Nje pyetje kam une
Vetem vajzat vishen aq bukur? Apo dhe cunat
![]()
Nje pyetje kam une
Vetem vajzat vishen aq bukur? Apo dhe cunat
![]()
o kungulli plak,Postuar mė parė nga Antipatrea
e para punes jam plot 23 dhe jo adoleshent. Une e di mentalitetin e shqiprise dhe eshte nje mentalitet pozerash, mentalitet i dhise se zgjebosur me bishitin perpjete, metalitet thjesht jo praktik. Njerzit sheshin pordhe atje me rrobat qe veshin. Ne amerike sic e di dhe vete rrobat bejne pjese e shitjes se pordhes, por jo ne menyre idioteske si atje. Vishen shume mire njerzia atje nga mengjesi deri ne darke, ama s'kane pune, s'kane drita, s'kane uje. Thjesht nuk kane gjerat baze te nje jete normale. Do me thuash mua ti qe cdo shpi, cdo restorant, cdo ndertese publike e cdo makine, autobuz, tren etc etc. ka ajer te kondicionuar dhe e ka tere kohen??? Mire pra u vishkan 1000 here me mire se njerzit ne Amerike dhe Rusia prodhon bananet me te mira, Somalezet kane ushqimin me te mire etc lool Me Jordan s'vishet dot njeri se kushton 40 dollare vetem nje pale te shkurtra, jo me rrobat e tjera.
Jordan mund te kushtoje sa te doje, por prape atje se blen njeri....jo per parate, por per pamjen skandaloze qe te jep....nejse e kote qe te diskutojme se ti ske thithur asgje nga ato qe kam shkruar une...
Ti qeke i cuditshem o njeri! Ti ke ardhur ktu ama akoma adhuron mentalitetin shqiptar! Te jepkan nje pale te shkurtrash basketbolli qe njeriu i vesh per te qene i rehatshem pamje skandaloze, kur ne te njejten kohe ca anoreksike qe vishen me pantallona trecerekshe dhe me bluza te ngushta (per te treguar muskujtPostuar mė parė nga Antipatrea
) kur krahet e tyre e kane diametrin e nje lapsi numer dy, nuk qekan pamje skandaloze????!!!! Boll o i "pjekur" se le nam
![]()
Sa leka /dallare/euro shpenzoni kur shkoni ne token meme per pushime ?
Te lun menie kokes nuk te vihet me..........( $300- 400 vetem bileta per nje njeri)...Dhurata, apo s'jena dhe fis i shtuar Dreka darka .....( qejfe ).......lol lene aman se me levizi Tensjoni tani.........
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LoveLyBruneTT : 10-05-2006 mė 14:59
O njeri a di te lexosh apo jo??? Kush te tha ty qe e adhuroj une mentalitetin shqiptar...une kam shkruar vetem per realitetin sot atje...Postuar mė parė nga i_pakapshem
Sa per ato pant trecerekshe etj, mos harro se moda ne Shqiperi diktohet nga Italia (se di ne ke ndonje gje per te thene per kete...) dhe jo nga zezaket me bluza basketbolli, apo ca me keq me bluza deri ne fund te kembeve......
Meq era fjala edhe ne amerike me jordan tshorts vetem adoleshente dhe zezake kam pare une...
Po ja pra, menyra se si flet duket sikur po e adhuron! E di qe po shkruan per realitetin dhe eshte nje realitet idiotesk! Une jam i pari qe e vlerson moden italiane ama ato pantallonat trecerekshe jane gay dhe kaluar gayit!Postuar mė parė nga Antipatrea
Ore e veshura e baketball shorts (ne behar kur bene vape e madhe, mua me duket e llogjikshme, se di per ty?) nuk lidhet direkt me bluzen deri ne fund te kembes. Se paske pare ameriken fare athere. Sbesoj se ke shkuar ne universitet ktu. Te gjithe rinia rrine me gjera te rehatshme si basketball shorts, tuta etj. Nejse qeke shume mendjevogel.
Ne college me tuta, lolPostuar mė parė nga i_pakapshem
![]()
Not in NYC! Ketu dhe ne mes te bores i ke femrat me stilettos or taj ...ne shkolle.
Pinko, 1000$ java llogaris une dhe nuk bej dhurata.Pres te me bejne...
cili kolegj qeka ky, se une ne kolegjet e chicagos s'kam pare ndonje me stilettos ne klase?!Postuar mė parė nga D&G Feminine
Krijoni Kontakt