I ceket ??? JO nqs eshte fjala per dashurine e vertete.
I ceket ??? JO nqs eshte fjala per dashurine e vertete.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Jam kategorikisht kunder.Postuar mė parė nga Eri_eri
Heine nje gjeni i shekulli kaluar ka thene:
Kush dashuron vetem njehere eshte perendi kush dashuron me teper eshte gomar
Eshte e vertet sepse po dole i fituar nga dashuria ja sheh frytet por dhe po dole i zhgenjyer do ishte me te vertet fatalitet te provoje perseri ose me mire nuk ka vend per nje te dyte.
Un kam dashur njeren qe akoma e dua e smundem ta harroj.Ka 6 vite ky muhabet.Tjerat i kam "dashur" por jo dhe aq shume
Sorry![]()
E do"diagnozen" time ne lidhje me kete rastin tend?Postuar mė parė nga FLORIRI
![]()
Te eshte kthyer ne obsesion,dashuri s'eshte me!
Kam vetem nje limit: qiellin!
Floriri, mos ke pasur ndonje fotomodele per dashnore mo! Ke te drejte se ato jane me tallon: gjithsecili ka racionin e vet jetik qe s'kthehet me.
Megjithate ndoshta vjen muaji tjeter dhe na japin prape tallone,.
Ignore List: Den Bossi
njeriu me men dashuron sa here ti vi rasti. per amore e sex perpiqet njeriu gjith jeten. pse i do paret, pse vishet mire etj etj
ahhh sa popull i varfer jena ne ca aspekte ne...! Sidomos per men vujm shum !
Thenia eshte huazuar nga Artur Shopenhauer por qe duhej te vazhdoje me vazhdimin e asaj thenie qe thote Ata qe dashurojne vetem njehere shpesh jane dhe mit.Postuar mė parė nga Eri_eri
Dito.
Dashuria nuk e besoj se matet me numra dhe me here.Eshte si te te vije jeta.Them gjynah vetem per ata qe nuk kane dashuruar kurre ose aq me keq nuk i kane dashuruar kurre (e dini c eshte te kesh dashur dike qe te kete refuzuar dhe te te mbetet peng??/)Tani po dikush dashuroi 1 here apo 10 ajo varet se si te vjen jeta dhe nga faktore te tjere sigurisht (familja ,femijet etj.)
Elena
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Megjithate dikush ka shkruar........
............................................
....dhe asgje me shpirtin s do ta zgjoje
Asgje s do ta trondise ate
Kush ka dashuruar s mund te dashuroje
Kush eshte djegur s mund te ndizet me
......................................
Nuk e di mbase eshte e vertete po mendimi im eshte qe vetem 1 here ne jet dashurohet po dashuri vertete.......kuse sa per simpati sex etj kam per te gjitha une......Ai qe dashurone vetem nje here ne jete eshte i ceket
A jeni dakorte me kete thenie?
Jepni mendimit tuaj ashtu sic e ndjeni..................![]()
Krijoni Kontakt