga shpirti ashtu sic the se dashuria eshte ndjenje shpirterore qe pajtohem me te.Gjithmon njerzit e dashuruar i lidh besimi tek njeri tjetri.Kur humbet besimi nuk mund te them se ka me dashuri aty.Te pershendes
    Njohja me nje person eshte e ndare ne disa faza.
    Faza e pare-Pasioni(kjo faze zgjat 6 muaj)
    Faza e dyte-Romanca(kjo faze zgjat 1 vit,po ka persona qe e bajne te gjalle gjithe jeten)
    Faza e trete-Njohja(Personaliteti,interesat,besimi,respekti,etc ...)
    Nuk mjafton vetem Besimi per te nxjerre si konkluzion se ju duheni...Besim mund te keshe dhe te shoqeria e thjeshte...
    Sekreti i njohjes qendron te Koha.Duhet tju japesh kohe gjerave te qartesohen.
    Me nje fjale dua te them-Vendimet sduhet ti marresh absolutisht jo,ne fillimin e nje maredhenie,sepse Pasioni dhe romanca te verbojne!!!Respekt Anisela
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Anëtarësuar
    24-06-2006
    Postime
    54
    Citim Postuar më parë nga Anisela
    Njohja me nje person eshte e ndare ne disa faza.
    Faza e pare-Pasioni(kjo faze zgjat 6 muaj)
    Faza e dyte-Romanca(kjo faze zgjat 1 vit,po ka persona qe e bajne te gjalle gjithe jeten)
    Faza e trete-Njohja(Personaliteti,interesat,besimi,respekti,etc ...)
    Nuk mjafton vetem Besimi per te nxjerre si konkluzion se ju duheni...Besim mund te keshe dhe te shoqeria e thjeshte...
    Sekreti i njohjes qendron te Koha.Duhet tju japesh kohe gjerave te qartesohen.
    Me nje fjale dua te them-Vendimet sduhet ti marresh absolutisht jo,ne fillimin e nje maredhenie,sepse Pasioni dhe romanca te verbojne!!!Respekt Anisela
    dhe te gjitha keto faza un po i permbledh ne fazen e fundit BESIMI.PASI ATO TE KEN NJOHUR MIR NJERI TJETRIN I LIDH BESIMI.Un kerkova vetem te di sa jeni besnik dhe sa e vlersoni besen.Respekte gjithashtu.Un prap kerkoj falje per te gjith ato qe japin komente sepse nuk desha kete teme ne kete rubrike.RESPEKTE
    Mos e urre ate qe ke dashuruar,se do te ishte nje urrejtje plot dashuri

Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Une personalisht jam, dhe kerkoj nga partneri im Sinqeritet dhe Respekt reciprok...Keto dy virtyte, e mbajne te gjalle dhe te forte nje maredhenie!!!

Anëtarësuar
    24-06-2006
    Postime
    54
    Citim Postuar më parë nga Anisela
    Une personalisht jam, dhe kerkoj nga partneri im Sinqeritet dhe Respekt reciprok...Keto dy virtyte, e mbajne te gjalle dhe te forte nje maredhenie!!!
    OKEJ ANISELA KY ESHTE MENDIMI YT.ASHTU MENDON TI QE VETEM KETO DY VYRTYTE E MBAJNE TE GJALLE E TE FORTE NJE MARRDHENJE.PO VALLE NESE SDO TE KESH BESIM TEK NJE PERSON A DO TE ISHE E SINQERTE?????????
    Mos e urre ate qe ke dashuruar,se do te ishte nje urrejtje plot dashuri

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    ke te drejte me te vertete gabim e un tani e pash

Ne temen tuaj je totalisht brenda romances sepse po ta formuloje mire temen, do flitej per besnikerine ne dashuri, rrjedhimisht edhe ne romance.

Nejse,ne lidhje me temen. Besnikeria u perket Romantikeve te pandreqshem, gjithe te tjeret vetem e njohin si fjale besnikerine.

Dito.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •