Close

Rezultati i Sondazhit: Sa shkon ?

Votues
32. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • 5000

5 15.63%
  • 3000

1 3.13%
  • 2000

6 18.75%
  • 1000

3 9.38%
  • 500

1 3.13%
  • me shume se keto me lart . lol

16 50.00%
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 62
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Antipatrea
    I pakapshem rrofte gabi....te perdorura te perdorura, po firmato ama, dhe jo dy veta me te njejten veshje...
    Pastaj me dal ti me ate basketball short te tenden do te marrin per te cmendur....
    Ku jane keto njerez qe vishej njelloj mer Antipaste?
    Me thuaj dhe mua qe ti bej prite dhe te kem nderin ti shikoj ... se u bera kaq vjet ketej nuk kam pare 2 njelloj .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    Ore kte punen e rrobave ju po e beni gogol kot. Vetem basketball shorts qe kam une ka rrezik kushtojne me shume se tere veshja e nje shqiptari te klases se mesme! lol Si ore u vishkan njerzit me mire atje kur kushoja ime qe eshte drejtoreshe ne nje qender rehabilitimi mezi merr 400 dollare ne muaj, kur une me nje pune normale tani ktu marr gjasht fishin e saj. Njerzia atje vishen me kostum edhe kur shkojne te blejne buken te furra. lol

Ja bravo, i pakapshem, nuk e kisha fjalen qe vishen me mire, lol, e kisha fjalen qe vishen ndryshe .

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    O Roza po mos i mer gjerat te lidhura me Ameriken. Veren e fundit qe kam qene atje ata qe vinin nga Greqia (Ua kisha vene te gjitheve emrin Jorgo)ishin sikur kishin dale nga shtepia e femijes, te gjithe njelloj, me ca kanatjere qe o zot o zot...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    O Roza po mos i mer gjerat te lidhura me Ameriken. Veren e fundit qe kam qene atje ata qe vinin nga Greqia (Ua kisha vene te gjitheve emrin Jorgo)ishin sikur kishin dale nga shtepia e femijes, te gjithe njelloj, me ca kanatjere qe o zot o zot...
    Haha ok e paske per Gerqine . Po zotrote ku jeton ? Pse kisha pershtypjen se jeton ne usa ti ? lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    I pakapshem rrofte gabi....te perdorura te perdorura, po firmato ama, dhe jo dy veta me te njejten veshje...
    Pastaj me dal ti me ate basketball short te tenden do te marrin per te cmendur....
    daku, ta harrojme faktin qe jane te perdorura (qe eshte fakt i rende per tu anashkaluar), ca "firmato" qekan kto mer daj? Calvin Blein apo Tommy Milfiger . Dako per veshje cdo ditore, ne vapen e padurueshme te korrikut te shqiperise dhe pa asnje lloj ajri te kondicionuar, lali do perdori shumicen e kohes nja kater a pese pale jordan baskeball shorts dhe pantallona te shkurtra, kanatiere te bardha, my "err" force ones dhe kaq. Ata qe do me marrin per te cmendur i shikoj si njerez me te cilet do tallem une dhe jo anasjelltas. Tani kur vjen puna me shku me noi klub, i kam xhinset e kemishat e kepucet mbi 100 dollarshe te gjitha.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga i_pakapshem : 10-05-2006 mė 13:37

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Postime
    605
    Po sa shpejt behesh ngaterrohesh moj Pinko...po ne USA moj, nga ana tjeter e lumit me ke...ato qe shkrova siper qene vetem se me kapi pak nostalgjia per atehere kur isha atje....

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Postime
    605
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    daku, ta harrojme faktin qe jane te perdorura (qe eshte fakt i rende per tu anashkaluar), ca "firmato" qekan kto mer daj? Calvin Blein apo Tommy Milfiger . Dako per veshje cdo ditore, ne vapen e padurueshme te korrikut te shqiperise dhe pa asnje lloj ajri te kondicionuar, lali do perdori shumicen e kohes nja kater a pese pale jordan baskeball shorts dhe pantallona te shkurtra, kanatiere te bardha, my "err" force ones dhe kaq. Ata qe do me marrin per te cmendur i shikoj si njerez me te cilet do tallem une dhe jo anasjelltas. Tani kur vjen puna me shku me noi klub, i kam xhinset e kemishat e kepucet mbi 100 dollarshe te gjitha.
    Ti kastravec adoleshent, bej si te duash, por eshte kollaj te flasesh kur je akoma larg Shqiperise dhe mentalitetit atje...ne Tirane ska dallim dita normale, nga fundjava, apo dita kur del per qejf...atje eshte cdo dite njelloj...duke filluar nga mengjesi ne mbremje...biles gocat vishen si per club edhe kur zbresin poshte pallatit per te blere ndonje buke apo perime...
    Ku jeton ne Shqiperi ti, meqe thua se spaska asnje lloj ajri te kondicionuar???
    Sa per rrobat jane si jane, me beso qe vishen 1000 here me mire se ne Amerike...ose te pakten me jordan ose scarface tshorts svishet njeri...

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anėtarėsuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    i_pakapshem ne Shqiperi dalin me BMW dhe skan leke te hedhin Benzine
    Me nje tea apo kafe rine 2 ore ne tavoline.
    Denglat i kane te medha
    Plus qe jane te llastuar.Te gjithe kemi familje dhe te gjithe punojme e i ndihmojme shume.
    I pergjigjemi cdo kerkese te tyre.Ndoshta nga malli,ndoshta se atje aparenca ka me shume rendesi.Dhe ata mendojne se ketu eshte shume e thjeshte .Kur vijne vete dhe e shohin se na ze tmerri kur hapim kutin postare ,,fillojne dhe e kuptojne.
    Vete do mendohem 100 here ti blej nje pale jeans 120 $,po nese Motra/vllai do kerkojne atlete 130 $ do i blej e dopaguaj dhe posten 30 $.

E pastaj del ndonje si puna Xhuxhut qe thot po doni te shisni tangerllik.Ku te lini ju andej aman

Nje gje eshte e vertete,mbasi kalon vite kendej ste bene me pershtypje as veshtrimi perbuzes( i bashk-atdhetareve) ndaj tutave apo t-shirts

Ore me duket mua apo dhe ecjen e kemi ndryshuar ketu? lol

Keshilla ime PINK

Mos e vri mendjen,futi nja 2 jave ne plazh ( ahh ska si deti JON ) dhe mendo vetem sa leke do te duhen per kafe e per te ngrene

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anėtarėsuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Ti kastravec adoleshent, bej si te duash, por eshte kollaj te flasesh kur je akoma larg Shqiperise dhe mentalitetit atje...ne Tirane ska dallim dita normale, nga fundjava, apo dita kur del per qejf...atje eshte cdo dite njelloj...duke filluar nga mengjesi ne mbremje...biles gocat vishen si per club edhe kur zbresin poshte pallatit per te blere ndonje buke apo perime...
    Ku jeton ne Shqiperi ti, meqe thua se spaska asnje lloj ajri te kondicionuar???
    Sa per rrobat jane si jane, me beso qe vishen 1000 here me mire se ne Amerike...ose te pakten me jordan ose scarface tshorts svishet njeri...

Dhe kjo te duket normale? Pse gjithe ajo veshje e tualet per te derdhur plerat? Ku eshte llogjika?
    Te gjithe andej vijme dhe me duket idiotesi te rrish 4 ore para pasqyres cdo mengjes
    Pak a shume e dime se sa eshte Paga minimale ne shqiperi.Qe te vishesh ashtu sic thoni ju duhet te kesh Llogarin bankare plot
    Ku i gjejne paret??
    Mos ti futemi ketyre gjerave
    Po ta provosh do e kuptosh se shorts dhe rehatlliku skane te paguar

Nejse se ja prishem temen Pink

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Postime
    605
    Ore kush tha qe me duket normale...une thashe vetem qe ky eshte realiteti qe ekziston sot atje...dhe nqs ke ndermend te shkosh atje atehere nje fjale thote : sipas vendit behet kuvendi...
    Se ku i gjejne parate ti sapo e shpjegove te postimi i meparshem...ua dergojme une dhe ti, dhe sadoqe e dime se cdo behet me ato para, prape ua dergojme...

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjykata zbardh vendimin: SHIK-u vrau Remzi Hoxhėn si ‘agjent serb’
    Nga ex-x nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 384
    Postimi i Fundit: 26-09-2013, 08:45
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Misioni Amerikan Nė Shqipėri (1946)
    Nga DriniM nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  4. Miti i 'tolerances fetare' nė Shqipėri
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26
  5. Debat mes anti liberalėve dhe liberalėve
    Nga liridashes nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •