Po tani qe dixhitalbi iku per l... cfar do thush
rrofte.....
Tv Klan
TVSH
TVA
Top Channel
TeleSport
Vizion+
BBF
Koha Tv
News24
Alsat
Neser Tv
ATN 1
Tele Norba
Tirana Tv
A1 Televizion
Po tani qe dixhitalbi iku per l... cfar do thush
rrofte.....
Top Channel & Junior Tv![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga km92 : 25-09-2006 mė 04:43
Asnjerin nuk shof !!! Por Top Channel o ma i miri .
Nga televizionet shqiptare me shume shoh TopChannel (emisionet SHQIP, TopShow, FIKS FARE, PORTOKALLI, JASHTE BULEVARDIT, EXLUSIVE, TOP GEAR, ) gjithashtu me pelqen TV Klan, emisioni OPINION eshte numer 1 per mendimin tim, gjithashtu shoh ate pallen Arian CANIN ne Zone e LIRE si dhe me ka pelqyer kuizi KUTIA E FUNDIT por shume pak shperblime ka![]()
Nga televizionet e huaja me pelqen TV NOVA (tv kroat) qe ka emisione shume te mira dhe filmat me te rinj, tv kroat HRT1 dhe HRT2 me kuizin MILIONERI dhe emisionin debatues politik NEDJELOM U 2 (TE DIELEN NE ORA 2) dhe PIRAMIDA (nje debat i me kohe te kufizuar per te dhene pergjigje).
Shikoj CNN poashtu, me pelqen emision Global Challenges nga Kristi lu Stout dhe Larry KING live sepse ka larmi intervistash si dhe emisionin INSIGHT te Jonathan MANN
Shikoj edhe Discovery Channel emisionet Extreme Engineering si dhe ate emisionin me motocikletat (s'me kujtohet si titullohet).
etj-etj-etj![]()
![]()
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Televizionet shqiptare jane nje fiasco e vertete...nivel shume i ulet. Si kam pare kur kam qene ne Shqiperi, e jo me ti shoh tani qe jam larg saj. Cte bej qe me ka marr malli per pak Italia Uno...
Top channel
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
top kanali ka qene i mire po aha i eshte rritur hunda shume dhe plus kesaj por edhe kur flasin duket sikur e kane babin angles apo italian se ta merzisin me fjale te huaja.
per informacion top-channel
per relask (muzik) bbf
kto te dyja i shof mbi 80% pastaj 20% te perzier
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Kam DG-alb edhe asnje tjeter nuk shikoj se eshte shum i mir
Krijoni Kontakt