Postuar mė parė nga Undefined
Shuuuuuuuuuuuuuume Dakort Me Ju![]()
Postuar mė parė nga Undefined
Shuuuuuuuuuuuuuume Dakort Me Ju![]()
Mendoj se njeriu ce dashuron vetem nje here nuk cuhet i ceket nese ajo dashuri vlen aq shume.
Mund te jete i ceket nese gjithmone dashuron nje njeri ce nuk eshte ac i vlefshem ta meritoj at dashuri![]()
"While there's life, there's hope."
Me llafe po (i ceket ) po jetes nuk i dihet si vjen ..........
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Jo aspak dakort.Njeriu vetem njehere dashuron krejtesisht pastertishtPostuar mė parė nga Eri_eri
dhe ajo ndjenje eshte Dashuria e Pare qe ndjen zemra,(sepaku keshtu mendoj une)
dhe eshte mrekullia me e madhe ne bote sikur te gjithe te Dashuruarit e Pare
te perfundonin ne Martese;te hynin ne jete plotesisht te Dashuruar!![]()
Une jam Vetem Nje Here e Dashuruar dhe Lumturisht
po i hedh keto germa ne kete teme tuajen.
Nuk jemi te ceket.Te ceket jane ata qe na kane zili; ata qe leshojne deklarata te tilla te ceketa.
Gjithe te mirat.![]()
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
hahahhahahah
skam pergjigje per momentin
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
po sqe i i "afte" per ate dashuri normale qe eshte i ceket ne ate dashuri
Hmm se kam ndegjua ndonjeher kete thenje, nuk mendoj qe dashuria ka lidhje me mencurin...
Kam ndegjua qe njeriu ne jete ka shum lidhje, aventura etj etj por nje her dashuron vertete...
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
na ikte nje vlonjat per ne elbasan me shpejtesi me nje benz te mire policia perapa e ndalon dhe i kerkon dokumentat ai e kishte ēdo gje ne rregull sdinte polici shkrete ēti thoshte per 2 mije lekshin.e gjeti me ne fund skishte vene rripin dhe i thote pse se ke vene rripin.?
ja kthen vlonjati po po te veja une rripin ti rripin merrje))
do thoni ju ēlidhje ka me pyetjen po ska o ska lidhje s epse dhe pyetja pa (lidhje) rryp eshte))
" not yet "
Edhe i meshte........lolAi qe dashurone vetem nje here ne jete eshte i ceket
Ca jane keto gjera qe po lexoj iher :" Njeriu dashuron vetem nje here"....loooooool![]()
tek cili tregim e keni lexuar kete?
Njeriu Dashuron deri ne frymen e fundit
Krijoni Kontakt