Postuar mė parė nga i_pakapshem
Dhe kjo Eliza e ka thene te nje film qe ka luajtuar me ate aktorin e shpifur si e kishte emrin filmi e kam harruar ... por di qe kur ky i foli shqip i tha - kam mesuar te chat roomet shqipe .![]()
Postuar mė parė nga i_pakapshem
Dhe kjo Eliza e ka thene te nje film qe ka luajtuar me ate aktorin e shpifur si e kishte emrin filmi e kam harruar ... por di qe kur ky i foli shqip i tha - kam mesuar te chat roomet shqipe .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Amerikanet apo perendimi ne pergjithsi mendojne se jane me te zgjuar vetem se jane me te pasur , prandaj dhe i perbuzin vendet e tjera perfshire dhe Shqiperine . kjo tregon vetem fodullek dhe tregon se sa te painformuar jane , ata po ti pyesesh se ku ndodhet Shqiperia as nuk e kane idene e jo me te bejne shaka me te . Kaq shume renci paskan tek ju keto mendimete tyret huh ..
Nuk eshte se kane rendesi ato te ne. Ato i dime qe kta jane fodulle, injorant, arrogant etj. Ne thjesht po flasim per faktin qe ata po na paraqesin vetem me shembuj te keqij neper filma, seriale etj. Kjo biles eshte pjese e fodullekut dhe injorances se tyre. Ngaqe sdine gje dhe kane digjuar dy gjera aty ktu, thone hajt ti bejme terrorsita, torturues, kriminele etj etj.
Ore po ca prisni ju???? Ne per te tilla gjera ja hapim vete namin vetes. Apo harruat shkrimet e NY Times para ca muajsh ku kishte faqe te tera per mafian shqiptare ne NY...
Mendimi im eshte se ka shume njerez qe kane perfituar nga te huajt.. dhe tanime shume te huaj kane nje pikepamje negative per ne..
Shyqyr qe se njifnin fare kush ishte shqipria ketu tek puna ime.. sepse as qe kisha per ta pare me sy kete pune.. mesa shof..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Postuar mė parė nga PINK
filmi quhet the new guy.ajo i tha qe gjyshja ime eshte shqiptare.
ndersa toni dovolani ishte i ftuar edhe tek radio jeta.ai e thote ne cdo rast qe eshte shqiptare por seshte ndonje vip.jim dhe eliza jane shume te njohur.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Krijoni Kontakt