Close

Rezultati i Sondazhit: Sa shkon ?

Votues
32. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • 5000

5 15.63%
  • 3000

1 3.13%
  • 2000

6 18.75%
  • 1000

3 9.38%
  • 500

1 3.13%
  • me shume se keto me lart . lol

16 50.00%
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 62 prej 62
    PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
    Me pelqeu kjo keshilla jote. Ka shume shqiptar kur vijne ne shqiperi sdijne ca bejne. Lajne pjata ose bojne lloc gjithe diten ene anej bohen bossa. Por po te garantoj nje gjo une qe sa do bossa te hiqen ti ste arrijne. Se paske goxha shpenzime. Ajo shifra jote goxha e larte dhe veshtire te arrihet njerzit qe punojne e theksoj punojne skan kapacitet te harrxhojne aq para per 15 dite as per nje muaj.
    O vagu shoku. Ja une kam la pjata n`londer nga mosha 14 vjec deri 15 vjec naten.
    Puna eshte kultur shoku, dhe s`duhet pare nga aspekti pordhes asnjeher. Daku une bie ne sy kur s`bres nga aeroporti plako se jam rrit nrryshe. U shkollova ne Londer. 1 Te lutem apo me fal ne aeroportin tone e le shefin me staz-shokimi..Eshte mentalieteti jon i shkerdhym qe na ban ta shofim njoni tjeterin "Ou pse ca o ky". Fjalet "Te lutem" dhe "Me fal" i thot dhe 1 pler rrugesh, kurse kur vjen ne Shqiperi ktyne ju duken si "Pordh". Nejse plako.

£2000 mij paund 3700 dollar per 4 jave ne Shqiperi. I gje i them atyre qe kan ndermend te vine ktu, Xhepin plot "Ha hudh e kukudh" bani qef sa te doni vetem njerzit mos i ngjoni shume se te cajn menderen....

I pakapshem - Llafe me ven shoku. Vish ca te doj mjekrroshi plako. Tymi madh.
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar mė parė nga 2043
    Mos e beni Shqiperine GOGOL per njeri tjetrin. Une jetoj ne Shqiperi , ne tirane dhe jetoj goxha mire. Shpenzimet e mia mujore ne familje, 4 vete shkojne diku rreth 800 mije ne muaj. Ketu i perfshi te tera. Dhe behet fjale per jetese te mire.
    Ndersa kur shkojme me pushime 15 dite prishim rreth 1500000 leke , gjithmone shpenzime familjare behet fjale.
    Po te kesh e po te duash prish edhe me shume, por ka njerez qe i bejne pushimet edhe me nje te treten e kesaj shume ,
    Pra per person bejeni vete llogarine se sa i bie.
    nese mendoni se hyjne ne shpenzime edhe deshirat tuaja sexuale atehere duhet te pyesni oreksin tuaj per kete pune. Dhe nje keshille shume dashamirese; -Kur vini ne Shqiperi mos u hiqni si bossa, se nuk ja ndjen njeriu ketu per keto gjera.
    Ajo keshilla e fundit do tingellonte me mire keshtu-Jeni te mirepritur ne Shqiperi!Do te thuash pse?Personalisht,kam mundesi ti kaloj pushimet ne vendet me te njohura te Botes!Por,vete ne Shqiperi!!E bej kte me mendimin dhe te verteten qe,turizmi eshte i domosdoshem per ate vend!!!Ta them me plot bindje,qe nuk jane turistet qe hiqen si bossa,por jane ca mendjemedhenj dhe karagjoze qe kokoroshen atje!!!Pershendes te gjithe Shqipetaret qe jetojne jashte Shqiperise,dhe deshiroj qe pushimet verore ti kaloni ne brigjet Shqiptare.Me respekt Anisela
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema tė Ngjashme

1. Gjykata zbardh vendimin: SHIK-u vrau Remzi Hoxhėn si ‘agjent serb’
    Nga ex-x nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 384
    Postimi i Fundit: 26-09-2013, 08:45
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Misioni Amerikan Nė Shqipėri (1946)
    Nga DriniM nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  4. Miti i 'tolerances fetare' nė Shqipėri
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26
  5. Debat mes anti liberalėve dhe liberalėve
    Nga liridashes nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •