Ai qe dashurone vetem nje here ne jete eshte i ceket![]()
A jeni dakorte me kete thenie?
Jepni mendimit tuaj ashtu sic e ndjeni..................
Ai qe dashurone vetem nje here ne jete eshte i ceket![]()
A jeni dakorte me kete thenie?
Jepni mendimit tuaj ashtu sic e ndjeni..................
Jo vetem i ceket, po edhe i manget.
Postuar mė parė nga Eri_eri
Se dij kush e ka thene kete shprehje por per mua eshte e gabuar.Sikur ajo dashuri e vetme te jete ajo e duhura?Per cfare duhet te kerkosh te tjera apo per ti rrit reputacionin vetes?
jo mer nuk jam dakort se dashuria nuk ka te beje fare me inteligjencen ose me mire me cekesine e njeriut !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
i ceket !!!....
atehere me mbete te them...
Ata qe shpesh dashurojne nuk dine te dashurojne.....
i ceket? Dmth me te meta apo si?
se me sa di une gjenite e botes nuk kane dashuruar ndonjehere apo vetem nje here por kane qene kokat me inteligjente...
Postuar mė parė nga Eri_eri
ca pyetje eshte kjo apo .......?
Kam lexuar diku ,,,,, se njeri ka shum lidhje ne jeten e tij
por ne te vertet dashuron vetem njer ne jeten e tij,,,,, .
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Well, kjo pyetje ne radhe te pare s'ka kuptim. C'lidhje paska dashuria me mencurine e njeriut?
Dashuria ka te beje psh. with being at the right place at the right time qe t'a takosh ate the ONE, kur i thone.
Pastaj, kot nuk thone THE ONE dhe jo THE ONES.
Kesaj temes do i pergjigjesha me kete deklarate... Ai qe kur e nget makinen heren e trete dhe nuk i cahet topi i futbollit kur luan volejboll, ka biciklete te mire.
Jeni dakort?![]()
njeriu pretendon se ka vetem nje dashuri kur nje lidhje nderpritet ne menyre violente nga jeta apo rrethanat. Keshtu qe eshte e kuptueshme qe individi jeton me kujtimet e nje dashurie te paperjetuar plotesisht por kjo sdo te thote se ai ka dashurar marezisht ne kete lidhje!!!!
Ne fakt njerzit qe jetojne me kujtime jane pak te marre!!!
failure is not an option!
Krijoni Kontakt