Forca SHEVA. Prap se prap i mire eshte![]()
Forca SHEVA. Prap se prap i mire eshte![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Une me Chelsean jam por Sheva osht per free bus pass mer daj, ecen vrap si me kon ne paterica si ky, si ai Nedvedi i Juventusit.
Shevēenko: Te Ēelsi vij pėr Championsin!
Andrei Shevēenko ėshtė zyrtarisht njė futbollist i Ēelsit. "Bomberi" ukrainas i ka thėnė qė javėn e shkuar lamtumirė Milanit dhe nė mesnatėn e para dy ditėve ka qenė nė Londėr pėr t'iu nėnshtruar vizitave mjekėsore. Pastaj nėnshkroi njė kontratė 4-vjeēare: klubi i magnatit rus Abramoviē nuk ka dashur tė bėjė tė ditur shifrėn qė do t'i paguajė Milanit pėr Shevėn, por ka saktėsuar se bėhet fjalė pėr njė rekord tė ri nė klub, pėr aq sa janė shpenzuar pėr njė futbollist. Vendi i parė deri tani i takonte lojtarit tė Ganės, Majkėll Esien, pėr tė cilin nė gushtin e shkuar "blutė" londinezė i kanė paguar Lionit rreth 38 milionė euro (Manēesteri i ka paguar 45 milionė Lidsit pėr Ferdinandin nė korrik 2002). Pėr Shevēenkon duket se janė shpenzuar 50 milionė.
MILANI FALĖNDERON SHEVĖN - Pėr tė dhėnė lajmin zyrtar tė kalimit tė Shevēenkos nga Milano nė Londėr, ka menduar i pari klubi kuqezi me njė komunikatė pėr shtyp nė adresėn zyrtare nė internet: "A.C. Milan komunikon se ka shitur pėrfundimisht shėrbimet sportive tė futbollistit Andrei Shevēenko, njeri dhe sulmues i jashtėzakonshėm, pėr emocionet e jashtėzakonshme qė ka transmetuar nė shtatė sezonet, ku ka veshur fanellėn kuqezi. 173 golat e tij, duke qenė golashėnuesi i dytė mė i mirė i historisė sė Milanit (pas Nordahlit), kanė ndihmuar nė mėnyrė vendimtare pėr fitimin e njė titulli, njė Kupe tė Italisė, njė Superkupe Italiane, njė Lige Kampionesh dhe njė Superkupe Europe."
MENJĖHERĖ OPTIMIST - Sapo ka mbėrritur dhe nėnshkruar kontratėn e re, qė do ta mbajė tė lidhur te Ēelsi pėr 4 sezone dhe ku do tė fitojė rreth 9 milionė euro (3 milionė mė shumė nga ē'fitonte te Milani), Shevēenko ka shpalosur menjėherė objektivat e tij nė skuadrėn e re: "Jam kėtu, sepse doja tė provoja emocionet e tė luajturit nė Premier Ligė, - tha ukrainasi gjatė prezantimit. - Vij nga njė klub i madh dhe kam zbarkuar po nė njė klub tė madh. Liga e Kampioneve duhet tė jetė njė objektiv i arritshėm pėr sezonin e ardhshėm. Dua tė fitoj ēdo ndeshje qė luaj. Trajneri Mourinjo? E kam ndjekur karrierėn e tij me shumė kujdes nė vitet e fundit dhe jam shtangur nga mėnyra e stėrvitjes sė tij. Nėse do tė kishin qenė vetėm paratė pėr tė mė nxitur, do tė kisha qėndruar nė Milano. Falėnderoj Ēelsin qė e mbylli marrėveshjen para nisjes sė botėrorit, kėshtu mund tė shkoj nė Gjermani me ide tė qarta mbi tė ardhmen time." Mė shumė se i kėnaqur pėr "xhevahirin" e tij ėshtė tekniku Mourinjo: "Ėshtė njė ėndėrr qė bėhet realitet, - shpjegoi portugezi. - Andrei ka qenė gjithnjė zgjedhja ime e parė pėr Ēelsin qė kur kam ardhur nė Londėr. Nė fillim nuk ishte e mundur, tani ky ėshtė realitet. Milani ėshtė njė klub i madh, shumė i madh, ishte e vėshtirė pėr ta ta linin tė largohej."
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
VAN NISTELROOY - MILAN !
Sipas Daily Expres 30 milion euro kerkon Manchester U. per sulmusin hollandez . Nje shifer e madhe , qe nderlikon operacionin e blerjes nga Milan .
CAPELLO - REAL MADRID !
Gazetat e zune mat Capellon . Kudo jane perhpur foto te nje darke midis Capellos dhe perfaqesusve te Realit .
Divorci me Juven eshte i pashmangshem .
Sipas gazetes ''ASS'' bashke me CAPELLON mund te shkojne tek Real edhe IBRAIMOVIC dhe ZAMBROTA .
RONALDO - INTER !
Sipas informacioneve brazilianet e selecaos Ronaldo, Adriano, Emerson, Julio Cesar, Roberto Carlos, Dida e Robinho shkuan ne diskoteke ne Lucerne pasi zhvilluan miqesoren .
Sipas DJ Toni Caputo , RONALDO kishte deklaruar qe i pelqen shume te rikthehet tek Interi .
KAKA - REAL MADRID !
Shtypi spanjoll prej ditesh po shkruan per interesimin e Realit per KAKA . Kjo pasi nje prokurator i lojtarit kisht e deklaruar qe KAKA kishte ngel i befasuar nga largimi i SHEVCENKOS dhe nje interesim te Realit mund ta merrte parasysh .
KAKA deklaroi qe ''eshte i nderuar nga interesimi i REALIT , por tani mendon vetem per Boterorin ''....
Kjo deklarate ka shkaktuar probleme tek Milani dhe Galliani , i cili sot deklaroi qe '' nuk do lene me te largohen lojtare , qe nuk jane ne skadim te kontrates'' .....
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
EMERSON - INTER - REAL!
Po ashtu disa Gazetave Italiane sod thane qe pas Largimit te veronit ... Synimi Kryesor i INTERIT tani eshte EMERSONI .. apo siq njihet "PUMA" ...por Interi duhet ta "mposhte" Realin qe njekohesisht eshte i interesuar per lojtarin e Xhuves...te shohim se Cdo te ndodh ... Si interist pas largimit te Veronit mendoj qe do ta plotesonte boshllekun vetem ky lojtar....
PO ashtu sipas gazetave ... Thone qe Pizzaro lojtari i Interit pritette shkoje ne Rome ku eshte i adhuruari i Spaletit dhe Tek Interi te vie braziliano Mancini ... te shohim se cdo te ndodh....
NeRoAzZuRiPeRSeMpRe
...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...
Do m'bohet qejfi qe Van Nisterlooy te shkoi tek Milan.
Milanit pa icik shije Hollandeze nuk i shtyhet ushqimi.
HOLLAND...
PODOLSKI SHKON TEK BAYERN MUNCHEN .
Firmos per BAYERN sulmuesi i Kelnit .
10 milion euro pagoi Bayern per ta blere . Talenti Podolski nenshkroi nje kontrate 4 vjecare ( 2.5 mil euro ne vit ).
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Van Nistelrooy Nuk LEviz nga Ol` Trafford , Sidomos pas formes se mire qe ka per te kalu ne boteror.Sa per ate qe ka thene Ronaldo me siguri do kete qene i PIM
![]()
Van Nistelrooy padiskutim qe largohet nga Manchester U . Ka bere sherr me gjysmen e ekipit dhe vitin tjeter e ke ne ndonje skuader tjeter.
Sot lexova , qe Fiorentina ka bere nje oferte per ta blere . Shifra qe kerkon Manchester eshte 15 milion euro (e jo 30 sic thoshte nje sit tjeter lidhur me milanin ) ...Leket Fiorentina mund ti gjeje nese shet Tonin .
SHEVCENKO ka zgjedhur si gjithmone numrin 7 . Kete numer kishte tek milan dhe tek kombetarja , ndaj edhe anglezet nuk ja kane prish qefin duke i dhene numrin e preferuar.
Per Van Nistelrooy Ka qe ne Shkurt qe Behet fjale per Transefrim te Van Nistelrooy, Qe nga Tottenham ke Fiorentina , Ke PSV e Se Fundmi ke Milan. Transferimi i tij do te varet nga Forma e tij ne Boteror, Mendoj se do te shkelqeje keshtu qe me 75 % nuk Transferohet, Megjithese Kjo do varet edhe nga Forma e Luis Saha me Francen. Burime te sigurta per kete lojtar keni gjithmone ke www.manutd.com
P.S. Eshte nder favoritet e Alex Ferguson, por e ka prish pak kohet e fundit dhe e ka marre pak inot. Po te Mori Sir Alex Inot, sje asihere i sigurt se edhe mund te te fluturoje ndonje kepuce ballit![]()
Krijoni Kontakt