"BESA"!!!!!!
Sa e vlersoni ate dhe sa jeni besnik.Per mua ka shum rendesi.TE GJITH BESOJM E SHPRESOJM.Po sot si duket ka ardhur koha kur njeriu as vetes spo mundet me i besu.
"BESA"!!!!!!
Sa e vlersoni ate dhe sa jeni besnik.Per mua ka shum rendesi.TE GJITH BESOJM E SHPRESOJM.Po sot si duket ka ardhur koha kur njeriu as vetes spo mundet me i besu.
po megjithate BESA eshte ajo qe lidh nje dashuri,qe ne e quajme romance.Ku ka dashuri ka edhe romance.Vleresojeni si te doni,ky eshte mendimi im edhe pse nuk desha ta botoj ne kete rubrike.RESPEKTE
Besa-kur i jep fjalen vetevetes dhe personit ne fjale!!Postuar më parë nga anila_gv
Dashuri-Ndjenje shpirterore!!
Romance-Nje maredhenie e shkurter e pasionuar!!!
Jane tre ndjenja te ndryshme!!!
Me aq sa kuptova une,behet fjale per nje zhgenjim qe ka pesuar dikush(ose,qe mund te pesoje).
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Besimi ne nje dashuri eshte dicka e rendesishme.Ne nje genjeshter mund te kaloji ne shume genjeshtra me vone.Njeriu po genjeu nje here te dashurin do ta genjeji akoma me shume ne te ardhmen.Ky eshte mendimi im.
anisela ti the qe romanca eshte nje marrdhenje e shkurter e apasionuar.Mendoj se pasion fal vetem dashuria.Pasioni rrjedh nga shpirti ashtu sic the se dashuria eshte ndjenje shpirterore qe pajtohem me te.Gjithmon njerzit e dashuruar i lidh besimi tek njeri tjetri.Kur humbet besimi nuk mund te them se ka me dashuri aty.Te pershendes
Njohja me nje person eshte e ndare ne disa faza.Postuar më parë nga anila_gv
Faza e pare-Pasioni(kjo faze zgjat 6 muaj)
Faza e dyte-Romanca(kjo faze zgjat 1 vit,po ka persona qe e bajne te gjalle gjithe jeten)
Faza e trete-Njohja(Personaliteti,interesat,besimi,respekti,etc ...)
Nuk mjafton vetem Besimi per te nxjerre si konkluzion se ju duheni...Besim mund te keshe dhe te shoqeria e thjeshte...
Sekreti i njohjes qendron te Koha.Duhet tju japesh kohe gjerave te qartesohen.
Me nje fjale dua te them-Vendimet sduhet ti marresh absolutisht jo,ne fillimin e nje maredhenie,sepse Pasioni dhe romanca te verbojne!!!Respekt Anisela
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
dhe te gjitha keto faza un po i permbledh ne fazen e fundit BESIMI.PASI ATO TE KEN NJOHUR MIR NJERI TJETRIN I LIDH BESIMI.Un kerkova vetem te di sa jeni besnik dhe sa e vlersoni besen.Respekte gjithashtu.Un prap kerkoj falje per te gjith ato qe japin komente sepse nuk desha kete teme ne kete rubrike.RESPEKTEPostuar më parë nga Anisela
Mos e urre ate qe ke dashuruar,se do te ishte nje urrejtje plot dashuri
Une personalisht jam, dhe kerkoj nga partneri im Sinqeritet dhe Respekt reciprok...Keto dy virtyte, e mbajne te gjalle dhe te forte nje maredhenie!!!
OKEJ ANISELA KY ESHTE MENDIMI YT.ASHTU MENDON TI QE VETEM KETO DY VYRTYTE E MBAJNE TE GJALLE E TE FORTE NJE MARRDHENJE.PO VALLE NESE SDO TE KESH BESIM TEK NJE PERSON A DO TE ISHE E SINQERTE?????????Postuar më parë nga Anisela
Mos e urre ate qe ke dashuruar,se do te ishte nje urrejtje plot dashuri
Postuar më parë nga anila_gv
Ne temen tuaj je totalisht brenda romances sepse po ta formuloje mire temen, do flitej per besnikerine ne dashuri, rrjedhimisht edhe ne romance.
Nejse,ne lidhje me temen. Besnikeria u perket Romantikeve te pandreqshem, gjithe te tjeret vetem e njohin si fjale besnikerine.
Dito.
Krijoni Kontakt