Mua-hhh mos ki dert se kete vere ju ky far van Nisterlloj di iki nga Manchesteri se nuk e ka vendin aty.
Ai me nuk eshte per te luajtur ne Man Utd,por per ne nje ekip me klas me te ulet si p.sh. Celta, Kievo, Birmingem etj.,etj.,.
Mua-hhh mos ki dert se kete vere ju ky far van Nisterlloj di iki nga Manchesteri se nuk e ka vendin aty.
Ai me nuk eshte per te luajtur ne Man Utd,por per ne nje ekip me klas me te ulet si p.sh. Celta, Kievo, Birmingem etj.,etj.,.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Kaka: Mė besoni mua dhe babait tim!
Shtypi spanjoll shkruan se Diogo Kotēko ėshtė njė menaxher i Kakasė dhe u paska thėnė disa gazetarėve brazilianė se "ylli" i Milanit, i tėrhequr nga shitja e Shevēenkos, qenka duke vlerėsuar seriozisht hipotezėn e kalimit nė Madrid. Braziliani e nis deklaratėn e tij nga skandali i futbollit pėr tė arritur te "bomba". "Lexoj ēdo ditė nė internet lajmet mbi skandalin, jam disi i shqetėsuar, sepse mė duket se kjo histori s'do tė mbarojė asnjėherė, por po vėrej gjithsesi njė gjė tė shkėlqyer: futbolli do tė dalė i pastėr.
Pėr sa i pėrket rolit tė Milanit, kam besimin maksimal tė drejtuesve tanė. Shevēenko? Mė vjen keq qė u largua, sepse ėshtė njė kampion qė na bėnte tė fitonim ndeshjet dhe sepse ėshtė njė mik, me tė cilin do tė mė kishte pėlqyer tė ndaja dhomėn e zhveshjes kur ishim nė grumbullim. Por nuk ėshtė e vėrtetė qė jam inatosur me Milanin dhe nuk kam asnjė druajtje pėr njė ridimensionim tė skuadrės: po flasim pėr njė klub tė madh ndėrkombėtar, i mėsuar tė kryesojė, ndaj jam i sigurt qė Sheva do tė zėvendėsohet nga njė sulmues i madh. Mbi interesimin e Realit tė Madridit di vetėm atė qė kanė shkruar gazetat spanjolle, konfirmoj qė nuk kam biseduar dhe nė kėto ditė merkatoje tė fuqishme ju kujtoj njė rregull tė familjes: pėrveē meje, i vetmi pėrfaqėsues qė flet pėr mua ėshtė babai im. Asnjė tjetėr, ndaj mos humbisni kohėn pas burimeve qė nuk vijnė nga ju. Kam njė kontratė me Milanin deri mė 2010-n, kjo ėshtė siguria. Dhe deri nė fund tė botėrorit nuk dua tė flas mė pėr kėtė argument", - pėrfundoi Kaka.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
OFOF me shku edhe Kaka ne Real ather do humbet Milani krejt do e mshel klubin per 1vjet pushim do ket ahah
GROSSO TEK INTERI !
Takimi i mbremshem midis Moratit dhe presidentit te Palermos Zamparini dha rezultatet qe priteshin .
U arrit marreveshja per mbrojtesin e Palermos dhe nacionales italiane GROSSO ( 28 vjec) per 5.5 milion euro plus Dellafiore, i cili kete vit lozte hua tek Treviso .
Ne kete menyre mbushet boshlleku ne krahun e majte pas mbarimit te kontrates se Favallit dhe Wome .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 05-06-2006 mė 14:08
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Ēeku Jan Koller nėnshkruan pėr Monacon njė kontratė dy vjeēare, pasi kontrata e tij aktule me Dortmundin pėrfundoj kėtė sezon!
Shtatlarti Koller 2.02 m i lartė, ka shėnuar gjithsej 42 gola pėr pėrfaqėsuesen Ēeke nė 68 takime dhe mban rekordin pėr gola nė Ēeki.
My silence doesn't mean I am gone!
GROSSO TEK INTERI ! mir nuk esht lojtar i keq
I łnderstånd yoł.....Błt ģ dont gģve å fłck.....
fłck P.A ....!!!
Eidur Gudjohnsen ka nenshkruar per Barcen per nje vlere prej 10 milion dollaresh.
Ja edhe me fanelle pergjate prezentimit.
Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...
VIERI TEK SAMPDORIA .
Mungon lajmi zyrtar , por thuhet qe eshte arritur marreveshja : Vieri do largohet nga Monaco e do shkoje te Sampdoria .
Lidhur me rrogen marreveshja eshet aty ke 850.000 euro ne vit deri ne fund te vitit 2007 .
I rane edhe pendet bombones ...nga 3 milion ne 800.000 euro... Po ben koleksion fanelash ...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
CALDERON PRESIDENT I REAL MARID .
Pas votimeve duket se ka fituar CALDERON .
Ja perqindjet e fituesit :
1. Ramon Calderon 8.344 voti - 29,8%
2. Juan Palacios 8.098 voti- 28,9%
3. Juan Miguel Villar Mir 6.702 voti - 23,9%
4. Lorenzo Sanz 2.377 voti - 8,4%
5. Arturo Baldasano 1.581 voti - 5,6%
Fitorja e tij afron padiskutim CAPELLON drejt Realit . Bashke em t e vjen e dhe drejtori teknik BALDINI .
Premtimet e CALDERON ne fushaten elektorale ishin:
KAKA (milan )
FABREGAS (arsenal)
ROBEN (chelsea)
DIARRA (lione)
CHIVU (roma)
Fabio Capello eshte trajneri i ri i Real Madridit!
NE FOTO SHIHET ARRITA E TIJ NE MADRID SOT PASDITE ORA 17:30.
VAMOS MADRID
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt